Влез

View Full Version : Obica na klitora :)

ku4ka
01-26-2007, 21:38
zadraveite dami i gospoda :))) iskam da si sloja obi4ka na klitora ii tui kato ispitvam strah da ne me boli i za tva ne si slagam :) iii se nadqvam 4e tuka ima nqkoq macka s takava pridobivka tam dolu :P koqto ve4e e ispidala tova ose6tane i jelae6ta da spodeli kakvo to4no se ispitva v momenta na produp4vaneto i sled tva :)

BloodSoul
01-26-2007, 21:46
Хм... Не е точно на клитора, ама айде. Не одобрявам пиърсингите долу. С извинение на кого ще си показваш толкова оная работа? Изглежда ми к*рвенско!

BeZ^BikiNi
01-26-2007, 22:01
A zashto puk kogato iskash da si slojish obica nqkude nezavisimi kude trqbva zaduljitelno da q pokazvash? :evil: Shtom ima jelanie neka si napravi momicheto , no az lichno smqtam che shte sa nqkakvi adskite bolki poneje tova e moje bi nai-chuvstvitelnata chast ot jenskoto tqlo i nqma nachin da ne boli :roll:

Ku4ka
01-26-2007, 22:05
xa mersi 4e me podkrepq6 BeZ^BikiNi :) noo naistina e taka az neiskam da go pravq s cel da otida na centara da se sableeka i da kaja "heii vijte az si sloji obica tam dolu , ima li jelqe6ti da q cinkat :-D " pravq go za6toto mi haresva kak stoi :)

Cuddly
01-26-2007, 22:24
Нямам пиърс там долу, но изхождайки от опита (т.к. имам пиърс на пъпа и езика, както и татус на доста нежно място) си мисля, че по-голяма болка от пробиване на езика човек не може да изпита (що се отнася до пиърсинги). Дори "рисуването" на татуировката не боля толкова.

Мисля, че няма да боли много, т.к. кожата там е нежна и тънка. Първо, че ще те пробият преди и да си усетила и второ бързо ще се оправи.
Не съм убедена в отговора си - просто предположение.

Иначе идеята ти не е лоша, въпреки че на мен ми изглежда малко извратено. Щом ти харесва... :roll:

Айде успех и да разкажеш после! :lol:

01-26-2007, 22:40
mii po princip i az sam si probivala ezika :) ii ne sam osetila po4ti nikakva bolka:) dori 1 4as sled kato me probiha az ve4e qdoh parjol4ici i gram ne me bole6e (no mi kazvaha 4e nqma da sam mojela da qm ni6to v produljenie na 1 mesec i 6te sam samo na supi4ki i airqn4eta :-D ) no puk az nqmah nikakvi problemi dori ezia mi be6e nadut samo 1-2 dena :) ii ako naistina kazva6 4e tam si ispitala nai golqmata bolka dori i tatosa e bil po bezboleznen to az netrqbva da se strahuvam za ni6to :)

Cuddly
01-26-2007, 22:45
mii po princip i az sam si probivala ezika :) ii ne sam osetila po4ti nikakva bolka:) dori 1 4as sled kato me probiha az ve4e qdoh parjol4ici i gram ne me bole6e (no mi kazvaha 4e nqma da sam mojela da qm ni6to v produljenie na 1 mesec i 6te sam samo na supi4ki i airqn4eta :-D ) no puk az nqmah nikakvi problemi dori ezia mi be6e nadut samo 1-2 dena :) ii ako naistina kazva6 4e tam si ispitala nai golqmata bolka dori i tatosa e bil po bezboleznen to az netrqbva da se strahuvam za ni6to :)

Явно при всеки е различно.
Когато отидох да се пробия бях с една приятелка. Тя също си сложи пиърс - езика й не се поду (за разлика от моя), ядеше каквото и когато иска (дори мин. вода със сламка не можех да пия), не я болеше (аз щях да приритам) и говореше нормално (фъфлех така, все едно ми бяха избити поне десетина зъба). Та, определено при всеки е различно. :lol:

panterata
01-26-2007, 23:39
една моя приятелка има обица точно там където ти искаш и изобщо не я е боляло! така че не се притеснявай! на мен специално не ми допада мястото за пиърсинг но въпрос на вкус :)

