mravu4kata
01-25-2007, 14:32
Скъпи форумци,ако си спомняте преди доста време писах тема в която споделих,че съм влюбена.Посъветвахте ме да действам...Е,действах,ама нищо не се получи.Направих първата крачка,или по-точно се опитах.Заговорих го,исках му скайпа,ама той каза,че няма и вече не ме и поздравява на улицата. Много плаках,вечер го сънувах...Е,добре,че всичко мина...Та с тази тема искам да посъветвам всички,които са в моето положение да се нареват едно хубаво и да им мине.Май няма друг изход.И искам да се обърна към всички,и към момичетата,и кам момчетата:Дори и да не харесвате някое момиче или момче,което си пада по вас,когато го/я отрязвате,правете го по най-милия начин.Не,че като отрежеш някой е много мило,ама поне да не е нещо като:Разкарай са!Ба я си гледай работата!...Е това е всичко,което исках да кажа.Айде, на всички ви пожелавам много любов и всичко най-най! :) И помнете,ако ви отрежат,и вие имате нож вкъщи!
Psihi4no_bolen
01-25-2007, 14:36
6e q napiq i posle dokat e piqna 6te q nabiq ... na sledva6tiq den 6te i kaja 4e ne q obi4am i pak 6te q skasam ot boi
TreeHill
01-25-2007, 16:53
така се е случило ... ама тва е и единствения начин
sweet_bibi
01-26-2007, 15:33
i az sam izpadala v takava situaciq,i tova mom4e kogato razbra zapo4na da se darji gadno i da mi se podigrava za nai malkite ne6ta!sled vreme (s nego ne bqhme se vijdali mn vreme)tova mom4e kogato me vidq me pokani na sre6ta,no kakvo si mislite 4e napravih otkazah mu takti4no!taka 4e znaite 4e vs se vra6ta v dvoini koli4estva!
ThePainIsReaL
01-26-2007, 16:02
Даам , наистина съм се уверила - всичко се връща . Така , че няма кво да се отчайваме . Относно до забравата - тя идва с времето . И след всяка несподелена любов , аз ставам по - силна и намирам възможност да откликвам с разбиране на чуждата болка и самота . Ся като се замисля и този вид любов си има добрите страни , стига да си достатъчно съзрял , за да ги видиш ..
П.П. Многото философстване настрана - с много алкохол :-D и нова любов по-лесно се заменя и дори забравя стара любов . :-D