Влез

View Full Version : kolko 4esto

awanturistkata{P}
01-26-2007, 21:23
naposledak se karam s prqtelq si za vsevazmojni gluposti...ta vapros4eto mi e...kolko 4esto se karate s prqtelite si i za6to nai 4esto...i....kolko vreme nai mn ne ste si govorili sled spor...i kak izglajdate ne6tata

01-26-2007, 21:28
az hodq s edno mom4e ot blizo 2 god i neprekasnato se karame za glupsti:)tova spored men e ne6to neizbejno za edna istinska vrazka!vapreki vsi4ko mn se obi4ame i se sdobrqvame mn barzo!spox:)

Atika
01-26-2007, 21:35
fuck ..ние не се караме .. или по точно само аз се карам .. а една връзка има нужда от скандали!

adoration_
01-26-2007, 21:40
В една връзка караниците са нещо абсолютно нормално... да не кажа дори и необходимо... а и няма нищо по-сладко от сдобряването :) Нали знаеш? ;) :P Спокойно,всичко ви е наред :)

BloodSoul
01-26-2007, 21:58
С приятеля ми сме близо от година заедно. Кара ме се и то за глупости. Минават 30 мин., час (на мен по-трудно ми минава) и все едно нищо не е ставало или той идва и ме целува или гушва, заговаря ме и т.н. А той като се ядоса му минава много бързо и като се скараме, му трябват 10мин. и все едно нищо не е ставало! Съвсем нормално е в една връзка да има караници, ако нямаше едва ли всичко щеше да е истинско, не може всичко да е идеално! Не се притеснявай!

miloto_girl_4e
01-26-2007, 22:01
Преди време не се бях карала с никое гадже и си ми беше перфектно, а със сегашното ми гадже през 1-2 дена се караме и то за некви простотии.. даже на следващият ден не ги помня..., но не съм съгласна, че скандалите са задължителни :!:

Scarabey
01-26-2007, 22:32
С бившия,с който ходих 9месеца супер много се карахме... :roll:

tanchety
01-26-2007, 23:00
mi va na4aloto vsi4ko e kato po voda.... no posle zapo4vat sporovete ... nai 4esto ot revnost(normalno za vsi4ki vlubeni) :wink: ... makai i ponqkoga mnogu dosadno :!:

Merito_
01-26-2007, 23:30
Ами и ние доскоро много ама ужасно много се карахме.Той винаги намираше поводи, казала съм здравей на този, който не трябва, чатила съм си с онзи, този ми пратил стрела, бившия ми приятел минал покрай нас, абе пълни глупости.Винаги от нищото се карахме всеки божи ден.Сега слава богу, човека се осъзна и нямаме такива караници.Но е сладко, когато знаеш,че те ревнуват де... :oops: Понякога са необходими караниците за да не си омръзвате, но не и прекалено много...

koalka
01-27-2007, 04:31
Случва се да се караме и то не рядко, но това е за някакви глупости и лесно се примиряваме.В една връзка е нормално да има караници и ще ми е много странно, ако не се карахме.

alkobalko
01-27-2007, 07:25
С приятеля ми сме заедно 2 години и никога не сме имали сериозне спор. Понякога аз му се карам за нещо, което не е направил, или е направил и обратното. Спорим къде да отидем или кой филм да гледаме. Но никога не се е стигало до нещо по-сериозно. Мисля обаче, че той е този, които идва да се сдобрим (ако въобще мога да кажа, че сме се скарали). Целува ме и ме гушка и всичко се оправя.

LiloTa
01-27-2007, 17:58
emi...s1s sega6niq mi...dosta 4esti4ko se karame..mojebi seki den i to daje po nqkolko p1ti...no NIKOGA ne e seriozno...vinagi e za nqkakvi prostotii i ne si talk za max 10 min..sled koeto toi me gy6ka ili me celyva i vsi4ko minava :):):)