View Full Version : neka se sloji krai:)
strawberry1988
01-25-2007, 16:30
Predlagam moderatorite da vlqzat v 4as nai-posle.kraino vreme e ve4e ne6tata da stavat kakto po vsi4ki ostanali forumi-novi temi i otgovori na temi da se puskat samo ot registrirani potrebiteli,taka pone malko 6te se namali puskaneto na temi ebavki ot slaboumni gosti,koito sa sus zakurnqli mozuci i po cql den se 4udqt kakvo da pravqt.Vie kakvo mislite po vuprosa i molq otgovori da se davat samo ot serizni potrebiteli.
E съгласна съм... омръзна ми.
Me4oOoOo
01-25-2007, 16:34
Е аз несъм много съгласен!!Дори и тези гости да се регистрират пак 6те пускат теми ЕБАВКИ няма спасение от тези не6та.
strawberry1988
01-25-2007, 16:37
e da,no pone malko 6te se namali,ako ne moderatorite da slojat ban na IP-to i taka:)vqrno e 4e nqma da ima 100% efekt,no pone malko 6te pomogne,za da se opravi,trqbvat kraini merki.Vuv forum "SEX" ima nai-mn temi ebavi i po drugite po4i nqma,da ne kaja izob6to
БАН по IP и да видим как няма спасение..
Бай Иван е мъж?
01-25-2007, 16:39
Бай Иван е мъж?
strawberry1988
01-25-2007, 16:40
tupako,prestani da puska6 tupi postove
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 16:45
tupako,prestani da puska6 tupi postove
Бай Иван е мъш?
и аз съм за с 2 раце и 2 крака ;) писна ми ..влизам у форума и кфо да видя натъпкано с прости теми ... някой най - накрая да сложи ред
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 16:50
и аз съм за с 2 раце и 2 крака ;) писна ми ..влизам у форума и кфо да видя натъпкано с прости теми ... някой най - накрая да сложи ред
Бай Иван е мъш?
DarkAngelOfHope
01-25-2007, 16:57
Правилно ... трябва да се сложи поне малко ред във форума все пак има хора който искат да споделят нешо важно което не е ебавка написана от някви лапищаци по на 12 години дето секс най много да са виждали по ТВ-то или най много да са си смъкнали от някъде нещо
Аз не влизам от много време тук но темите ебавки преобладават което е достъа гадно ... :shock:
Бай Иван е мъш?
не казах ти бай иван е ЖЕНА! ае ся бягай да си играеш в пясъчника
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 17:01
Бай Иван е мъш?
не казах ти бай иван е ЖЕНА! ае ся бягай да си играеш в пясъчника
Бай Иван е мъш?
e,ne6tastnik,prestani da pi6e6e tupotii,ne ti li omruzna da dava6 copy-paste na tova tupo izre4enie be,4ovek.A az predlagam ve4e nikoi da ne otgovarq na postovete i temite na potrebitelite i gostite ot roda na Бай Иван е мъш,v kraq na krai6tata tova e forum za spodelqne na problemi,a ne za puskane na temi ot nedorasnali puberi.taka 4e prizovavam potrebitelite da ne otgovarqt na postovete i temite na tiq zakurneli mozuci :D
оф мама му дееба некой да се погрижи малко тука..
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 17:09
Не псувай мааааа,а ми кажи дали верно Бай Иван е мъш?
ще псувам щото ми писна от такива лайна като тебе !
въобще не ме инт дали ще получа бан защото псувам... просто искам някои да се погрижи малко за тоя форум щото от 2 дни само такива смотани теми се пускат.
Разбирам че модераторите може да нямат време ..ма поне да видят кфо става
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 17:18
ще псувам щото ми писна от такива лайна като тебе !
въобще не ме инт дали ще получа бан защото псувам... просто искам някои да се погрижи малко за тоя форум щото от 2 дни само такива смотани теми се пускат.
Разбирам че модераторите може да нямат време ..ма поне да видят кфо става
Искам да ми кажеш само дали Бай Иван е мъш? :shock: :shock: :shock:
питай маика си ! тя няй добре ги знае тия неща
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 17:21
питай маика си ! тя няй добре ги знае тия неща
Бай Иван е мъш? Maika mi kaza 4e si mirizliva pikla :lol: :lol: Бай Иван е мъш?
ninsy, абе игнорирай го. Че още повече се пали..[/b]
bungle Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 7:25 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
i az taka vikam,neka da ne mu otgovrqme na temite i postovete,puk da vidim kakvo 6te napravi
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 17:27
bungle Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 7:25 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
i az taka vikam,neka da ne mu otgovrqme na temite i postovete,puk da vidim kakvo 6te napravi
Бай Иван е мъш? Taka li we???????
