Влез

View Full Version : Анален Секс. Info?

01-28-2007, 15:30
Имам някои въпроси относно аналния секс и ако можете да ми отговорите ще ви бъда много благодарен.
:arrow:Първо със или без презерватив се прави, и ако може и по двата начина каква е раликата и какви са рисковете?
:arrow:Не сели размирисва ? Се пак анален секс!?
:arrow:Какъв лубрикант или овлажнител ползвате или да препоръчате някои?
:arrow:Накрая свършвате ли вътре анално или го вадите?
:arrow:Момичето може ли да получи огразъм от анален секс? И заедно с мен ли ще бъде или не?
:arrow: (Въпрос към момичетата.) Момичета наистина ли ви харесва или по-добре вагинален секс?
:arrow:Пишката ми е малко над средния размер. Има ли някакви кофти последствия за момичето от анален секс с голям кур?

Ако има още нещо важно или с което трябва да внимавам и което съм пропуснал моля кажете!

Моля дайте сериозни отговори и без тъпи коментари! Благодаря предватително. :?: :?: :?: :?: :arrow:

furtado
01-28-2007, 15:50
zpored men ne e zadyljitelno da e s kondom,nie s priqtelq mi sme go pravili bez.ne moje da se razmiri6e osven ako priqtelkata ti ne se nasere pred teb.moje da svyr6e6 v neq razbira se.o6te ne sym 4uvala za slu4ai pri koito ot analen sex momi4e da svyr6i,vypreki 4e mn momi4eta izpitvat udovolstvie ot analen sex.kolkoto do ovlajnitelite-prosto otiva6 do aptekata i si kupuva6,izbora e golqm!

01-28-2007, 15:54
е хубаво като свършиш в нея после ни й ли е гадно,а и от еакулацията няма ли да боли?

furtado
01-28-2007, 15:57
е хубаво като свършиш в нея после ни й ли е гадно,а и от еакулацията няма ли да боли?

zna4i 1)az sym momi4e!!i ne mi e gadno kato svyr6va v men,nito boli!nalqganeto ne e tolkova golqmo 4e da boli

eternity
01-28-2007, 16:01
!-moje i sus a moje i bez ama sas e po higieni4ko
2-nama kak da se razmiri6e,osven ako mackata ne se izpusne
3-lubrikanti dal gospod,ama az predpo4itam tiq koito sa s prezervativite,govorq za nqkoi vidove sportex
4-moje i v neq da svar6i6,kakto se razberete
5-Ne sum 4ula nqkoe momi4e da svar6i sled analen,a tova zaedno s men li 6te e go rabiram s tebe li 6te svar6i-ne e zadaljitelno izob6to d asvar6i,mn momi4eta ne mogat da izpitat istinsko udovolstvie mn vreme sled kato sa po4nali da pravqt sex
6-az li4no predpo4itam vaginalniq,ama si zavisi ot mackata
7-moje da ima kofti posledstviq,ako e mn tqsna posle moje da q boli i da i e trudno da si sedne na zadnika
Nadqvam se 4e pomognah :-D :-D :-D

cosword
01-28-2007, 19:45
по добре с презерватив,понякога мирише но не всеки път,има моми4ета които свършват от аналния секс но са малко