Влез

View Full Version : имам няколко въпроса

01-26-2007, 13:36
така значи имам няколко въпроса на които се надявам да ми отговорите:

1. главно от възбудата ли зависи дали ще го боли момичето при първия му път и значи ли че ако е много възбудена няма да има нито болка нито кръв? кажете всички възможни фактори, от които зависи дали ще е приятен първия път..
2. вярно ли е че когато момиче прави секс за пръв път и след това не го прави повече от месец ще е така както е било при първия й път? (т.е все едно не го е правила досега) ?

3. Значи ли, че ако на момичето й потече кръв и я позаболи 1-вия път момчето не се е справило добре?

това е засега.. надявам се да получа отговори ;-)

Its Me
01-26-2007, 13:40
това дали ще боли или не зависи главно от размера на патока ти все пак той ще е в нея да не мислис с пръсти да я оправяш

koalka
01-26-2007, 13:57
1.До голяма степен, но не е вярно, че няма да изпитва никаква болка и няма да има кръв.Повярвай ми бях много овлажнена, но пак ме болеше адски много, кръв много нямаше.Когато си овлажнена, това улеснява проникването и следователно по-малко те боли.
2.Не, но ако я е боляло първия път доста и втория ще я боли.Не за друго, а защото ще бъде тясна.
3.Третия въпрос е глупост и такова нещо няма.

alabalalaa
01-26-2007, 14:25
Pri vseki si e individualno (moji da ne te boli ,no da ima krav;moji da te pozaboli malko,no ne e bolka za umirane...vsi4ko e vazmojno) :wink: Traa da si spokoina ,da mu ima6 doverie,i da ne misli6 za tva kolko 6te te boli i dali 6e ima krav,a misli za samoto udovolstvie,4e use6ta6 4oveka kogoto obi4a6.Ti ne stoi skovano!! Dokosvai go, celuvai go,abe s dve dumi pravete si hubulto kolkoto moji pove4e :wink: Mene vaob6te ne me bole6e parviq pat,a krav po4ti nqma6e :wink: Taka 4e spoko ! Davai smelo! Kasmet:)

PS:V kraen slu4ai ako mnogo te zaboli vinagi moji6 da mu kaje6 da spre i da prodaljite po kasno :) Ako te obi4a 6te se saobrazi s tebe

Metoman
01-26-2007, 14:26
:lol: :lol: :lol:
Автора сигурно мисли,че щъркела носи децата :lol:

Its Me
01-26-2007, 14:30

хахахаах ти ги оправи всичките в форума страх ги е да постват вече :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Metoman
01-26-2007, 14:33

хахахаах ти ги оправи всичките в форума страх ги е да постват вече :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
NO REMORSE

Snoopy_
01-26-2007, 15:04

1. главно от възбудата ли зависи дали ще го боли момичето при първия му път и значи ли че ако е много възбудена няма да има нито болка нито кръв? кажете всички възможни фактори, от които зависи дали ще е приятен първия път..
2. вярно ли е че когато момиче прави секс за пръв път и след това не го прави повече от месец ще е така както е било при първия й път? (т.е все едно не го е правила досега) ?

3. Значи ли, че ако на момичето й потече кръв и я позаболи 1-вия път момчето не се е справило добре?

1. Не. Възбуда+спокойствие+довери е на партниора+отпускане+познав ане на тялото
2. Частично, много зависи, но биологично погледнато вече не е девстена, тоест не се запечатва пак :)
3. Да, според мен значи. Ако момчето успее да я предразположи значи не тряя да ги има тея работи. Но в крайна сметка е въпрост на физика, ако по принцип е тясна или химена и е еластичен (рядък случай) може да е много възбудена спокойна и т.н. и всичко да е наред и пак да я заболи :)

BloodSoul
01-26-2007, 17:41

1. Зависи от възбудата и от желанието. Проникването, когато си навлажнена е по-лесно. Не е ниакква гаранция дали ще боли или не. Кръв... Не при всички има кръв. И не защото си навлажнена или не ще има кръв. При мен имаше доста кръв, но не ме боля чак толкова.
2. Да, възможно. Защото е тясна! Мен ме боля първите 5-6 пъти.
3. Глупости! Няма нищо такова!

