PDA

View Full Version : дайте съвет ПЛС

01-25-2007, 22:46
Имам проблем,моля помогнете.
В началото на тази година аз си харесах едно момче от мойта гимназия.Супер много флирт одарих с него.И един ден след дълги свалки излезнахме на кафе.Там го целунах /аз/ и си мислех че всичко се нарежда,обаче грешах.. :? когато ме изпрати ми каза: 'аз още имам чувства към бившата си приятелка и ми трябва време да реша какво искам да правя от тук на татък' ...почувствах се супер кофти,но нищо не казах...а нима можех дори да се възпротива..?! :cry: Мина известно време и той ясно ми показваше,че явно иска да си е с нея и с мен нищо неиска да има.. След време реших,че е време да си хвана друг приятел за да продължа напред както се казва...сега съм с него и той много..даже май е влюбен в мен..носи ме на ръце както се казва...но проблема идва от това,че от няколко дена онова другото момче,ми прави намеце,че иска да пробваме...той знае че си имам приятел..мен ми е кофти,защото аз още много го харесвам,но не искам и да нараня гаджето си..
плс дайде съвет...
благодаря предварително

smeshiii
01-26-2007, 01:08
ми наче моме
1во си изясни към кой наистина мислиш,че имаш някви чуства
ако има такива,защото е супер възможно да е просто увлечение
и 2ро сигурна ли си,че искаш да опиташ отново с тоа тип ами ако пак ти резне шалтера?
вмомента си имаш момче до теб което те обича,помисли дали искаш да го зарежеш заради някой които вече веднъж се е изгаврил.
и се пак ако толкова много го харесваш тоа зарязвай гаджето и оди са люби с другия хаха :wink:

BuBi008
01-26-2007, 02:02
Ne biva da si s tova drugoto momeche smao za da zapochenesh ot nachalo i da zabravish drugiqt. A za tova che sega ti pravi nameci che iska da ste zaedno moje bi e zashtoto predi e mojel da te ia samo da shtrakne s prusti i e znael che kakvoto i da e nqma d ate ispusne ama sega shtom si imash priqtel znachi pochvash da go zbaravqsh a tova ne e v negov ineteres i za tova toi ti napomnq che sashtestvuva i si imala simpatii kam nego za da se vurnat.

koalka
01-26-2007, 05:01
Трябва да избереш един от двамата, просто няма начин.Един от двамата определено ще е наранен, но такъв е живота и ти нищо е можеш да направиш.За да си сигурна, че го искаш-да сте заедно с това момче, първо говори с него, за да не стане така, че от двата стола и на земята.Ако той пак се държи така и просто си играе с теб, остани с приятеля си, който има по-силни чувства.А и все пак в момента разбирам, че не си много щастлива като имаш такава връзка.

4epHo0KaTa_Lady
01-26-2007, 05:07
vi6 sega..az sum v su6tata situacia..mno gadno!!!i az neiskam da naranq sega6niq si fr..oba4e ot dosta vreme si haresvam edno m-4e i sq..toi mi otvu6ta na 4uvtvata ..i deistvame!!!mno e gadnu oba4e vinagi trqq da ima edin naranen( v slu4aq sega6niq ti frd) moje da ti e gadno da go zareje6 no..ako iska6 da si s drugiq deistvai ;) USPEH :p :p :p

alkobalko
01-26-2007, 05:44
Рано или късно, трябва да избереш един от двамата. Трябва обаче да се изясниш със себе си много добре, за да не съжаляваш след това. Говори с онова момче и разбери дали наистина иска да е с теб или просто се опитва да забрави бившата. Ако е второто няма смисъл да се захващаш с него.

Fucking_Bitch
01-26-2007, 05:45
По-добре скъсай с гаджето си сега,навреме!!После ще стане по лошо..Нали искаш другия!Обаче първо се увери да не те будалка нещо.. щото мъжете,абе знаеш ги к'фи са.Обаче навсяка цена бъди чесна с настоящето си гадже ако решиш да късате тъка поне може да те уважава известно време след раздялата. :-k

NeStLé
01-26-2007, 06:57
Ми според мене трябва да си изясниш чувствата.Първо това после останалото.

01-26-2007, 07:09
Mи все някога трябва да избереш с кого искаш да бъдеш.Но най-важното е да знаеш какво изпитваш и то да е наистина сериозно.Поговори с момчето което все още харесваш и разбери дали наистина има чувства към теб или просто иска да се отърве от самотата.Ако е второто по-добре остани с сегашното си гадже.Айде успех !

BebeTooOoo
01-26-2007, 07:10
tova gore bqh az sorry ne se bqh regnala

bungle
01-26-2007, 07:12
Стой си при човека, който те обича.
Кротувай.
Странно защо, но имам усещането, че онзи, който харесваш просто иска да те използва...

Vladokaaa
01-26-2007, 14:36
Много тъпо от твоя страна да оставиш приятели си който те обича заради някой който преди време ти е показал че не те иска.Помисли трезво!!!

dEnIsTy
01-26-2007, 15:00
Рано или късно, трябва да избереш един от двамата. Трябва обаче да се изясниш със себе си много добре, за да не съжаляваш след това. Говори с онова момче и разбери дали наистина иска да е с теб или просто се опитва да забрави бившата. Ако е второто няма смисъл да се захващаш с него.

brutal_baby
01-26-2007, 16:48
аз бих те посъветвала да не се занимаваш с него!както той е предпочел да е с друга го направи и ти така!може би момчето , с което си в момента ще ти даде много повече отколкото си мислиш!

DrinkingAlot
01-26-2007, 17:15
Да го е мислил докато е казвал "Че иска да пробва" с другата... Дърпаи му шута :)

01-26-2007, 17:19
Не се занимавай с това момче.Когато е имал възможност да бъде с теб да е мислил тогава!Наслаждавай се на връзката ти с приятеля ти и не го мисли много много!
:)