Влез

View Full Version : I like his ass

01-28-2007, 09:40
Zna4i problemut mi e sledniqt:
Hodq s edno mom4e ot izvestno vreme vsi4ko e OK, oba4e az iskam ne6to pove4e. Iskam dupeto mu...Iskam da burkam s prust4e vutre, iskam da mi se gur4i v rucete i da piska. Govorih s nego po tozi vupros oba4e toi kaza 4e o6te ne e gotov da preminem na takuv etap v otno6eniqta si. Oba4e az si mislq 4e tezi ne6ta gi kazva samo taka da otbie nomera, a vuol6te ne iska da mi dade da si poigraq s anusa mu. Daite mi suvet kak da go ubedq da go napravim, az 6te buda mnogo nejna.

bboy_bunker
01-28-2007, 09:50
тва ще да е гнусно :?

Emenem
01-28-2007, 10:02
Hodq s edno mom4e ot izvestno vreme vsi4ko e OK, oba4e az iskam ne6to pove4e. Iskam dupeto mu...Iskam da burkam s prust4e vutre, iskam da mi se gur4i v rucete i da piska. Govorih s nego po tozi vupros oba4e toi kaza 4e o6te ne e gotov da preminem na takuv etap v otno6eniqta si. Oba4e az si mislq 4e tezi ne6ta gi kazva samo taka da otbie nomera, a vuol6te ne iska da mi dade da si poigraq s anusa mu. Daite mi suvet kak da go ubedq da go napravim, az 6te buda mnogo nejna.

AXAXAXAxaxaxa awe ti ima 2 varqnta za teb .. ili si pedal pod prikritie .. ili si mn glupavo i stranno momi4e... 6to ne mu oblije6 zadnika a ? a 6to toi ne ti brurka v tvoia? mnogo za6to-ta stanaha ama sigurno ima za6to ;)
xaxax stiga podobni gluposti 4e 6te povurna!

аз бърках
01-28-2007, 10:10

AXAXAXAxaxaxa awe ti ima 2 varqnta za teb .. ili si pedal pod prikritie .. ili si mn glupavo i stranno momi4e... 6to ne mu oblije6 zadnika a ? a 6to toi ne ti brurka v tvoia? mnogo za6to-ta stanaha ama sigurno ima za6to ;)
xaxax stiga podobni gluposti 4e 6te povurna! Аз например съм бъркала в дупето на момче и мога да ти кажа, че е много приятно и незабравимо изживяване както за момичето, така и за момчето! Другото което ще ти кажа е, че не е задължително щом аз бъркам там и той да бърка. Това което ти демонстрираш тук е много изостанал и ограничен начин на мислене. В 21век сме това е напълно нормално.

totev
01-28-2007, 10:27
малко е странно наистина, но все пак всичко, което се харесва и на двамата е позволено.. нали така :)
и кви са тия измислени реакции .. краставици.. повръщания... педали под прикритие и тъпи момичета...
супер смешно ми става като чета някви ей такива изсилени и тесногръди мнения :lol: :lol: стегнете се малко и се дръжте като големи хора... можете да кажете, че не ви допада и по по-мек начин... :evil:

BeZ^BikiNi
01-28-2007, 10:29
Abe mn ste neshto primerni kato po chudo! :evil: Kvo tolkova tq nqma da go e** v dupeto prosto iska malko da go stimulira :) Vse pak do kolkoto znam na momchetata G tochkata im e tochno tam- i naistina znam go ot lichen opit im e mn priqtno 8) Nqma nishto sramno ot tova - inache ako stavashe duma toi da q e** v dupeto vsichki shtqhte da kajete "davai mn e hubavo " :twisted:

Kraken
01-28-2007, 10:36
е няа лошо ако ви кефи ноо недей да го насилваш ако не иска

malka_sladuranka
01-28-2007, 10:39
Abe mn ste neshto primerni kato po chudo! :evil: Kvo tolkova tq nqma da go e** v dupeto prosto iska malko da go stimulira :) Vse pak do kolkoto znam na momchetata G tochkata im e tochno tam- i naistina znam go ot lichen opit im e mn priqtno 8) Nqma nishto sramno ot tova - inache ako stavashe duma toi da q e** v dupeto vsichki shtqhte da kajete "davai mn e hubavo " :twisted: Налълно си права и напълно те подкрепям. Няма нищо лошо в аналната стимулация, независимо дали се прави на момче или на момиче. Все е анус, все има нервни окончания. Разбира се да се харесва и на двамата. В случая ако момчето не иска по-добре не го насилвай. ;)

punisher
01-28-2007, 11:08
вече виждам как го изнасилваш горкия :-s

bungle
01-28-2007, 11:09
Щом сте говорили и той ти е казал, че не е готов... не знам по какъв начин да го убедиш.
Изкачай да мине малко време освен.

