View Full Version : kolko puti za 1 den ?
sex machine
01-28-2007, 18:53
Колко най-много пъти сте го правили за един ден ! чакам отговори ... аз 4 :oops:
3,no mislq da probvam i pove4e.
bLiNdchY
01-28-2007, 19:02
Mi za sa 1-pyt sym go prail no ... 6e proam da go napraa poe4e ot 1 - pyt za 1 den ... :)
Bazoveca
01-28-2007, 19:12
3,след 3тият път не мой да ми стане 8)
frozenrose
01-28-2007, 19:22
4 пъти :)
Sexapilna_kukla
01-28-2007, 19:26
Nai-mnogo 7 puti za sega :D
bonboncheto_vicky
01-28-2007, 20:02
Az 6te sam postoqnno v legloto
az sled 3-tata 4ikiq ve4e nqmam jelanie za sex...
Skramizavar
01-28-2007, 20:31
az sled 3-tata 4ikiq ve4e nqmam jelanie za sex...
:lol: :lol: :lol: :lol:
normalno...
krem4et0
01-28-2007, 20:40
3 пъти за 1 ден.
5 ама само за една вечер мисля че бяха .И на другия ден приятелят ми вика че се чувствал супер изцеден и гладен хахах :)
Ми.... май 8 за един ден :oops:
Ухаааа. Тоя твой приятел е направо секс машина, а ти си същинска тигрица. :-D
(Искам и аз, искам и аз... )
Ми така беше в на4алото... оба4е сега я караме по-полека. То не може секи ден по 100 пъти. Пък и одъртях, уморявам се ве4е :lol:
Ми така беше в на4алото... оба4е сега я караме по-полека. То не може секи ден по 100 пъти. Пък и одъртях, уморявам се ве4е :lol:
Мамка му, вярно като одъртееш и вече не е толкова лесно. :-D Ти мен ме мани, аз все още съм въздържател. Трябва да ми дадете тиквен медал. Май 10 дена вече съм без секс... :shock:
Infatuated Inside
01-29-2007, 10:25
Аами 8 и аз, вчера. (: <3
krem4et0
01-29-2007, 10:28
Абе как става това-моя след 2 пъти е изцеден и само 2-пъти съм го молила за 3-ти път,като единият дори не свърши. Просто се чудя на тези мъже и какво изхвърлят след 4-тия път-въздух ли?
Infatuated Inside
01-29-2007, 10:33
Абе как става това-моя след 2 пъти е изцеден и само 2-пъти съм го молила за 3-ти път,като единият дори не свърши. Просто се чудя на тези мъже и какво изхвърлят след 4-тия път-въздух ли?
: D
То го има и друг момент, зависи от преди това кога сте го правили. Остави го твоя на сухо за малко повечко и ще има сили и за 20 пъти :Р
krem4et0
01-29-2007, 10:47
Не е така. бяхме на сухо 5 седмици. И когато правихме пак секс,той така избухна,такъв оргазъм го разтресе,че целият трепереше и после дори не можа да ме изпрати до дома. та той твърди,че е бил наистина страхотен оргазъм,но само 1. Просто напоследък става така-правим 1 път. нямаме проблеми-20-30 минути,ако е на легло. В кола малко по-бързичко. Почивка да кажем 1 час-втори път и той или свършва с адски зор и всички действия от моя страна или просто не свършва. Казва,че е преуморен и наистина знам,че е така,но си мисля-аз ли греша?
и пак казвам-след 2-рия път той е като труп-разбит е. А аз секс 3-ти път няма и да искам,защото втория път е било над час и мен вече всичко ме боли!
malka_sladuranka
01-29-2007, 10:51
мисля че 3
А тя къде е споменала, че тези 8 пъти са само с 1? Може да е имала 3 бройки по няколко пъти и ето ти ги 8. Както и да е. По темата - 3 пъти.
Нормално е. Приятеля ти е по-млад от теб, а ти си стара чанта вече. Скоро съвсем ще почнеш да се изморяваш и ще те смени с по-млада, някоя на неговите години, а ти ще си останеш сама и нещастна, защото си стара и употребена и нито връстниците ти ще те искат, защото налитат на млади, нито по-малките, защото за тях пък ще си прекалено стара. Такава е съдбата на всички жене дръзнали да се занимават с по-малки от тях. Кучка :twisted:
Не е така. бяхме на сухо 5 седмици. И когато правихме пак секс,той така избухна,такъв оргазъм го разтресе,че целият трепереше и после дори не можа да ме изпрати до дома. та той твърди,че е бил наистина страхотен оргазъм,но само 1. Просто напоследък става така-правим 1 път. нямаме проблеми-20-30 минути,ако е на легло. В кола малко по-бързичко. Почивка да кажем 1 час-втори път и той или свършва с адски зор и всички действия от моя страна или просто не свършва. Казва,че е преуморен и наистина знам,че е така,но си мисля-аз ли греша?
