View Full Version : Moderated: Да пие ли хапчета при това положение?
66 4oveci qko sym go zagazil praih sex s priqtelkata mi i mi sa skysa kaputa oba4e mislq 4e svyr6ih otvyn ne sym mn sigoren oba4e sled 1 2 dena trqaaa da i doide da pie li hap4eta ili nqama stra6no 6toto sa mi kazvali 4e predi da i doide malko veroqtno
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
miss_india
01-26-2007, 08:25
oh kofti situaciq, ami hap4etata ne sa mn polezi, hi4 daje, taka 4e ako veroqtnosta e malka po-dobre da ne pie hap4eta... no za vseki slu4ai ako se pritesnqva neka si vzeme sve6ti4ki, te sa su6to mn efektni, a i ne sa tolkova vredni. Dano si4ko da e nared. Uspeh :)
a kakvi sa tezi sve6ti4ki i kolko sled tva moje da se upotrebqvat
a kakvi sa tezi sve6ti4ki i kolko sled tva moje da se upotrebqvat
свещичките се слагат преди акта.и предпазват от бременност ,след гафа не вършаъ никаква работа
ama kfi sa tiq sve6ti4ki kade se probavat kolko struvat i kak se izpolzvat?????
Eternal_flame
01-26-2007, 12:24
Naistina veroqtnostta da zabremenee predi da i doide e ni6tojna,no vse pak ima nqkakav risk.Ako si siguren,4e si svar6il otvan,po dobre da ne pie nikakvi hap4eta!
veroqtnostta naistina e malka,no takava vinagi ima!!dori kogato e v cikyl pak ima takava vyzmojnost.moqt syvet e 6tom se symnqva6 da si kupi tq hap4eta- 12lv sa,za vseki slu4ai.pone 6te ste po-spokoini i dvamata
tsunami_
01-26-2007, 13:29
66 hora mersi vi mn daje i registraciq si napraih tuk pozrdavi na 4oveka s foruma mn mn e polezen zlatni ste
alkobalko
01-26-2007, 14:06
Свещичките се използват преди акта. И на мен ми се струва, че вероятността е малка, а пък ако мислиш, че не си свършил в нея няма защо да се притесняваш.