Влез

View Full Version : Dali ne se zalygvam ?

FiRe_LaDy
01-26-2007, 18:43
Otnovo oprqh do vashata pomosht.Ne mislq,che moeto e tochno problem,no vse pak bih iskala da spodelq.Ta da vi razkaja na kratko.
Ot minalata godina ima edno novo momche v uchilishte i na skoro razbrah kak s epishe v chata i reshih da mu pisha.Do togava izobshto ne me privlichashe,ama ot kakto pochnahme da si pishem mi stana simpatichen.V daskalo redovno se bazikame i sqkakvi takiva kato se vidim.V chata postoqnno si pishem i vinagi namerima kakvo da si kajem.Ne e pyrva hubost,ama men si mi haresva.I ot kakto si pisha s nego zapochnah da zabravqm starata si lubov.Chuvstvam se po dobre.NO za sega ne se poddavam.Toi mi pravi nameci(ili pone taka mi se struva),no ne se poddavam.Dyrja se na strana,za da ne se okaje,che si vadq pogreshni zaklucheniq ot vsichko,koeto stava.Prashtame si {} i toi mi govori nqkvo milo,ama se chudq dali izobshto ima neshto kym men?Dali ne si vadq pogreshni zaklucheniq v situaciite? :roll:

P.S. Ako ne e qsno neshto .. pitaite.

koalka
01-26-2007, 18:46
Ами той ти прави намеци, не знам какви ,но ти казваш, че ги има.Щом ти праща такива неща, бъзикате се в училище, според мен нещо има.Продължавайте така, но все пак и действайте, ако искате да стане нещо. :wink:

Vladokaaa
01-26-2007, 18:52
Eми то от базици може да премине и на нещо повече.Така ще свикнете с присъствието на другия и нема да моите да се разделите.Постояно ще мислиш за него когато не сте заедно.

shalis
01-26-2007, 18:54
Еми изчакай малко, виж как ще се развият нещата.Не си прави пребързани изводи за отношението му към теб...все пак само той знае какво е в главата му...Пък и дори да стане нещо, по принцип не съм ЗА относно връзки в такива близки кръгове - в училище, на работа м/у колеги...Дори и да стане нещо ако се разделите после няма да ти е леко ако си била хлътнала яко....Според мен изчакай малко и премисли добре ситуацията.

AnIcHkAtA
01-26-2007, 18:55
Eми то от базици може да премине и на нещо повече.Така ще свикнете с присъствието на другия и нема да моите да се разделите.Постояно ще мислиш за него когато не сте заедно.
I az taka si mislq.

Bacard1
01-26-2007, 19:05
определено прави намеци...какви сам ти си зн.....според мен ако не се поддадеш няма да разбереш дали ще стане нещо.....нз ко те спира и те кара да се замисляш тва си е флирт и то як дето правите....според мен пробваи нищо не губиш....пак и се пак те кара да забравиш предишния значи наистина те е грабнал с нящо не виждам проблема просто даваи смело.. :lol: :D :lol:

svetlidim
01-26-2007, 19:08
Щом ти вика 'мило' охооооо не е безразличен вевай ми!Пък и целувчици праща...лелееееее... :smt057

even_in_death
01-26-2007, 19:11
Ами той ти прави намеци, не знам какви ,но ти казваш, че ги има.Щом ти праща такива неща, бъзикате се в училище, според мен нещо има.Продължавайте така, но все пак и действайте, ако искате да стане нещо. :wink:

И аз мисля така :smt023

FiRe_LaDy
01-26-2007, 19:40
E kato chetoh .. sichki mai sa edinni za sq.Kazahte mi edno i syshto.Vdyhnahte mi doverie.A nqkoi beshe kazal za tova,che e protiv vryzki v takiva krygove ... am da i men mi e kofti za tova malko,ama po princip mai posledna godina sym v tova uchilishte. :roll: :wink:

Mikohito
01-27-2007, 02:17
По добре действайте сега докато имате тръпката преди всичко да се е превърнало само в едно приятелство.