BeZ^BikiNi
01-27-2007, 09:31
Abe chesno kazano ne sum suglasna s edno ot tvurdeniqta che shte zarasne burzo tam dolu :smt017 Poneje tam e vlajno i ne zarasvat mn burzo takiva neshta - porqzvala sum se tam dolu i dosta trudno zarasna ... :oops: No puk opredeleno i na mene mi iglejda che shte e mn qko tam ... :oops: Moje da porazpitash v nqkoe studio za upoika - tova e edinstveniq variant koito se seshtam aide uspeh \:D/ 8)

Cuddly
01-27-2007, 10:05
Abe chesno kazano ne sum suglasna s edno ot tvurdeniqta che shte zarasne burzo tam dolu :smt017 Poneje tam e vlajno i ne zarasvat mn burzo takiva neshta - porqzvala sum se tam dolu i dosta trudno zarasna ... :oops: No puk opredeleno i na mene mi iglejda che shte e mn qko tam ... :oops: Moje da porazpitash v nqkoe studio za upoika - tova e edinstveniq variant koito se seshtam aide uspeh \:D/ 8)

Най-много да я напръскат с онова, от което ти изтръпва кожата.
Няма упойки и такива работи.
Абе, спокойно, не се мре от това! :lol:

Snoopy_
01-27-2007, 10:54
той пиърсинга не е на самия клитор.... като начало, там ако ти сложат забрави да спреш да крещиш... слага се на кожичката която покрива клитора и доколкото знам боли, ама то навсякаде боли, ръгни 2-3 водки и сядай на стола кат те кефи...

malka_sladuranka
01-27-2007, 11:58
аа това е много готино и аз исках да си сложа по едно време, ама ме беше малко срам да отида и да се чекна пред някой си там докато ми я сложи :oops: иначе за болката..хмм ами незнам какво да ти кажа, но със сигурност няма да е приятно

gangbang
01-27-2007, 13:39
Доста е на мода в последно време. Слагай си. Нема да умреш от болка, споко.
А и изглежда доста естетично там, определено :wink:

asdfgh
01-27-2007, 16:06
ohhh ama chuli nedochuli govorite.... po temata az imam tam otdolu.. i ne e na samiq klitor a na kojichkata nad klitora... nqma upoiki i takiva gluposti zashtoto ima 2 vida opoiki ednata e s igla drugata s pryskalce .. ot taq s iglata nqma smisyl zashtoto nqma smisyl da te bockat 2 pyti, a tazi s pryskaneto e samo za ligavici i nqma da hvane izobshto... samo te chupvat s kleshtate (neznam kak se narichat tochno) i te dupchat nqma pochti absolutno nikakva bolka(ako se obochkash s igla po prysta shte te boli poveche sigurno) sled tova izobshto ne se useshta se edno q nqma neposredsteno sled probivane pyrvite 4 dena se majesh s edna pastichka i trqbva sled tova mnogo dobra higiena ... i nai gadnoto 1 mes. nikykyv sex zashtoto mojesh da poluchish mnogo seriozna infekciq .. mislq che bqh dostatychno izcherpatelna ako ima neshto koeto ti ne e qsno pitai ...

asdfgh
01-27-2007, 18:19
aa zabravih da kaja che ne se poduva .. ne pochervenqva.. ne boli.. se edno si e bila tam cql jivot vypreki che moqta e veche na 5 mes i 2-3 sed. sled kato se dypchih osetih che e imalo syvsem malko podyvane syvsem nezabelejimo...

ninsy
01-27-2007, 18:22
Амиииии болката е ужасна мен лично много ме боля.. после не трябва да правиш секс около 1-2 месеца
А за това на езика наистина при секи е различно ,аз не почустрах никаква болка там

01-27-2007, 18:40
Emi nz kude imash ti ama imam 2 poznati i na 2te im e na razlichno mqsto - lichno sum gi vijdala ! :evil: Ednata e nad klitora kakto ti vikash "KOJICHKATA" , a na drugata si e tochno halkichka na klitora :twisted: 8) Za tva spored mene ako e tochno na klitora shte boli , no chesno kazano izglejda dosta po - dobre ot drugiq variant :roll:

