Влез

View Full Version : mn sam grozna:(

petq^^^
01-27-2007, 12:21
ei,hora mnogo sam ot4aqna.4estno vi kazvam ne vijdam smisal v jivota.vizualno izglejdam dosta zle.kakvoto i da pravq ne moga da otslabna,qvno takava si mi e strukturata a p1k v lice da ne govorim :( Ujas :( nikoga nqma da si namerq nqkoi s koito da s1m a i nqmam pari pone nqkoq i druga plasti4na operaciq da si napravq :( za6to jivota e tolkova nespravedliv i na nqkoi e dal krasota i vsi4ko ostanalo a na drugi ne e dal NI6TO :(

Metoman
01-27-2007, 12:23
ei,hora mnogo sam ot4aqna.4estno vi kazvam ne vijdam smisal v jivota.vizualno izglejdam dosta zle.kakvoto i da pravq ne moga da otslabna,qvno takava si mi e strukturata a p1k v lice da ne govorim :( Ujas :( nikoga nqma da si namerq nqkoi s koito da s1m a i nqmam pari pone nqkoq i druga plasti4na operaciq da si napravq :( za6to jivota e tolkova nespravedliv i na nqkoi e dal krasota i vsi4ko ostanalo a na drugi ne e dal NI6TO :(
http://www.nwhikers.net/forums/images/smiles/crazy.gif
Ти си пълна откачалка http://www.nwhikers.net/forums/images/smiles/crazy.gif
Самоубий се....... Боже каква откачалка http://www.nwhikers.net/forums/images/smiles/crazy.gif

In4iTu_
01-27-2007, 12:25
Спокойно. За всеки влак си има пътници. Не мисля, че красотата осмисля животът. Сигурно имаш приятели - излизай повече с тях и в никакъв случай не се тормози с подобни мрачни мисли.

HopeLesss
01-27-2007, 12:26
Вместо да се тръшкаш като малко дете, на което не са му купили близалка, вземи се стегни и направи нещо, за да промениш живота си. Нищо не идва наготово. Трябва да се постараеш малко, за да имаш щастие.

Konfucii
01-27-2007, 12:27
Preglatni GO!
:) kakto biha kazali DX :P

Angel_of_fate
01-27-2007, 12:28
Е кат си грозна ние кфо да направим ? И аз не съм красива ама не се оплаквам нали ? :evil:

Psihi4no_bolen
01-27-2007, 12:29

Ела при мен ...аз ще те разкрася! :twisted:

Klamer4o93
01-27-2007, 13:25
Аз така и не разбрах кво очакваш да направим? Искаш пари за пластична операция ли? :smt017

Vladokaaa
01-27-2007, 13:29
Дай снимка да те видим как изглеждаш.

nikinkaaa
01-27-2007, 13:31
Вместо да се тръшкаш като малко дете, на което не са му купили близалка, вземи се стегни и направи нещо, за да промениш живота си. Нищо не идва наготово. Трябва да се постараеш малко, за да имаш щастие.
Напълно съгласна съм :smt023

sledko_f>93
01-27-2007, 13:39
ОЛЕ господи!!
Защо си4ки се самосъжалявате така! Никой от нас не е перфектен!
за да отслабне6 ходи на фитнес!
Аз като бях на 7 и бях пълни4ка ама ме бе6е срам да ходя на фитнес и 5 месеца се срамувах! Бе6е супер тъпо!
:lol:
И кфо е тфа ГРОЗНА? зависи какво разбира6 под грозна!
На колко години си?
Живей си живота и не се занимавай с глупости! За вси4ко си има време и място!

SoulCrewHools
01-27-2007, 13:48
Eми зависи на колко си.......няма да се притесняваш :P Аз кви момичета познавах :smt078 а сега какви са :smt060 стига за имаш желание...... :wink:

sledko_f>93
01-27-2007, 13:54
Eми зависи на колко си.......няма да се притесняваш :P Аз кви момичета познавах :smt078 а сега какви са :smt060 стига за имаш желание...... :wink:
Аз ли съм толкова зле или .... ? Нищо не разбрах от това мнение :lol: :lol:

anubite
01-27-2007, 15:12

Нека да избия още малко комплекси и да обясня на останалите, които не разбират това мнение, какво е искал да каже авторът. Първо, той я пита на колко години е, защото ако е прекалено малка, може да се разкраси след около 3-4 години, давайки пример със свои познати. Е не съм ли добър, бе... Добре, че сте вие, шото иначе няма къде да избивам комплекси.

