Влез

View Full Version : Направих го

Bubetoo
01-27-2007, 18:59
Здравейте, писах преди време за един мой проблем ако някой се сеща... но няма значение.Та направих го с един човек малко по-голям от мен,той не знаеше че ми е за 1 път и почнахме представих се добре той обаче ме "боцна" анално не беше нищо особенно и не съм сигурна дали свърши в мен.Та да питам ако е свършил то имали вероятност да съм бременна?И това не се брой за отваряне защото се пак?

JoeBanana
01-27-2007, 19:00
абе сега искам да ти кажа нещо, ама ще ми се карат :-D
нищо ти няма :-D стига паранои
брои се за анално отваряне иначе технически още си девица :-D
П.П. ся пак чета и нещо не ми стана ясно - вагинално вкара ли го ?

koalka
01-27-2007, 19:01
Последно анален или вагинален секс си правила?Не знам на колко си, но не може да забременеш, ако той е свършил в ануса ти.Половата система няма нищо с отделителната. :lol:

Скиорчето
01-27-2007, 19:02
Здравейте, писах преди време за един мой проблем ако някой се сеща... но няма значение.Та направих го с един човек малко по-голям от мен,той не знаеше че ми е за 1 път и почнахме представих се добре той обаче ме "боцна" анално не беше нищо особенно и не съм сигурна дали свърши в мен.Та да питам ако е свършил то имали вероятност да съм бременна?И това не се брой за отваряне защото се пак?

Бубе, анално ли свърши в теб или за вагинално имаш съмнения? И кое да не се брой за отваряне? Ако те е "боцнал" единствено анално - да не се брой за отваряне. Ама не успях да разбера да ли и двете ти дупки е поразил или само задната?

bungle
01-27-2007, 19:02
Хахахаха.
Честито и да почерпиш.
А на колко си, ако смея да попитам ?

Alex_f
01-27-2007, 19:03
abe ako ti e svar6il v dupeto nqma da zabremenee6!mi ne se smqta za otvarqne,moje bi za otavrqne otzad!a vaginaln praixte li go?

shalis
01-27-2007, 19:03
Хахахаха.
Честито и да почерпиш.
А на колко си, ако смея да попитам ?

хихи :lol: :lol: :lol: :lol:

BloodSoul
01-27-2007, 19:06
Последно къде ти го е "боцнал" , както ти се изрази - анално или вагинално. Ако е свършил в теб при анален секс, няма опастност да си бременна! И да... наистина на колко години си?

JoeBanana
01-27-2007, 19:07
накрая ше се окаже, че е сънувала :-D

Alex_f
01-27-2007, 19:12
накрая ше се окаже, че е сънувала :-D

moje i film da e gledala!

Trisha1991
01-27-2007, 19:13
анално я е боцнал и се е изпразнил в дупето й. то се разбра!

и няма страшно! не си бременна[/quote]

Bubetoo
01-27-2007, 19:18
Ми направихме го отзад и само с пръсче отпред. Но просто проблема е друг ето за какъв човек говоря с точност.
"Здравейте имам нужда от спешен съвет.Преди време се запознах с един ного приятен човек с който мога да си говоря за всичко.Той е малко по голям от мен и ме покани на среща видяхме се и той ми каза "Виж сега от две години съм едно момиче което не е от софия а от Варна аз се опитах да живея там не се получи дойдохме тук но тя се оплаши и решихме да отидем заеддно в Шумен но тя така и не дойде и сега се виждаме 1,2 пъти на месец и се чуваме секи ден.Та искаш ли да се виждаме с теб и да си говорим да ходим на кафе и да правим и секс но ако тя реши да дойде тук с теб няма да имаме нищо повече. съгласна ли си?" А аз понеже ми е симпатичен и от доста време не съм усещала мъж до себе си се съгласих, но още не е станало нищо и се чудя да направяли това с него защо мисля че малко почвам да влагам и чувтва и незнам се пак и разликата ни е големичка и другото което е той не иска другите от компанията НИ да знаят, под предтекст че ще си помислят че съм курва дори да не сме спали и ще искат вскички и така сега незнам какво да правя.Според вас какви са неговите намерения?Дали ще се *** и ще ме зареже?Или имам шанс да го спечеля за по дълго?А и ако му кажа че не съм го правила както трябва да отчасти дали ще се откаже? Оф незнам Пишете моля ВИ! благодаря предварително "
Това е той макар че май вече е скъсал с приятелката си и просто се чудя дали вече може да се получи нещо.Анално само ме боцна не разбрах обаче дали свърши а отпред само с пръст. Иначе съм на 17 Мерси за отговорите :wink:

Trisha1991
01-27-2007, 19:22
Bubetoo, винаги има шанс да спечелиш един мъж! А щом само анално те е боцнал няма от какво да се притесняваш. Мисля, че щом сте успели вече да го направите, няма толкова скоро да се откаже от теб. Много добре разбирам в каква ситуация си и се надявма да постигнеш успех

ThePainIsReaL
01-27-2007, 20:10
На 17 си се съгласила на нещо подобно ?
Ами .. успех ти пожелавам със спечелването му . :D

Marisaa
01-27-2007, 20:11
Zdrasti Bube :) Spox, ne si bremenna, no ako pak go pravi6 s tozi 4ovek i to tozi put vaginalno, vinagi polzvai PREZERVATIV. Sigurno go znae6, no vse pak :D A..iska ot teb sex, i ob6to vzeto samo tova nai-veroqtno, nali gi znae6 kakvi sa mujete....kakto i da e. Sledvai surceto si...ili jelanieto za sex, kakto iska6 go nari4ai :lol: No ne pravi ne6to, koito ne iska6 samo i samo, za da mu ugodi6. Tova e ot men, sega 4ao :)

teenkopele
01-28-2007, 02:14
Заключ. :wink:

deusex
01-28-2007, 06:50

хаха абе мацка ти да не си в 3-ти клас???
да бееееее ще забременееш ей сега от анален секс толква много познати станаха майки... аз се чудя и Азис как още не е забременял дето по цял ден го праскат у дупето :-D :lol: :-D :lol: :-D :lol: :-D

gangbang
01-28-2007, 06:56
Тоя пич ше требе да е яко смахнат, да те боде направо у дупето :-D

SEXtreme
01-28-2007, 07:28

Абе, мила! Щом питаш дали от секс в дупето ще забременееш значи си няма идея от секс или от човешка анатомия...къде си тръгнала да се клатиш с батковците, като даже не знае6 кво правиш? Не, от анален секс не може да се забременее :)