01-27-2007, 18:44
[quote="Анонимко"]Emi nz kude imash ti ama imam 2 poznati i na 2te im e na razlichno mqsto - lichno sum gi vijdala ! :evil: Ednata e nad klitora kakto ti vikash "KOJICHKATA" , a na drugata si e tochno halkichka na klitora :twisted: 8) Za tva spored mene ako e tochno na klitora shte boli , no chesno kazano izglejda dosta po - dobre ot drugiq variant
Tva bqh az i otgovora mi beshe kum gostenkata ... :oops:

BeZ^BikiNi
01-27-2007, 18:45
[quote="Анонимко"]Emi nz kude imash ti ama imam 2 poznati i na 2te im e na razlichno mqsto - lichno sum gi vijdala ! :evil: Ednata e nad klitora kakto ti vikash "KOJICHKATA" , a na drugata si e tochno halkichka na klitora :twisted: 8) Za tva spored mene ako e tochno na klitora shte boli , no chesno kazano izglejda dosta po - dobre ot drugiq variant
Tva bqh az i otgovora mi beshe kum gostenkata ... :oops:
Sega veche sum az :evil:

shalis
01-27-2007, 19:16
Психопати...Тва е много извратено бе, поне за мен - изобщо не одобрявам идеята, но твоя си работа.Няма начин да не те боли, имайки предвид, че е едно от най-чувствителните места...За мен поне е ОТВРАТИТЕЛНО!!!

Trisha1991
01-27-2007, 19:26
Аз имам обечка и никак не ме болеше непоносимо. Много си е готино

macka123
01-27-2007, 19:36
mi spored men e nqkvo mrysni6ko i super qko.nz.no ne bih se osmelila prosto......ina4e sym za obi4kite na klitora :)

jjfoxi
01-27-2007, 19:57
Аз имам обечка и никак не ме болеше непоносимо. Много си е готино

На клитора ли имаш обица? Щото тука не се говори за обици по принцип ...

ThePainIsReaL
01-27-2007, 20:15
Хаха .. има огромна вероятност да си загубиш чувствителността . Не ти го препоръчвам . А дали ще боли - бъди уверена - ДА .

gangbang
01-28-2007, 07:04
Обица се поставя и при каналчето на главичката на пениса и в основата на ташаците, при мъжете.. Та който иска да се конкурира с мацките дето си поставят на клитора, мое действа :-D

asdfgh
01-30-2007, 14:33
abe chovek kak na klitora shte e po hubavo a i tochno na klitora spored mene e nevyzmojno zashtoto e edno super malko topchence a i moejsh da si zagubish chuvstvitelnostta (vijdala sm bysh na samiq si klitor i e super grozno zashtoto toi se podyva i stava 20 pyti po golqm ot normalnoto )... men me preduprediha za syshtoto neshto no sm si nared .. mislq che ne si me razbrala obicata mi e na sramnite ustni nad klitora ... a neznam malko sm mazohist ama izobshto ne me bolq imashe samo malko diskomfort

OMG_WTF
01-30-2007, 15:02
Абе Вие сте луди, всички момичета сте полудяли по това да си слагате обици на срамните част... да на езика е готино както и на пъпа, но специялно на срамните части, 80% от момчетата не ги кефят такива работи...

ZaRaZaT@
01-30-2007, 16:05
дамммммм не бих отказал гаджето ми да има обица там , долу мисля че ще е доста интересно .. и перверзно :P

Ams7el`
01-30-2007, 20:22
тва ще е мн маняшко ама тоя дет щи прави пиарсинга сигурно щи пръсне митрата

deusex
01-30-2007, 22:48
Амиииии болката е ужасна мен лично много ме боля.. после не трябва да правиш секс около 1-2 месеца
А за това на езика наистина при секи е различно ,аз не почустрах никаква болка там

е жалко за секса... 2 месеца са мноооооооого :roll:

oTPoBHa
04-18-2007, 17:30
баси чак ме заболя клитора докат го четах :lol: иначе аз искам на едната малка срамна устна (намираща се под клитора) това лошо ли е? :lol: :lol: :lol:

bqsna_teenagerka
04-18-2007, 18:02
:| ooouuu spored men 6te sa aaaadddsssskiii bolki!