много ми е забавно..принципно хич не се паля от такива неща и не обръщам внимание.. само жалкото е че форума се осира и човек неможе да помогне или да искаже мнение без да напсуван или подобно..
Такава тема вече има.Не е нужно да се пускат повече.
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 17:29
много ми е забавно..принципно хич не се паля от такива неща и не обръщам внимание.. само жалкото е че форума се осира и човек неможе да помогне или да искаже мнение без да напсуван или подобно..
E hubava rabota sega?Бай Иван е мъш? ili ne e?
Такава тема вече има.Не е нужно да се пускат повече.
takiva temi ima pone nqkolko, no 6te produljavat da se puskat dokato moderatorite ne im oburnat vnimanie i e nujno da se puskat takiva temi
talisman4e_88
01-25-2007, 17:48
абе вие луди ли сте ? аз влизам тук за забавление , ако няма теми ебавки ще е скучно
абе вие луди ли сте ? аз влизам тук за забавление , ако няма теми ебавки ще е скучно
Еми значи и ти толкова проста като тези, които пускат темите - ебавки.Редовните във форума искаме да се оттървем от тях , а такива като теб са много...именно от такива няма оттърване.
JoeBanana
01-25-2007, 17:54
е, не аз просто нямам нерви да обяснявам едно и също :-D пишете си тъпите теми (за тази и сродните й говоря) и си мислете, че сте я свършили голяма :-D ю
Редовните във форума искаме да се оттървем от тях , а такива като теб са много...именно от такива няма оттърване.
точно - много са :-D тук се търси количество, а не качество :-D поне за 5ти път го обяснявам тва :-D
е, не аз просто нямам нерви да обяснявам едно и също :-D пишете си тъпите теми (за тази и сродните й говоря) и си мислете, че сте я свършили голяма :-D
То направо да се запениш вече, аз имам мускулна треска на пръстите...
talisman4e_88
01-25-2007, 17:59
Еми значи и ти толкова проста като тези, които пускат темите - ебавки.Редовните във форума искаме да се оттървем от тях , а такива като теб са много...именно от такива няма оттърване.
:-$ на 12 ли си ? аз съм на 19 и влизам тук да се забавлявам, а не да обсъждам уж сериозните проблеми на 11-15 годишни пикли,дето само питат дали са бременни и колко пари е постинор-дуо. айде със здраве
TreeHill
Е аз несъм много съгласен!!Дори и тези гости да се регистрират пак 6те пускат теми ЕБАВКИ няма спасение от тези не6та.
по дяволите ... прав си
JoeBanana
е, не аз просто нямам нерви да обяснявам едно и също :-D пишете си тъпите теми (за тази и сродните й говоря) и си мислете, че сте я свършили голяма :-D
само дето аз се възмущавам от тия дето пускат теми като тази :-D мислете, бе, използвайте ги тия глави - нарочно не се трият темите :-D тоя форум е пълна чалга, но както знаем, тя се продава най-успешно :-D може да не ви ся вярва, ама в момента ебавките движат форума и посещаемостта на сайта :-D
нали виждате банерчетата - колкото повече хора толкоз повече щракания :-D
malka_sladuranka
01-25-2007, 18:00
Да направим стачка, че и аз се дразня!
TreeHill
01-25-2007, 18:01
само дето аз се възмущавам от тия дето пускат теми като тази :-D мислете, бе, използвайте ги тия глави - нарочно не се трият темите :-D тоя форум е пълна чалга, но както знаем, тя се продава най-успешно :-D може да не ви ся вярва, ама в момента ебавките движат форума и посещаемостта на сайта :-D
Predlagam moderatorite da vlqzat v 4as nai-posle.kraino vreme e ve4e ne6tata da stavat kakto po vsi4ki ostanali forumi-novi temi i otgovori na temi da se puskat samo ot registrirani potrebiteli,taka pone malko 6te se namali puskaneto na temi ebavki ot slaboumni gosti,koito sa sus zakurnqli mozuci i po cql den se 4udqt kakvo da pravqt.Vie kakvo mislite po vuprosa i molq otgovori da se davat samo ot serizni potrebiteli.]
+1 podkrepqm napulno....;/
:-$ на 12 ли си ? аз съм на 19 и влизам тук да се забавлявам, а не да обсъждам уж сериозните проблеми на 11-15 годишни пикли,дето само питат дали са бременни и колко пари е постинор-дуо. айде със здраве
Мне не съм на 12, даже съм по-голяма от теб, както и да е...
Scandalous_lady
01-26-2007, 12:16
[/quote]
нали виждате банерчетата - колкото повече хора толкоз повече щракания :-D[/quote]
:!: :!: :!: +1
ProstoAz
01-26-2007, 12:50
Темата не е за тук, а и има много такива, за това тази ще бъде заключена!