HopeLesss
01-27-2007, 15:14

Нека да избия още малко комплекси и да обясня на останалите, които не разбират това мнение, какво е искал да каже авторът. Първо, той я пита на колко години е, защото ако е прекалено малка, може да се разкраси след около 3-4 години, давайки пример със свои познати. Е не съм ли добър, бе... Добре, че сте вие, шото иначе няма къде да избивам комплекси.

=D> =D> =D>

Не мога да повярвам, че виждам твой пост, който не съдържа : "Отрежи си ръката". Има напредък :smt008

anubite
01-27-2007, 15:20

=D> =D> =D>

Не мога да повярвам, че виждам твой пост, който не съдържа : "Отрежи си ръката". Има напредък :smt008

О, има, има. Просто сега си избивам комплексите.

0ffLin3
01-27-2007, 16:32
ei,hora mnogo sam ot4aqna.4estno vi kazvam ne vijdam smisal v jivota.vizualno izglejdam dosta zle.kakvoto i da pravq ne moga da otslabna,qvno takava si mi e strukturata a p1k v lice da ne govorim :( Ujas :( nikoga nqma da si namerq nqkoi s koito da s1m a i nqmam pari pone nqkoq i druga plasti4na operaciq da si napravq :( za6to jivota e tolkova nespravedliv i na nqkoi e dal krasota i vsi4ko ostanalo a na drugi ne e dal NI6TO :(кво ли си викаш "еееххх... пълна промяна няма ли да ме направите хубава" абе... както казва anubite "отрежи си раката" :twisted:

П.П anubite кефиш ма от всякаде кви бисири ръсиш не спирай !!!

FiRe_LaDy
01-27-2007, 16:43
Za vseki vlak si ima pytnici.A i edin chovek nqma samo vynshna krasota.Vqrvam,che ti imash vytreshna krasota,koqto e naistina mnogo krasiva.I nqkoi den vse nqkoi shte q otkrii i shte razbere,che onezi gotini momicheta ne te prevyzhojdat s nishto poveche ot tova,che imat poveche char.A m/u drugoto vseki eidn chovek ima nqkakav char ... ako znae kak da go izpolzva shte uspee.Taka che otkrii svoq i go zipolzvai. :wink:

koalka
01-27-2007, 17:47
Не съм те видяла, но според мен до голяма степен си внушаваш, че си грозна.Бъди сигурна, че така като не се харесваш, така и другите няма да те харесват.Трябва да си вдигнеш малко самочувствието.Не знам дали си дебела, но ако не се харесваш така просто се опитай да го промениш.Естествено, ако структурата ти не е такава.

01-27-2007, 18:17
Pf.... ima nekoi debeli jeni deto ako mi padnat... mallllliiiiii :))))))

hforce
01-28-2007, 00:43
Отрежи си ръката.... не чакай, тва почна да се истърква.... Самообеси се.... не прекалено е брутално... счупи си крака на 2 места... това пък няма да помогне... запали се... не, чакай... от това ще стане по зле... изчезни безледно...

сега сериозно... ние не можеме да ти помогнеме, най-много някой да се сети да ти пусне неква диета ама май на никой не му се занимава, а и не мисля че ще помогне щом до сега не си отслабнала с диети явно нямаш волята за това, демек си си самичка... докато не отслабнеш

edit:

и аз не мога да повярвам :( а тая реплика ме разбива, нищо, са почвам аз да я употребявам :)

aaaaaaaa123
01-28-2007, 00:46
А и не случайно хората са казали "За всеки влак си има пътници!" :wink:

BeBencEto
01-28-2007, 08:56
А и не случайно хората са казали "За всеки влак си има пътници!" :wink:

+1

sherry
01-28-2007, 09:10
Това че Господ не ти е дал физическа красота, не значи, че не ти е дал НИЩО.
Със сигурност имаш някакви таланти, добродетели. Няма перфектни хора. Ако не си красива на външен вид, то това не е болка за умиране. Важното е да си красива отвътре. Физическата красота е преходна. Работи над вътрешната, развивай се, показвай на хората качествата си, а недей да се затваряш само защото не си като някаква манекенка...Много хора ще оценят душата ти. А за външния вид ще дойде време...Сега направо се правят чудеса :) Можеш да спазваш диети, да посетиш професионалисти, които да те съветват коя е най - правилната процедура за твоя случай, да си направиш някоя операция, когато порастнеш и започнеш да си изкарваш парите...Всичко с времето си. С много усърдие и желание всичко се постига.

KoRn
01-28-2007, 09:13
:shock:

Miro[TNT]
01-28-2007, 10:14

Всичко става с воля.Слагаш един анцуг,два анцуга даже,един найлон около корема,и тръгваш да бягаш по плажа,ако нямаш море наоколо,планината или някъде просто,където можеш да бягаш колкото ти държат краката.Много е важно също така да НЕ ИЗПОЛЗВАШ НИКАКВИ ДИЕТИ.Всяка диета води до краткотраен ефект,с последващо възвръщане на килограмите,а още по-зле,наддаване...Така че,това е начина.Яко бягане,хранителен режим много важно,но без воля няма да стане.

Alerta
01-28-2007, 10:25
Или както казва един наш мнооого познат човек от форума...
ОТРЕЖИ СИ РЪКАТА :-D

PoisoNGirL
01-28-2007, 12:18
Shto imam chuvstvoto,che takava tema cheta prez den.Vie kvo pishete tuka za da ti kajat ne si grozna.emi kato ne znaem kak izglejdash kvo da ti kajem?! Spored mene si si vnushila,che si grozna i debela...imam edna priqtelka e tochno 48kg i si misli che e debela.. ludo hora mnogo.Suvzemi se i vzmesto da pishesh tuka idi na fitnes sportuvai nqkoq dieta pochni izlez razhodi se s priqteli.Smeni pricheska,garderob..malko grim i shte vidish kva kukla shte stanesh.Kato se promeni i nai-grozniq chovek stava simpatichen.Ne vsichko se promenq s plastichni operacii...

xixi
01-28-2007, 13:39
аххх обичам момичета който обсъждат отвратителната си външност на публични места.

01-28-2007, 13:47
Anubite президен але алеее.

xixi
01-28-2007, 13:49
ЪкХъм Аз президент Anubite вице

Salvatore Ferragamo
01-28-2007, 14:45
abe.........grozna si :)
da, ama ne, vav vseki 4ovek ima neshto hubavo, ok, da kajem 4e ne si ot nai simpati4nite \makar 4e nz za kyv 4ovek stava vapros, no shtom kazvash, ok taka da byde\, vij, viziqta e vajna, mo ne e vsi4ko, kakvo e tova samo4yvstvie ot teB?!
Na kolko godini si, 4e govorish takiva gluposti, namali smisal v jivota..........to ako nqmashe, na ylicata nqmashe da ima 1 4ovek, a kato gledam, nemojesh da se razminesh.........ai molq ti se pomisli si dobre, dali si stryva da se samosujalqvash, ili e po dobre da si vdignesh malko glavata, i nezabravqi, 4e ako iskash drygite da te yvajavat, trqbva na 1 mqsto ti da se yvajavash!
int. mi e kato izlezesh na ylicata izobshto gledash li horata v o4ite, ili si si zabila glavata v zamqta?! \tfa mai beshe ritosi4en vapros
a tfa za parite.........e da ti kaja parite sa si pari, 1 den gi ima, na drygiq moje i da gi nqma, vajno e da jiveesh, da se borish, i da si shtastliv, vij moje da se stremish primerno cql jivot da si kypish kola za 80-90000 i kvo, tfa li shte ti e jivota? - guzariqta si e gazariq, no ima granici, nay4i se da cenish tova, koeto imash i da se borish za tova, koeto iskash da imash \vajno e da namerish sredata\
pomisli si hubavo!!!

Salvatore Ferragamo
01-28-2007, 14:47
ЪкХъм Аз президент Anubite вице

xixi, pak li ti...........sega pyk prezident shte mi stava ahahha

CaSsIe
01-28-2007, 15:15
trqbva samo da vqrva6 v sebe si i da se nau4i6 sama da se haresva6 i da ne ti puka za mnenieto na drygite....plus tva s grim su6to moje6 da oprai6 nqkoi neduzi....aide uspeh

anubite
01-28-2007, 16:47
Леле. И президент ли ще ме правите, бе?