View Full Version : vupros4e kum momi4etata
{ku4kata}{ku4kata}
01-25-2007, 17:21
Iskam da zadam edno vupros4e i to normalno li e kogato pravime s*x s gadjeto mi da me boli korema n isko dolu. za6toto ve4e nqkolko puti s gadjeto mi spirame posredata zaradi tova? :( :( :(
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 17:23
Iskam da zadam edno vupros4e i to normalno li e kogato pravime s*x s gadjeto mi da me boli korema n isko dolu. za6toto ve4e nqkolko puti s gadjeto mi spirame posredata zaradi tova? :( :( :(
Da we i az gi pitam dli Бай Иван е мъш? Te ne mi kazvat :cry: :cry: :cry:
Може би е по-надарен..
или го раздава хамалската...ръга много навътре..
Опитайте различни пози..
Или му кажи да е по-нежен.
Възможно е и ако го правиш от скоро.
да нормално е зависи в каква поза го правите..вероятно позата която сре избрали проникването е по дълбоко и затова така те боли
Бай Иван е мъш?
01-25-2007, 17:25
[quote="bungle"]Може би е по-надарен..
или го раздава хамалската...ръга много навътре..
Опитайте различни пози..
Или му кажи да е по-нежен.
Възможно е и ако го правиш от скоро.[/qБай Иван е мъш?
Аааааааааааааа,Бай Иван е мъш?
И аз мисля, че е зараид проникването.Нормално е.На мен например ми се е случвало в една и съща поза да не ме боли и съответно да ме боли.Просто понякога така става.
Зависи от позата, както ти казаха по-горе и от размера, дали е груб....Примерно ако си легнала по корем, той е в/у теб и го вкарва по-рязко ще те боли ( мен поне така мн ме боли по същия начин, който ти каза)...пробвайте някоя др поза и му кажи да е по-нежен, ако трябжа и да не го вкарва целия...
И аз мисля, че е зараид проникването.Нормално е.На мен например ми се е случвало в една и съща поза да не ме боли и съответно да ме боли.Просто понякога така става.
PFfff ti na kolko godini si we?
PFfff ti na kolko godini si we?
тебе кфо те бърка на колко е !?
И при мен е така понякой път ме боли друг път не !
malka_sladuranka
01-25-2007, 18:10
хмм...попринцип не трябва да те боли...ммм да пробвайте с други пози
{ku4kata}{ku4kata}
01-25-2007, 18:54
mersi na vsi4ki koito se otnesoxa seriozno kum vuprosa mi :wink:
Me4oOoOo
01-25-2007, 19:22
[quote={ku4kata}{ku4kata}]Iskam da zadam edno vupros4e i to normalno li e kogato pravime s*x s gadjeto mi da me boli korema n isko dolu. za6toto ve4e nqkolko puti s gadjeto mi spirame posredata zaradi tova? :( :( :(
Da we i az gi pitam dli Бай Иван е мъш? Te ne mi kazvat :cry: :cry: :cry:[/quote
хахахахах ти не си добре ве :-D и ае Бай Иван е мъш
mersi na vsi4ki koito se otnesoxa seriozno kum vuprosa mi :wink:
Ами, с този ник трудно са могли да се отнесат с шега и майтапи към въпроса ви - разбират колко е сериозен въпроса ви в професионален план...
[quote={ku4kata}{ku4kata}]Iskam da zadam edno vupros4e i to normalno li e kogato pravime s*x s gadjeto mi da me boli korema n isko dolu. za6toto ve4e nqkolko puti s gadjeto mi spirame posredata zaradi tova? :( :( :(
Da we i az gi pitam dli Бай Иван е мъш? Te ne mi kazvat :cry: :cry: :cry:[/quote
хахахахах ти не си добре ве :-D и ае Бай Иван е мъш
Да ве верно дали е мъш? :lol: :lol:
bonboncheto_vicky
01-26-2007, 08:58
Ne znam!Drug pat kato go praite ne zapo4vai s naglasata of sa 6te me boli