AliceSw
04-18-2007, 19:09
обецата на главичката на пениса е култ просто, един приятел има 8-[

за клитора нещо ме съмнява как ще зарасне после, ако успея да преживея болката на слагането и няма ли слагането да ми убие половината нервни клетки точно там :-s

ABSOLUTme
04-18-2007, 19:29
тоя вид пиерсинг Принц Алберт се нарича и на мен лично ми изглежда изключително болезнен..пък и не искам да си представям мацка с такова ще носи по-впити дънки.. :shock: :lol:
http://www.tribalectic.com/Gallery/20070208%20035(3).jpg

http://www.tribalectic.com/Gallery/new%20gold%20chains-3.JPG

http://www.tribalectic.com/Gallery/Piercing(93).JPG

f1s714e70
04-18-2007, 20:44
Хм... Не е точно на клитора, ама айде. Не одобрявам пиърсингите долу. С извинение на кого ще си показваш толкова оная работа? Изглежда ми к*рвенско!

ooy i az sam na sa6toto mnenie

ABSOLUTme
04-19-2007, 14:12
Нямам пиърс там долу, но изхождайки от опита (т.к. имам пиърс на пъпа и езика, както и татус на доста нежно място) си мисля, че по-голяма болка от пробиване на езика човек не може да изпита (що се отнася до пиърсинги). Дори "рисуването" на татуировката не боля толкова.
тва са глупости,при всеки си е различно..аз имах обица на езика,но се наложи да я махна..минаха повече от 3 месеца,дупката зарастна,остана само малко вдлъбнато от горната страна на езика(отдолу си беше плътно затворено) иии вчера(както споменах вече и на malka_sladuranka :smt008 ) след като си измих зъбитеее реших,че пак искам обица там,дезинфекцирах си тая първата,с дългия щифт,хванах си езика,прицелих се и се пробих самичка..нямаше кръв,хич не ме боля..тъй че нз - просто при всеки е различно. :roll:
мен пък на ушите много лесно ми се възпаляват :shock:

`Death`Whore`
04-19-2007, 14:21

ooy i az sam na sa6toto mnenie
И двамата или нямате пиърсинги, или сте...не знам какъв епитет да използвам. Пиърсингът се прави не за да го гледат другите, а за да му се радваш ти. Аз имам 3 на ушите и през повечето време съм с пусната коса. По вашата логика от тях няма смисъл.

04-19-2007, 15:56
тва са глупости,при всеки си е различно..аз имах обица на езика,но се наложи да я махна..минаха повече от 3 месеца,дупката зарастна,остана само малко вдлъбнато от горната страна на езика(отдолу си беше плътно затворено) иии вчера(както споменах вече и на malka_sladuranka :smt008 ) след като си измих зъбитеее реших,че пак искам обица там,дезинфекцирах си тая първата,с дългия щифт,хванах си езика,прицелих се и се пробих самичка..
sama? :shock: :shock: :shock:

`Death`Whore`
04-19-2007, 15:59
МНОГО е глупаво да си дупчиш езика сам. Хора, които дупчат, не се дупчат на доста места сами...а някой си, който е имал там, ще се продупчи сам. Лелеллелеле! И не знаете ли, че ако веднъж ти се прецака някой пиърсинг, няма смисъл да слагаш нов на същото място?

Skullbreaker
04-19-2007, 16:02
Един от даскало се опита сам да се обреже...После 4 месеца в болница , замлко да си прережа вената...

ABSOLUTme
04-19-2007, 16:54
МНОГО е глупаво да си дупчиш езика сам. Хора, които дупчат, не се дупчат на доста места сами...а някой си, който е имал там, ще се продупчи сам. Лелеллелеле! И не знаете ли, че ако веднъж ти се прецака някой пиърсинг, няма смисъл да слагаш нов на същото място?

