View Full Version : Относно постинор
Нормално ли е след около 10-15 минути като са изпити хапчетата, да има болка в долната част на корема, за гаденето знам, че е възможно, но като четох мисля че не пишеше за болка в долната част на корема :-k
malka_sladuranka
01-25-2007, 19:40
ммм опитай се да намериш из нета листовката от постинор, на много лекарства ги има качени..
mi to moje da ne te boli ot postinora,ami ot ne6to drugo.no i ot nego moje da e.ne mislq 4e e stra6no.moje da ti idva,ot xrana moje da te boli i drugi.
malka_sladuranka
01-25-2007, 19:51
мм...като се замисля за 10-15мин не мисля че е възможно да стигне до там хапчето...стомаха...червата.. ..ммм ама не съм сигурна де, давам предположения.
Хм.. Да оставим болката ами преди малко повърнах, възможно ли е да е от това, че съм доста настинала и напоследък не се храня изобщо или е от хапчетата, защото вече започвам да се притеснявам много :cry:
malka_sladuranka
01-25-2007, 19:54
еххх може и да е от хапчетата :? да не са ти понесли, ама виж в листовката какво пише или нали ти казах потърси из нета повечко инфо
tva 4e si povarnala,ozna4ava mai i 4e moje da si povarnala hap4eto.6tom si nastinala moje ot tova da te boli korema i da povra6ta6.to taka e tezi gripove i nastinki sega.
malka_sladuranka
01-25-2007, 19:58
Благодаря ти за нищо :-D
Яла си нещо развалено :lol: :lol: :lol:
Там е проблема, че не съм яла наскоро ми се губи апетита от настинката 8)
Satanata ot grobi6teto
01-25-2007, 20:04
Da ne si qla muhomorki?
:shock:
malka_sladuranka
01-25-2007, 20:04
Там е проблема, че не съм яла наскоро ми се губи апетита от настинката 8) ама храни се бе момиче как на гладно такива хапове ще пиеш :smt014
Ами не знам толкова ме боли гърлото, че дори не мога да преглъщам и пия само чай за това се чудя от какво може да е :roll:
malka_sladuranka
01-25-2007, 20:11
ами от глад може да ти става лошо, а знаеш ли какви проблеми можеш да си докараш от нередовно хранене :evil:
ами знам сега днес се опитвах да ям малко и така, незнам дали да си взема още едни постинор и да го изпия утре
malka_sladuranka
01-25-2007, 20:17
ами незнам сама си реши, ама личното ми мнение е по-добре сега малко повече хормони, отколкото да стане някоя беля
LetiCherry
01-25-2007, 21:56
V upatvaneto pi6e, 4e ako do 3 4asa sled priema na Postinor povurne6 TRQBVA da vzeme6 hap4etata nanovo!!! Ti koga go pi? A koga povurna? Ako ne sa minali 3 4asa, si kupi pak vuzmojno nai-skoro! Uspeh! ;-)