01-28-2007, 11:14
Така трябва да се постъпва с мъжете.Въолбще не го питай какво иска и какво не!Щом ти искаш да го направиш ДАВАЙ!Направи го. Недей да го жалиш!Нека се гърчи в ръцете ти, щом това искаш.

malka_sladuranka
01-28-2007, 11:51
Така трябва да се постъпва с мъжете.Въолбще не го питай какво иска и какво не!Щом ти искаш да го направиш ДАВАЙ!Направи го. Недей да го жалиш!Нека се гърчи в ръцете ти, щом това искаш. Не така де. И те са хора. :-D

punisher
01-28-2007, 11:56
Така трябва да се постъпва с мъжете.Въолбще не го питай какво иска и какво не!Щом ти искаш да го направиш ДАВАЙ!Направи го. Недей да го жалиш!Нека се гърчи в ръцете ти, щом това искаш.
бахти..и аз съм женско ама чак мен ми дожаля :lol:

furtado
01-28-2007, 16:03
6tom tolkova ti se iska...hvani go nepodgotven i brykni kogato nai-malko o4akva
:smt118

bonboncheto_vicky
01-28-2007, 16:09
ti si crazy
A i 6tom ne iska ne go urkai

vvs_go
01-28-2007, 17:52
ami macka otkaji se nameri si pеderast
sq seriozno nqq myj koito da se navie na takoa ne6to

shadow4e
01-29-2007, 09:59
ami macka otkaji se nameri si pеderast
sq seriozno nqq myj koito da se navie na takoa ne6to
В грешка си, момчетата са малко, виж вече мъжете определено не са малко, които го практикуват.

Трябва да изчакаш още време, той да е сигурен в теб, че няма да го раздрънкаш, едно момче не би дало на всяко момиче да направи нещо такова.

авторката на темата
01-30-2007, 10:00
:-D Послушах съветите ви и го направих. Докато правихме секс аз леко и внимателно бръках с пръстче в дупето му :-D Беше много вълнуващо и приятно както за него, така и за мен. Дори и ще препоръчам на всички потребители да пробват този вид удоволствия, ще останете приятно изненадани. Значи въпросното момче в началото се дърпаше, ама сега и сам си иска. Така че не си губете времето по форумите, а действайте. :wink:

Ams7el`
01-30-2007, 20:35
ти си супер извратена кучка незнам тоя как може да ходи с теб познавам един пич точно като за теб е и тои ще ти даде да си играе6 с ануса му Skype ime: kefcheeboy и той е мн извратен

Sexapilna_kukla
01-30-2007, 20:50
Tova,che nqkoi hora haresvat po-razlichni neshta ne gi pravi izvrateni.

mi6enceto
01-30-2007, 21:00
awe sry ama t6e buda direktna ..ti luda li si...tova na mom4etata ne im haresva i to nikak ...pone taka e pri horata okolo men... :!:

Sexapilna_kukla
01-30-2007, 21:08
Ne pri vsichki momcheta e taka.Kakto ima takiva,koito ne im haresva,taka ima i takiva,na koito im haresva.

WindWaker
01-30-2007, 21:12
6to ne mu brukne6 v nosa ? ili puk v u6ite naprimer ?
21 vek bilo neznam si kakvo....tva 4e cifri4kata ot 20 ve4e e stanala na 21 ne zna4i 4e izvednuj horata sa se promenili . tva ne zna4i 4e kvoto se e smqtalo za izvrateno v predi 8 godini (20 vek) sega ne se smqta. cqlata istina e 4e prosto izvratenite i taka nare4enite "razli4ni" hora imat pove4e smelost da se pokajat pred ob6testvoto.

namely_me
01-30-2007, 21:23
6to ne mu brukne6 v nosa ? ili puk v u6ite naprimer ?
21 vek bilo neznam si kakvo....tva 4e cifri4kata ot 20 ve4e e stanala na 21 ne zna4i 4e izvednuj horata sa se promenili . tva ne zna4i 4e kvoto se e smqtalo za izvrateno v predi 8 godini (20 vek) sega ne se smqta. cqlata istina e 4e prosto izvratenite i taka nare4enite "razli4ni" hora imat pove4e smelost da se pokajat pred ob6testvoto.

Ми аз на моя му бъркам в ушите и в носа, ама в задника не ми дава.
Според мен щом някое момче не го кефи това като идея, надали някога ще почне да го кефи.

aliencheto
01-31-2007, 00:36
тва ще да е гнусно :? :wink:
.. и тъпо според мен.

gangbang
01-31-2007, 07:36
Нема лошо 8)

Komar
01-31-2007, 09:47
Само 1 ще кажа: Честито вече приятелят ти е педерас!
Тва хоратата зеха да откачат в последно време и кви ли не щуротий им минават през акъла.. скоро време сигорно и момчетата ще земат да забременяват.. ЕБИ МУ МАМАТА И 21 ВЕК..

Момчета Карайте си по традиционния начин.. не ставайте педали!

BeZ^BikiNi
01-31-2007, 10:19
Abe mn ste mi smeshni vsichkite :evil: Kakto veche kazah ako toi e iskal ot neq analen sex vsichki shtqhte da ste za "DA" :twisted: Tova che povecheto ste po na 15-16 godini i znaete samo da se ruchkate ne znachi che tova koeto vie narichate "RAZLICHNO" e izvrateno! :!: Na poveche ot 60% ot mujete tova im dostavq ogromno udovolstvie- kazvam mujete zashto tezi koito pishat po 1000 reda che tova e izvrateno i podobni gluposti za mene sa vse oshte deca! :evil: Aide sus zdrave i bravo na avtorkata na temata 8)

malka_sladuranka
01-31-2007, 10:47
Abe mn ste mi smeshni vsichkite :evil: Kakto veche kazah ako toi e iskal ot neq analen sex vsichki shtqhte da ste za "DA" :twisted: Tova che povecheto ste po na 15-16 godini i znaete samo da se ruchkate ne znachi che tova koeto vie narichate "RAZLICHNO" e izvrateno! :!: Na poveche ot 60% ot mujete tova im dostavq ogromno udovolstvie- kazvam mujete zashto tezi koito pishat po 1000 reda che tova e izvrateno i podobni gluposti za mene sa vse oshte deca! :evil: Aide sus zdrave i bravo na avtorkata na temata 8) =D> =D> напълно съм съгласна