ПЪРВО - моят пиерсинг не е паднал и тялото ми не го е отхвърлило.Трябваше да ме оперират с пълна упойка и следователно да си махна всички обици в устата(2),за да могат да ме интубират спокойно.
ВТОРО - аз не съм си целила наслуки мястото с риск да засегна някоя вена и да си пукна в банята.Обясних,че имаше следи къде е бил пиерсинга преди.ДОри и аз не съм толкова луда(или глупава).
ТРЕТО - не подстрекавам към подобни действия.Просто дадох пример,че при всеки е различно.Момичето от първата страница го е боляло най-много там,мен пък изобщо.
Точка.

`Death`Whore`
04-19-2007, 16:55
А как си го видяла? Трудно ще гледаш в огледало и ще дупчиш едновременно. Тези неща се правят при хора, които разбират!

ABSOLUTme
04-19-2007, 16:58
А как си го видяла? Трудно ще гледаш в огледало и ще дупчиш едновременно. Тези неща се правят при хора, които разбират!

аз като гледам в огледалото,очите ли си гледам според теб? :-s
и да искам не мога да си огледам езика без огледало,нз при теб как стои тоя въпрос.

`Death`Whore`
04-19-2007, 17:00
Не измествай темата. :)

ABSOLUTme
04-19-2007, 17:01
е не,обяснявам просто,щото ме изкара шантавел :-D

`Death`Whore`
04-19-2007, 17:02
Според мен си луда. :)

ABSOLUTme
04-19-2007, 17:07
да,и това го знаем 8-[ :-D

quench
04-19-2007, 17:10
аз само знам,че с жена с обица на клитора може да се измислят повече "забавления"

04-19-2007, 17:27
abe vie dobre li ste we xaxa obica na klitora na ezika tova samo kurvite go pravat izvinqvaite ne iskam da vi obidq no si e taka .

quench
04-19-2007, 17:33
abe vie dobre li ste we xaxa obica na klitora na ezika tova samo kurvite go pravat izvinqvaite ne iskam da vi obidq no si e taka .

Вили,чу ли - и ти трябва да имаш пиърсинг,нали си Дет курва? пахахахахахаха!!!!

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005

`Death`Whore`
04-19-2007, 17:34
Кой ти е казал, че нямам... :evil:

ivo_Holdinga
04-19-2007, 18:30
Обеца на клитора?Хм.....мноу педверзно ми зву4и,и адски курвенско но ти си знаеш :wink:

`Death`Whore`
04-19-2007, 18:34
Курвенството се измерва по това с колко мъже спиш принципно, а не с това къде имаш обеци. Много е глупаво да твърдите подобни неща.

ABSOLUTme
04-19-2007, 18:39
Курвенството се измерва по това с колко мъже спиш принципно.. Много е глупаво да твърдите подобни неща.
респективно пред кого я развяваш и т.н.
следователно коментарите ви са тъпи. :-D

04-20-2007, 03:33
Пфу доста мацки крият изненади в гащите си. :-D
Не знаех,че е толкова разпространен пиърсинга на интимните части...
Предполагам болката там долу зависи от чувствителността на мястото,а и от въпросния човек.Имам на пъпа пиърсинг и не ме боля при пробиването,други пък ги е боляло и общо взето май е супер индивидуално :)
Иначе е готино,но ми се струва,че не е особено хигиенично.(мое си мнение).

ultra

didinkataaa
07-19-2009, 12:46
az su6to mnogo iskam da si prava :grin: 8-) am.. iskam suvet. ot plovdiv sum. nqkoi moje li da mi preporu4a kude da otida i g/d kolko e.. 8)
blagodarq :-) :-)

hamilcar
07-19-2009, 15:47
az su6to mnogo iskam da si prava :grin: 8-) am.. iskam suvet. ot plovdiv sum. nqkoi moje li da mi preporu4a kude da otida i g/d kolko e.. 8)
blagodarq :-) :-)

Хубаво е, че търсиш стари теми, но тази е наистина стара. Най-вероятно има някоя по-нова, ако случайно няма създай такава.

Обаче писането на кирилица е задължително !