View Full Version : какво е за вас любовта?
fire_spark
01-26-2007, 22:43
замислих се какво е любовта,какво означава и колко е силна.мисля че ще е интересно всички да напишат какво е за тях това чувство така важно за всички нас,така че развихряйте се :wink:
п.с.:гледах в търсачката но не намерих подобна тема и все пак ако има можете да изтриете тази :)
Подобна тема има :wink: Любовта честно казано за мен е най-важно, приятелят ми е най-важен и всичко свързано около нас.Прекрасно чувство, въпреки че понякога боли, но е несравнимо с хубавите моменти. :wink:
alkobalko
01-27-2007, 07:15
Има много теми, но пак ще го кажа. Любовта е най-хубавото нещо, което може да се случи на човек. Аз обичам приятеля си повече от всичко на света и бих направила всичко за него. Знам, че и той е готов на същото за мен.
Подобна тема има :wink: Любовта честно казано за мен е най-важно, приятелят ми е най-важен и всичко свързано около нас.Прекрасно чувство, въпреки че понякога боли, но е несравнимо с хубавите моменти. :wink:
Любовта е хубава стига да имаш възможност да я изпиташ ама в днешно време няма голяма вероятност.Говоря от личен опит.
shemetaa
01-27-2007, 14:54
Любовта е хубава стига да имаш възможност да я изпиташ ама в днешно време няма голяма вероятност.Говоря от личен опит.
:smt023 :smt023 :smt023 :smt118 :smt045 \:D/ :smt006 :smt051
Violenza
01-27-2007, 15:23
Съгласна съм с мненията, че любовта е най-важното, да така е.
Но замислете се... това е само една от "формите на любовта", която в повечето случай е не повече от година...
А например любовта към близките е много "по-трайна" ...
Хех... закво отговаряте като не давате отговор? Всичките сте "любовта мн важна, мн хуава, аз моя приятел мн го обичам бла бла" Нито ви питат колко е важна за вас нито дали я изпитвате... както и да е... ето мойта представа:
любов= силно приятелство+доверие+сексуа лно привличане+привързаност+об щи спомени+Х
X е неизвестното което те кара да се привържеш толкова към този човек че да си готов да си дадеш живота за него.
GLeZoRanA
01-27-2007, 16:04
Игра
punisher
01-27-2007, 19:11
един голям shit :smt012
PoisoNGirL
01-27-2007, 19:59
Lubovta e nai-krasivoto chuvstvo.Neshtoto,koeto te kara da letish v nebesata.Tq e prichina za jivot.Mechta,koqto vseki iska da mu se sbudne.Da obichash ne e samo da kazvash na nqkoi "Obicham te" a da jertvash vsichko za nego,da mislish predi vsichko za nego,a ne za sebe si. kogato si pomislish za liubimiq chovek usmivkata da ne sliza ot liceto ti.da ne mojesh da se nasitish na vremeto prekarano s nego.Da ne mojesh da si predstavish jivota bez nego... Da si vluben.. da dudesh surceto si na drug,znaeiki ,che toi moje da go razbie,no doverqvaiki mu se che nqma da go napravi.
lubovta e razbirane,doverie,obich,privurzanost,vseotdainost.
JoeBanana
01-27-2007, 20:05
любов - 1, 2, 3, 4, 5 букви :-D дотам
GalleNo_MoMi4eNce
01-27-2007, 20:08
Любовта за мен е всичко!!!Мн0го ценно нещо,наистина!!!!
BrokenInnocence
01-27-2007, 20:55
любов - 1, 2, 3, 4, 5 букви :-D дотам
BeBencEto
01-28-2007, 09:03
какво е за мен любовта? ами нещо много свято,което се среща много рядко и променя и усмисля живота на хората..прави го по-красив и интересен
Insatiable
01-28-2007, 11:56
Любовта за мен означава много... Това е единствената ми радост в живота, единственото нещо което ме кара да плача, да се смея, да бъда щастлива, да се чувствам жива... Който не я е изпитал не знае какво е :)
Eternal_flame
01-29-2007, 14:01
Lubovta za men e tova 4uvstvo,koeto mi dava sili da stavam sutrin,da se usmihvam,da se radvam na jivota!Ako ne obi4am i ne sam obi4ana pak 6te stavam sutrin,no tova nqma da e jivot,a prosto sa6testvuvane! :smt055 :smt049 :smt049 :smt049
Konfucii
01-29-2007, 14:25
Nepoznato :P
;) ako nqkoi iska da ni zpaoznai da pi6e na li4en.... ;]