Absconding
01-26-2007, 18:04
Момичето може да е достатъчно възбудено и пак да я боли. Все пак възбудена или не - тя си е девствена.

Не е вярно, че когато момиче прави секс веднъж и после дълго време не прави, ще е както преди. Това е строго индивидуално. Плюс това веднъж отворена, няма какво повече да й се отваря. Ако я боли ще е, защото е тясна или не е възбудена.

Кръв тече от разкъсването на химена, това няма общо с това дали момчето се е справило добре.

IdiOtKa
01-26-2007, 19:51
а не носи ли щъркела децата :( .....

Absconding
01-26-2007, 21:46
а не носи ли щъркела децата :( .....

Деееемммм... Знаех си! :evil:

panterata
01-26-2007, 23:56
1во възбудата е едно от най-важните неща в случая , но все пак си зависи от организма на човека , от това дали се притеснява , дали се е отпуснал , каква е обстановката и т.н но специално мен нито ме боля нито имаше кръв :) 2ро ако след 1я път доста време не прави секс е нормално да я боли и 3то момчето трябва да е внимателно и т.н , но не може да се каже че не се е справило ,защото може просто да му потече кръв на момичето.. мн е относително

NiksaN4o
01-27-2007, 21:55
Its Me :
това дали ще боли или не зависи главно от размера на патока ти все пак той ще е в нея да не мислис с пръсти да я оправяш

хаха пълна глупост! :lol:
Значи дали ще я боли или не - размера няма никакво значение. 1вия път винаги боли ( момче съм но мисля че наистина винаги е така :P ).А относно дали ще тече кръв или не - нз от какво точно зависи, но ако случайно девтвената ципа се е разкъсала преди това ( йога, колоездене, балет и др. по-активни спортове където е нужна гъвкавост) - не тече кръв но пак боли - казвам го от опит за кръвотечението.
А за 2рия въпрос - да. Ако момичето не прави дълго време секс - вагината се свива отново и след това пак ще я боли малко или много - в зависимост от размера вече. Същото е ако някое момиче прави дълго време секс с някой с по-голям и след това веднага мине на някой с по-малък, тогава тя няма да изпитва удоволствие, защото вагината и още не се е свила.
Надявам се да съм ти бил полезен :-D

bonboncheto_vicky
01-28-2007, 15:45
Ovlajnena?v kakuv smisal?

vvs_go
01-28-2007, 18:12
1da
2ne
3ne

Marisaa
01-28-2007, 18:39
Taka...kolkoto po-vuzbudeno e edno momi4e, tolkova po-malko go boli, tova e qsno :D Trqbva da si mnoooogo nejen i vnimatelen! Vupreki, 4e pri vsqka e razli4no. Men naprimer mn me bolq, no imam priqtelki, koito ne sa usetili po4ti ni6to :) A ako q zaboli, tova ne zna4i, 4e si se spravil zle...moje tq prosto da se e bila stegnala. Kakvoto i da pravite budi NEJEN :lol:

Absconding
01-28-2007, 19:54
Ovlajnena?v kakuv smisal?

Какъв смисъл може да има според теб?

doomguard
01-29-2007, 06:32
:-D hehe estestweno ste te zaboli no za po malko bolka pyrvo se "ulijete" pa posle po inerciq ste go napraite(taka ste smek4ite malko bolkata)

f1s714e70
01-29-2007, 13:17
ami parvo-Da ot zna4enie e dali momi4eto e dostata4no vazbudeno ako ne e mn vazbudena 6te q boli pove4e,nqma kak pri parviq pat da ne q boli pone pri pove4eto momi4eta e taka,ne e zadaljitelno da te4e krav oba4e

Vtoro-Prq nqkoi momi4eta se polu4ava tva leko"zarasvane" na cipata ako dalgo vreme sked parviq pat ne sa go praveli no tva e mn rqdko

Treto-ne naprarotiv mn dobre se e sprqvilo..xax tva be6e tapo oba4e

Nema6 elementarni poznaniq koeto ne govori dobre za teb,vari pro4eti parvo nekoi knijka i togava po4ni da ebe6 devstveni momi4eta :evil: