PDA

View Full Version : момичета, как?

01-26-2007, 22:45
значи имам проблем- момче съм но нямам особено голям опит с момичетата в сексуалния смисъл на думата - демек девстен съм.Не че съм грозен,ами се пазя.Намерих човека с който съм решил да споделя девствеността си, но изникна проблем.Партниорката ми също е девствена и незнам по какъв начин да и доставям така 'голямото' удоволствие с докосване.Нежен съм,но при всяко мое докосване било то на клитора или около вагината тя изпитва нетърпимост.Това не е от 1 седмица(имам предвид от доста време е).Незнам проблема дали е в мен или в нея.Помогнете дайте съвети.По какъв начин ви е приятно да ви докосват- не всички се раждаме талантливи

01-26-2007, 23:00
под нетърпимост разбирам болка. моля само сериозни отговори

panterata
01-27-2007, 00:23
амии бъди по-нежен.. кажи и да ти казва точно къде иска и как.. пробвай с езиче :)

shadow4e
01-27-2007, 00:29
Понякога се получава нетърпимост и при мен и номерът е да навлажниш мястото, ако не искаш с език, то тагава си облизваш пръстта или й го даваш на нея тя да го направи. Ама първите пъти по-добре ти. Ако много се притесняваш, се обръщаш с гръб и тогава си го облизваш/ не те знам колко си притеснителен/. Обаче трябва ад е обилно навлажнен, а не само лекичко.

NiksaN4o
01-27-2007, 21:48
Еми то и аз няма какво друго да кажа освен с език или да си облизваш пръстта. Но има и друг вариант - овлажняващ интимен гел ( запомних го защото днес в аптеката ми беше пред очите 5 мин. докато чаках да ми дойде реда :-D :-D :-D ) . Надявам се да съм ти бил полезен и да успееш. :P

Its Me
01-28-2007, 07:47
Пазил се бил :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Едно момче ако каже това значи не е момче не си се пазил ами незнаеш как да си поискаш :wink: