View Full Version : Izpitvali li ste ne6to podobno?
Predi izvestno vreme,taka de,d skoro edno mom4e dosta mi se motae6e v saznanieto,sama pred sebe si sqka6 ne priznavah,4e izpitvam ne6to pove4e ot simpatii,no mislq,4e opredeleno be6e taka,no mina dosta vreme i poneje ne se vijdame tolkova 4esto,skqa6 go pozabravih... No rabotata e tam,4e kato si pomislq za nego,pak trepva ne6to v men i vsa6tnost ako sam obektivna,ako mi se otdade 6ans da go celuna,6te go napravq. Vse o6te mi se iska da go nagrabq i ot tam kakvoto 6te da stava :oops: oba4e ne se vijdame 4esto ve4e kakto vi kazah. Spored vas tova kakvo e,za6toto az samat sam obarkana? Dali sa nqkakvi 4uvstva ili prosto go jelaq po nqkakav na4in,za6toto me privli4a? Da ne bi da si govorim za seksualno privli4ane samo,vie kak mislite i kakvo da storq po vaprosa? Samo otgovori kato ''iz4ukaite se ili begai da se nagrabvate'' ne me udovletvorqvat,za6toto az sam seriozna i o4akvam seriozni otgovori. Lo6oto e,4e sama ne znam kakvo stava s men-dali go obi4am ili prosto tova sa seksualni trepeti po nego-sam fizi4esko privli4ane? Az go poznavam i malo po-otblizo,ne sme priqteli koi znae kakvi,no sme si govorili i moga da go precenq 6to za 4ovek e. Abe,vie kak 6te go nare4ete tova moeto? :-#
Ако го харесваш трябва да действаш.Просто му покажи, че имаш чувства и след време го покани да излезете, ако иска. :wink:
Отрежи си ушото и ш'ти мине ^^
ся, сериозно, щом те привлича начи тряа напрайш нещу...
отиаш при момчету и кот стане... ако преспиш с него и не ти мине мерака, т.е. ако не спреш да чувстваш това влечение към него, значи е нещо повече... И ако тръгнете и не те кефи, но все още си увлечена по него, си утрежи и друуту ушо па и тогаз ако не ти мини са самооплюй...
па и тогаз ако не ти мини си срежи клитура, или просто... GROW YOURSELF A DICK MAN !!!
BaMBOocHa
01-26-2007, 14:38
Ако го харесваш трябва да действаш.Просто му покажи, че имаш чувства и след време го покани да излезете, ако иска. :wink:
:!: ;-) просто по-ясно и точно от това не може да се каже
mrysnika
01-26-2007, 16:52
Milo momiche,
prosto izlezte i se opoznaite poveche,nqma da sgreshish. I da,sluchvalo mi se e da sym obyrkan v chuvstvata si,no kato otdelqsh poveche vreme na vyprosniq chovek,shte razberesh tochno kakvo izpitvash..xaide kysmet i davai po-smelo!
Fucking_Bitch
01-26-2007, 17:09
Ами за сега може да е само сексуално привличане,обаче кой знае?По добре го покани някъде излезте поговорете кажи му какво е желанието ти моментното... и после ще видим може да е повече от сексуално привличане... :) ::: :::
imah podoben problem predi vreme i sega syjalqvam 4e ne napravih ni6to.zatova bez zna4enie da li go haresva6 ili stava vypros za 4isto sexualno privli4ane,DEISTVAI. da ne syjalqva6 posle 4e ne si napravila ni6to.6tom o6te si misli6 za nego,osy6testvi jelaniqta si.6tom se 4udi6 dali da predprieme6 ne6to moje bi ima ne6to koeto te pritesnqva,no prosto sega ne go spomena?!samo 6te ti kaja da ne pozvolqva6 na razni nezna4itelni ne6ta da pre4at na porivite i jelaniqta ti :wink: