PDA

View Full Version : Priqtelite na.......

Savvatore Ferragamo
01-26-2007, 11:49
otvarqm tazi tema, za6toto imam nyjda da spodelq s nqkoi kakvo mislq, 4yvstvam i t.n., znaete kak e :) i vse pak bih iskala da 4yq ne4ie menie,
stava vapros za "priqtelite", i po to4no priqtelite na mom4eto, koeto moga s raka na sarceto da kaja 4e obi4am, tova sa horata, zaradi koito m\y men i tova mom4e ne se poly4i ni6ty :(
Sigyrno si mislite 4e sam porednata hlapa4ka, koqto nz ve4e kakvo da kaje i pishe tyka nekvi glyposti, ne e taka, na 17 sam, a vaprosnoto mom4e e na 21, vsi4ko vyrveshe 6+ napravo......no se zapoznah s priqtelite my, na pryv pogled sa golemi sladyri, da...ama ne, te napraviha taka, 4e sega da sam v tova typo polojenie i da pisha tyk \ni6ty li4no, prosto mojeshe da e 100000 pati po dobre\, kogato bqhme s nego i fr my, toi se dyrjeshe mn stranno, nz moje bi se e pritesnqval ot tqh, ili nz, no togava si misleh 4e darjanieto my e takova zaradi men.....nemojeh da si obqsnq postypkite my, i napravih mn glyposti, darjah se kato malko dete \revnyvah, iskah go samo za sebe si......\,; sled tova fr my reshiha da se zaqdat s men i qvno povliqha na mnenieto na vaprosnoto mom4e za men, kogato si govorehme po gsm-a primerno, i okolo nego e nqkoi ot fr my, toi se dyrjeshe stranno, karahme se, i fr my razbira se se meseshe v razgovora, saotvetno az prosto zatvarqh, sled malka razpraviq s vaprosniq priqtel; no kogato nqma nikoi ot vaprosnite fr \3-ma\, vsi4ko beshe kakto predi, govorehme savsem spokoino, normalno i t.n.tazi promqna, tova darjanie. vsi4ko e adski obyrkano, mislq 4e nqmam shans ve4e s nego, prosto "TE' ne me haresvat to e qsno, za nego moga da kaja zn samo 4e sam 10000% sigyrna 4e pone sam my bila simpati4na za neshto pove4e nemoga da govorq, i vse pak delata govorqt sami za sebe si :)
problema: obi4am go, no kakvoto i da stane, kakvoto i da napravq, nikoga nqma da yspeq da se preborq s tezi 3-mata, edno 4e sa 3-ma i drygo 4e sa priqteli ot mn vreme, a men me poznava ot ima nqma 7-8 meseca; a da im se haresam i dyma nemoje da stava :(
i sega, kakvo da pravq? Ta az go obi4am, zn kakvo govorq, ne e obiknoven kapriz.......pls daite nqkoi savet 4e 6te se pobyrkam

Гостенка
01-26-2007, 12:30
Виж,мила...ако той наистина държи на теб и има някакви чувства мисля,че няма да позволява на приятелите си да се бъркат и да повлияват на взаимоотношенията ви,независимо от колко време ги познава..На него трябва да му е ясно че ти и те сте две различни неща и не бива да ги смесва..Тук ще ти кажа и друго...не трябва да се страхуваш от тях...просто им покажи ясно,че това че приятеля им си има гадже не значи,че с приятелството им е свършено и че ти ще се опиташ да го отделиш от тях..(предполагам че се държат така с теб защото се чувстват застрашени..понеже може би тои се е променил малко или много..а това за момчетата си е стряскащо...а и може би се дразнят че приятеля ти вече не отделя толкова много внимание на тях..)Затова моя съвет е докажи на приятелите му,че независимо,че е с теб той държи все още на тях и че ти не би направила нищо с което може да го откъснеш от тях(не си техен враг и се "борят" напразно с теб)За целта давай свобода на приятеля си да излиза понякога сам с тях както е било преди,недей да го ревнуваш от тях защото ще загубиш..(мъжете са готови на всичко за приятелството си-дори да зарежат една жена с аргумента,че има толкова много други..) не му звъни (освен ако не е наложително) докато е с тях и не искай да ти се доказва пред тях(все пак всеки мъж си пази репутацията на мъжкар пред приятелите си и не би си позволил да го сметнат за лигав женчо,само защото е трябвало да ти обяснява къде е и че те обича примерно)старай се да му спестяваш такива неудобни за него моменти..нека не му се налага да избира м/у мнението на приятелите му и твоето..съхрани образа му,който си е изградил пред приятелите си..и знай че ще те обича независимо,че може понякога да се държи странно или по студено,когато е сред приятелите си..Ето това мога да те посуветвам...от личен опит ..ако спазиш някои от нещата които написах а и се замислиш за тях,мисля че ще се оправят нещата..и не забравяй..За един мъж мнението на приятелите му е може би най важното и решаващото..той винаги ше се стреми и ще търси тяхното одобрение...така,че не го ревнувай от тях а ми просто го карай да му е гот когато си с тях-така и те ще си променят отношението и особено важното: давай му свобода да излиза сам с тях по мъжки..Успех :wink:

koalka
01-26-2007, 13:36
Колкото и да държи на тези хора, ако те обичаше щеше да е с теб.Той не те ли познава, че като кажат нещо приятелите му и той като малко дете да им повярва?Това са глупости.Не мисля, честно казано, че изпитва същите чувства, каквито са при теб.Да си разваля мнението, да се разделяте, звучи ми абсурдно да го направи човек, който обича само заради приятелите си, но както и да е.Говори с него и го питай едно нещо-защо им е повярвал на тях, а не на теб, след като всичко не е истина и те се заяждат с теб?

salvatore ferragamo
01-26-2007, 18:42
zn li, tam e rabotata 4e e istina, nqkoi ot neshtata, koito tvardqt te za men sa fakt, a i s vaprosnoto mom4e az se dyrjah gadno dosta 4esto, vapreki 4e go obi4am, i to ne za drygo, a zashoto ne bqh osyznala problema s fr my i tyrseh vinata vav men, v nego, nemojeh da razbera shto za 4ovek e, tova moje da vi zvy4i typo, no e fakt :(
oshte po golemiq problem e 4e toi e stydent, po4ti nqmam kontakt s nego, da ne kaja 4e nqmam izobhto, zn i 4e nqma priqtelka......no nqma kak da my pokaja 4e nesam takava za kakvato me misli, nakakva razglezenba hlapa4ka, koqto nz kakvo iska

shalis
01-26-2007, 18:48
Еми миличка, трябва да направиш нещо, за да му покажеш, че ен си някаква разглезена пикла.Ако толкова искаш да си го върнеш му покажи, че съжаляваш за държанието си.Според мен обаче не си струва, той не е успял да те оцени като човек, пък и щом е толкова манипулиран от приятелите си...и щом не може без тях...Мен ако питаш зае*и го :)

AnIcHkAtA
01-26-2007, 19:06
Emi sladurano dai mu malko svoboda.Ako ne stane taka prosto mu obqsni tova koeto razkazva6 na nas.Ako i taka ne stane kasai i farlqi maje ima pod pat i nad pat!Use6tam 4e si nogo vlubena ama ako ne6tata ne varvqt ne se naranqvai pove4e s tva mom4e!

Salvatore Ferragamo
01-26-2007, 19:17
moje i da ste pravi, da predpolagam, 4e netrabvq da mislq za nego, 4e trqbva da go zabravq...no nemoga, istinata e 4e dosega nesam izpitvala neshto podobno, i tolkova silno, oshte pove4e 4e prodaljava ot ima nqma 4 mes., da, moje i da e absyrdno, no nemoga da spra da mislq za nego, istinata e 4e ve4e blozo mesec nesam go vijdala, i nesme se 4yvali ot ponedelnik, zn 5 dni, iskam da sam s nego, samo tova, i pisha tyk, zashtoto ve4e nevijdam izhod.....
ideq si nqmate kolko gi mrazq tiq trimata!!!!