PDA

View Full Version : I sq Kakvo Da praVq???DaIte MI NekVI SaVEtiIiI

f1s714e70
01-26-2007, 20:21
Zdraveite! s Priqtelq mi xodim po4ti dve godini predi 1-2 meseca na edin rojden den se e celuval s edna biv6a priqtelka.Toi taka i ne si prizna kazva 4e e bil pian i ne pomni,vsi4kite mu priqteli i moi priqtelki koito sa bili tam mi kazaxa,4e sa se natiskali dori vaprosnoto momi4e go potvardi.Ne mi e tolkova gadno 4e sa se celuvali,gadno mi e 4e toi ne mi priznava.Vinagi sam mislela-i toi tka mi e kazval 4e ako napravi ne6ty s nqkoe dr momi4e 6te mi kaje.E- tka i ne si prizna. Tva ne e praviq pat koito me laje?Neznam kakvo da pravq molq daite mi nqkvi savetiii.
Blagodarq predvaritelno na vsi4ki koito 6te se otnesat seriozno kam problema mi i pusnat svoeto mnenie

PoisoNGirL
01-26-2007, 20:30
moje puk naistina da ne pomni.ima go i tozi moment,kogato se nqpivash do tam,che posle ti razkavat kakvo si pravil. Seriozno imam edna priqtelka, koqto leko podpiina minalata godina na zavusrshvaneto i se celuva s edno momche ot klasa. posle vsichki osven neq i suotvetnoto momche pomneha ili pone imaha smutni spomeni. Pogovori s nego i ako toi sujalqva za storenoto i si sigurna,che nqma da se povtori ne go obvinqvai. Chovek pravi mnogo greshki pod deistvieto na alkohola. ili go pomoli da ne pie tolkova...

vvs_go
01-26-2007, 20:31
mi to moito ne syvet ama e edna glupost koqto 6te te nakara da se izkefi6 na max otiva6 na kupon i se natiska6 s nai qkiq pi4 sled tva se obajda6 razrevana priznava6 mu i na drugiq den tvoite priqtelki mu pra6tat snimka ot strassta ti

Vladokaaa
01-26-2007, 22:00
mi to moito ne syvet ama e edna glupost koqto 6te te nakara da se izkefi6 na max otiva6 na kupon i se natiska6 s nai qkiq pi4 sled tva se obajda6 razrevana priznava6 mu i na drugiq den tvoite priqtelki mu pra6tat snimka ot strassta ti

И после жените не са болести. :lol: :lol: :lol:

f1s714e70
01-26-2007, 22:06
xex vvs_go написа:

ami i tva e varian ama sporem men nqma smisal da si vra6tam ne sam tragna s nego da se podigracam se pak.Tva 4e toi e napravil tka govori lo6o za nego i sig 6te mu stryva vraskata ni..ama da tragna da praq sa6toto nemoa dokato o6te go obi4am

Need_A_Girl
01-26-2007, 23:01
По принцип е възможно да не помни наистина, ама според мен щом не му е първия път дето те лъже, значи няма рабта при тебе! Все пак в основата на връзката е икреността! :wink: Сори

tanchety
01-26-2007, 23:07
mili4ka tova e mnogo gadna postupka ot negova strana... :cry: no ako do sega ne si go opoznala za tolkova godini... :? nameri narin da pogovori6 s nego i da razbere6 dali e bilo samo flirt ili ve4e ne ispitfa ni6to kum teb... moje bi tova 4e kazva 4e e bil piqn e samo opravdanie... vsi4ki mom4etata taka kazvat...iskal e promqna i q e nameril,no lajata e neprostima sled kato tolkova hora sa go vidqli i toi prodaljava da laje... dai si nqkolko dena da preosmisle6 ne6tata i da vidi6 kak 6te prote4e vsi4ko...

Merito_
01-26-2007, 23:15
Мм не подминавай подобни грешки.Аз не бих простила за такива неща или поне го бих зарязала,докато се осазнае и съжалява...Ако всеки път те лъже и ти нищо не му казваш ще ти се качи тотално на главата.Зарежи го за известно време, ако съжалява Ок, ако не няма закво да сте заедно.Все пак най-важните неща в една връзка са верността и искреността.

koalka
01-27-2007, 04:35
Може наистина да не помни, но все пак трябва да признае, при положение, че толкова хора го казват, които са му приятели.Кажи му го.И все пак го помоли, когато прави такова нещо да ти казва.

alkobalko
01-27-2007, 07:19
Наиситна може и да не го помни. Все пак поговори с него за случилото се. Кажи му, че те е заболяло и го помоли следващия път да не го прави.

f1s714e70
01-27-2007, 09:42
off Aleandra,koalka ne mi se vqrva 4e 6te mi kaje ako o6te vednaj napravi taka toi za toq neiska da si priznava. . . nai dobre 6te e da ostanem priqteli zasega.Sega i da iskam da se si prodaljim kakto predi kak 6te go gledam,kak 6te go celuvam nevazmojno e prosty :cry:

01-27-2007, 09:51
ei nedei taka moje naistina da ne pomni a moje i naro4no da ne ti kazva neznaino za6to..te mom4etata sa si takiva za 6tqlo ili ne6tqlo se gledat da te izlujat :lol: ama nqma zna4enie zna4i govori s nego pak kaji mu 4e ti e mn nepriqtno kaji mu 4e vsi4ki govorqt za tova kak toi e bil s onova momi4e...no nedei da skapva6 vruzkata o6te..zaradi edno moje bi piqnsko izpulnenie kaji mu naprimer ''Milo mn te obi4kam i ti pro6tavam za tozi put no znai povtori li se pak nqma da me vidi6 pove4e..'' ne6to takoa :lol:

01-27-2007, 10:49
Може би момчето наистина не помни.Прояви малко разбиране,не винаги след пиянска вечер има спомени.Поговорете и се опитайте да се изясните какво ще става м/у вас в бъдеще.

f1s714e70
01-27-2007, 11:09
xax interesnoto e 4e v momenta ne si govorim toi ne znae 4e sam mu sardita zaradi pianskite mu izpalneniq. . . kogato sme skarani ako az ne napravq parvata kra4ka da se sdobrim 6te si ostanem tka sig cql jivot sporem men tva e o6te edin priznak 4e ne mu puka za mene :cry:

Konfucii
01-27-2007, 12:45
ami kaji mu tova e kraq ili go zareji ;)
truden izbor?
:P
ne be prosto dva shamara i sledva dumata mrysnik negodnik mahai se i tva e :P
hahaha ne te znam kakto preceni6
ili kysate ili se razdelqte spored men de ...

Violenza
01-27-2007, 16:57
Може наистина да не помни, но все пак трябва да признае, при положение, че толкова хора го казват, които са му приятели.Кажи му го.И все пак го помоли, когато прави такова нещо да ти казва.
Съгласна съм.
Но последното ти изречение... прозвуча ужасно. Все едно той нека да си го прави, само че след това да й казва...
Аз бих си поговорила сериозно с него и бих го попитала дали още иска да е с мен...

krevat4oo
01-28-2007, 21:28
ostei go

arag0rn
01-29-2007, 21:25
Ko ostavi go e xmx , az sam toq pi4 deto u66 se e celuval , vie tuka kvo me izkarahte nz no vi kazvam 4e bqh piinal no pomnq vsi4ko i nqma ni6to takova s moqta priqtelka "fistu4eto" hodim ot blizo 2 godini i za teq dve godini sme prejivqli tolkova ne6ta kolkoto vie ne bihte si pomislili i q OBI4AM TOLKOVA MNOGO 4e ne moa nikoga da i spretna takova ne6to da i izneverq tka 4e mislq 4e vaprosa e razre6en :) Obi4am te milo.