View Full Version : golqm problem!! pritesnqvam se ot malkiq 6oto e kriv...
zdraveite hora imam golqm problem!!
molq da ne se smeete i da ne si mislite 4e puskam porednata tema za bazik - napalno seriozno e :cry:
zna4i nakratko:
onaq mi rabotka e kriva!!!
kogato e v normalno systoqnie izglejda normalna ama v erekciq se izviva nalqvo i nagore t.e. kato banan - samo deto ne e to4no nagore ami i vlqvo i nikoga ne moje da zastane izpravena za6toto kliumva na edna strana...
nqkoi priateli me posavetvaha 4e e bilo dobre da ti e izvit nagore za6toto po lesno 6te se tyrka v G-to4kata na jenata
pritesnenieto mi idva ot tam 4e ne sym pravil sex a i nikoe momi4e ne me e vijdalo gol i zatova ne znam kak biha reagirali...
no vaprosa mi kym mom4etata e:
ima li nqkoi drug s takava kriva pi6ka? i naistina li s neq moje da se pravi strahoten seks?
a kym momi4etata:
momi4eta dali bi vi haresala edna takava kriva pi6ka ili bi vi otvratila? mislite li 4e tova za G-to4kata e vqrno?
napulno normalno e da ti e kriva pi6akata spoko ne se pritesnqvai :wink:
Винаги е крива. Мен ми е наляво крива на някой им е надясно на един приятел даже му е надолу крива (все го бъзикам че ако му беше по-дълъг можеше да си го пъхне в гъза :-D :-D :-D ) и си функционира нормално според приятелката му така че споко :)
JoeBanana
01-27-2007, 10:58
нищо ти няма :-D у ред си
Винаги е крива. Мен ми е наляво крива на някой им е надясно на един приятел даже му е надолу крива (все го бъзикам че ако му беше по-дълъг можеше да си го пъхне в гъза :-D :-D :-D ) и си функционира нормално според приятелката му така че споко :)
Ти пък от каде знаеш,че му е крив на долу :shock: Metoman ist Sturmfuhrer ber SS!
malka_sladuranka
01-27-2007, 11:53
:-D това доколкото знам е нормално
ако знаеш моя колко е крив няма да се притесняваш толкова...
FikyScHetOo
01-27-2007, 12:07
Нормално е да не е нормално...иначе казано в природата нищо не е идеално :)
BloodSoul
01-27-2007, 12:30
Напълно нормално е!
Нормално...
Абе хора вземете да прочетете нещо
Преди да се панирате...
на всеки мъж му е крива пишката по малко или пове4е така 4е няма страшно,напротив пове4е ще им харесва на девоиките
И на мен ми е Кривичък :) Но това мисля не е проблем ( приятелката ми ми каза :) ) М/у другото аз моя си го поизправих малко :> Преди като бях малак и маааах ч***и все с дясната и тои взе че хвана леко десен фалц... пък и пак като малак си го носих по надоле ... Но после като се усетих смених захвата и почнах да нося от тея по-стегнатите боксерки и сега е почти нормален и нагоре насочен :)
Метомен коя от трите думи не разбра? "СПОРЕД", "ПРИЯТЕЛКАТА" или "МУ" ?????
Klamer4o93
01-27-2007, 14:53
zdraveite hora imam golqm problem!!
molq da ne se smeete i da ne si mislite 4e puskam porednata tema za bazik - napalno seriozno e :cry:
zna4i nakratko:
onaq mi rabotka e kriva!!!
kogato e v normalno systoqnie izglejda normalna ama v erekciq se izviva nalqvo i nagore t.e. kato banan - samo deto ne e to4no nagore ami i vlqvo i nikoga ne moje da zastane izpravena za6toto kliumva na edna strana...
nqkoi priateli me posavetvaha 4e e bilo dobre da ti e izvit nagore za6toto po lesno 6te se tyrka v G-to4kata na jenata
pritesnenieto mi idva ot tam 4e ne sym pravil sex a i nikoe momi4e ne me e vijdalo gol i zatova ne znam kak biha reagirali...
no vaprosa mi kym mom4etata e:
ima li nqkoi drug s takava kriva pi6ka? i naistina li s neq moje da se pravi strahoten seks?
a kym momi4etata:
momi4eta dali bi vi haresala edna takava kriva pi6ka ili bi vi otvratila? mislite li 4e tova za G-to4kata e vqrno?
Ти на 9 ли си??? :shock: По принцип няма човек на който да му е права като лопата :)
teenkopele
01-28-2007, 02:12
нищо ти няма :-D у ред си
Аха....няма от какво да се притесняваш. :wink:
na 15 sym...
mersi za otgovorite :-D
xaxa bravo br kriv kakvo si se setil da pita6...
ne se pritesnavai i moq e dosta kriv ama na jenite im haresva :lol:
SEXtreme
01-28-2007, 07:30
Еми аз съм правила секс с момче с крив пенис и сичко беше ок. Не мога да кажа дали е било по-добре или - не, беше си нормално :)
Спокойно няма ти нищо , това е напълно нормално...аз съм имала такъв партньор и усещането беше доста хубаво :smt112:
zavisi ot tva dali si levi4ar ili boravish s dqsnata ,mene mi e kriv nalqvo ot mn 4ikii ,oba4e za smetka na tova ot mnogoto 4ikii sym 4uval 4e raste