View Full Version : дайте съвет ПЛС
Имам проблем,моля помогнете.
В началото на тази година аз си харесах едно момче от мойта гимназия.Супер много флирт одарих с него.И един ден след дълги свалки излезнахме на кафе.Там го целунах /аз/ и си мислех че всичко се нарежда,обаче грешах.. :? когато ме изпрати ми каза: 'аз още имам чувства към бившата си приятелка и ми трябва време да реша какво искам да правя от тук на татък' ...почувствах се супер кофти,но нищо не казах...а нима можех дори да се възпротива..?! :cry: Мина известно време и той ясно ми показваше,че явно иска да си е с нея и с мен нищо неиска да има.. След време реших,че е време да си хвана друг приятел за да продължа напред както се казва...сега съм с него и той много..даже май е влюбен в мен..носи ме на ръце както се казва...но проблема идва от това,че от няколко дена онова другото момче,ми прави намеце,че иска да пробваме...той знае че си имам приятел..мен ми е кофти,защото аз още много го харесвам,но не искам и да нараня гаджето си..
плс дайде съвет...
благодаря предварително
smeshiii
01-26-2007, 01:08
ми наче моме
1во си изясни към кой наистина мислиш,че имаш някви чуства
ако има такива,защото е супер възможно да е просто увлечение
и 2ро сигурна ли си,че искаш да опиташ отново с тоа тип ами ако пак ти резне шалтера?
вмомента си имаш момче до теб което те обича,помисли дали искаш да го зарежеш заради някой които вече веднъж се е изгаврил.
и се пак ако толкова много го харесваш тоа зарязвай гаджето и оди са люби с другия хаха :wink:
Ne biva da si s tova drugoto momeche smao za da zapochenesh ot nachalo i da zabravish drugiqt. A za tova che sega ti pravi nameci che iska da ste zaedno moje bi e zashtoto predi e mojel da te ia samo da shtrakne s prusti i e znael che kakvoto i da e nqma d ate ispusne ama sega shtom si imash priqtel znachi pochvash da go zbaravqsh a tova ne e v negov ineteres i za tova toi ti napomnq che sashtestvuva i si imala simpatii kam nego za da se vurnat.
Трябва да избереш един от двамата, просто няма начин.Един от двамата определено ще е наранен, но такъв е живота и ти нищо е можеш да направиш.За да си сигурна, че го искаш-да сте заедно с това момче, първо говори с него, за да не стане така, че от двата стола и на земята.Ако той пак се държи така и просто си играе с теб, остани с приятеля си, който има по-силни чувства.А и все пак в момента разбирам, че не си много щастлива като имаш такава връзка.
4epHo0KaTa_Lady
01-26-2007, 05:07
vi6 sega..az sum v su6tata situacia..mno gadno!!!i az neiskam da naranq sega6niq si fr..oba4e ot dosta vreme si haresvam edno m-4e i sq..toi mi otvu6ta na 4uvtvata ..i deistvame!!!mno e gadnu oba4e vinagi trqq da ima edin naranen( v slu4aq sega6niq ti frd) moje da ti e gadno da go zareje6 no..ako iska6 da si s drugiq deistvai ;) USPEH :p :p :p
alkobalko
01-26-2007, 05:44
Рано или късно, трябва да избереш един от двамата. Трябва обаче да се изясниш със себе си много добре, за да не съжаляваш след това. Говори с онова момче и разбери дали наистина иска да е с теб или просто се опитва да забрави бившата. Ако е второто няма смисъл да се захващаш с него.
Fucking_Bitch
01-26-2007, 05:45
По-добре скъсай с гаджето си сега,навреме!!После ще стане по лошо..Нали искаш другия!Обаче първо се увери да не те будалка нещо.. щото мъжете,абе знаеш ги к'фи са.Обаче навсяка цена бъди чесна с настоящето си гадже ако решиш да късате тъка поне може да те уважава известно време след раздялата. :-k
NeStLé
01-26-2007, 06:57
Ми според мене трябва да си изясниш чувствата.Първо това после останалото.
Mи все някога трябва да избереш с кого искаш да бъдеш.Но най-важното е да знаеш какво изпитваш и то да е наистина сериозно.Поговори с момчето което все още харесваш и разбери дали наистина има чувства към теб или просто иска да се отърве от самотата.Ако е второто по-добре остани с сегашното си гадже.Айде успех !
BebeTooOoo
01-26-2007, 07:10
tova gore bqh az sorry ne se bqh regnala
Стой си при човека, който те обича.
Кротувай.
Странно защо, но имам усещането, че онзи, който харесваш просто иска да те използва...
Vladokaaa
01-26-2007, 14:36
Много тъпо от твоя страна да оставиш приятели си който те обича заради някой който преди време ти е показал че не те иска.Помисли трезво!!!
Рано или късно, трябва да избереш един от двамата. Трябва обаче да се изясниш със себе си много добре, за да не съжаляваш след това. Говори с онова момче и разбери дали наистина иска да е с теб или просто се опитва да забрави бившата. Ако е второто няма смисъл да се захващаш с него.
brutal_baby
01-26-2007, 16:48
аз бих те посъветвала да не се занимаваш с него!както той е предпочел да е с друга го направи и ти така!може би момчето , с което си в момента ще ти даде много повече отколкото си мислиш!
DrinkingAlot
01-26-2007, 17:15
Да го е мислил докато е казвал "Че иска да пробва" с другата... Дърпаи му шута :)
Не се занимавай с това момче.Когато е имал възможност да бъде с теб да е мислил тогава!Наслаждавай се на връзката ти с приятеля ти и не го мисли много много!
:)