и пак казвам-след 2-рия път той е като труп-разбит е. А аз секс 3-ти път няма и да искам,защото втория път е било над час и мен вече всичко ме боли!
Приятеля ти е голям заек бе. Ама ти като си му се врекла, той та той. Що не опиташ и с друг мъж? Да сравниш. Да видиш че има и по-добри. 20-30 мин. на легло и по-бързо в кола... смях смях смях. Не зная как те е излъгал тоя и при все че си на 21, ама много си глупава. Не те чука никак качествено и си загоряла, но не си го признаваш и е нормално тук да не ни го признаеш на нас. Но си го знаеш, че е така. Опитай поне веднъж с някои наистина печен. И не ми говири че 30 мин. ти стигат... пък питаш как го правят по 3-4 и повече пъти. МИ правят го щото са си намерили качествени мъже, а ти със заека... не се излагай момиче. Младо си, хубаво си...имаш кандидати. Пусни се на някой колега, дето не е от твоя град и ги знае нещата там по общежитията. Ще усетиш нещо много хубаво и истинско. Пък заека ако го обичаш си го дръж. Ама поне веднъж в живота си бъди с мъж!
babi_girl
01-29-2007, 13:45
3 pyti
ZaRaZaT@
01-29-2007, 13:52
оффф 2 или 3 пъти за един ден . беше отдавна не помна :?
teardrop
01-29-2007, 13:55
7. Вчера.
hahavteen
01-29-2007, 14:42
8 puti za edno denono6tie. A za edna no6t-5 ili 6
ABSOLUTme
01-29-2007, 15:12
kogato az da spinkam v tqh,ili toi v nas,kato da kajem se pribirame kum 20h,zqpame nqkvo dvd,posle opa v spalnqta,posle se gushkame,posle pak se opvame,posle spinkame,posle pak se opvame,posle se chipkame i pak se opvame i za final otivame da zakusim(ili da obqdvame :lol: ) i pak se opvame(ama tva e kato ne sme se vijdali mn vreme,inache obiknoveno po 1-2 puti dnevno,a ima i dni,kogato vseki si ima dr zanimanie-kato sega,sesiq :evil: )abe nz,ne gonim nqkuv normativ,kogato ni se pravi,togava.i vsae pak taka kato gledam poveche ot 5puti za denonoshtie ne se e sluchvalo :roll:
p.s.abe az sum se chudila kak verno prezarejda tolkova skorostno,shtoto ponqkoga se sluchva sled purviq put da kajem,pochivka malko i sled 5min e gotov :roll: az dotogava takova neshto ne bqh vijdala i chuvala,are 15-20-30 min ok,ama za 5min otnovo da e gotov?nqkoi shte mi go obqsni li,che negovoto obqsnenie 'tova e zashtoto te obicham' ne mi e dostatuchno :lol: :-D
gangbang
01-29-2007, 16:18
До 8 ми е рекорда 8)
Средно по 3
ole hora evala za teq 8 pyti,4estno!az nai-mnogo 5 i posle sym protrita,ne znam vie macki kak izdyrjate 8 pyti,a i gadjetata vi kak ne se izmorqvat.brao =D>
Trisha1991
01-29-2007, 17:16
Приятеля ти е голям заек бе. Ама ти като си му се врекла, той та той. Що не опиташ и с друг мъж? Да сравниш. Да видиш че има и по-добри. 20-30 мин. на легло и по-бързо в кола... смях смях смях. Не зная как те е излъгал тоя и при все че си на 21, ама много си глупава. Не те чука никак качествено и си загоряла, но не си го признаваш и е нормално тук да не ни го признаеш на нас. Но си го знаеш, че е така. Опитай поне веднъж с някои наистина печен. И не ми говири че 30 мин. ти стигат... пък питаш как го правят по 3-4 и повече пъти. МИ правят го щото са си намерили качествени мъже, а ти със заека... не се излагай момиче. Младо си, хубаво си...имаш кандидати. Пусни се на някой колега, дето не е от твоя град и ги знае нещата там по общежитията. Ще усетиш нещо много хубаво и истинско. Пък заека ако го обичаш си го дръж. Ама поне веднъж в живота си бъди с мъж!
Леле... това беше грубо :lol: :lol: :lol:
Trisha1991
01-29-2007, 17:17
До 8 ми е рекорда 8)
Средно по 3
Да ве ти си полов атлет.
На мен най-много до 5 пъти иначе 2-3 нормално си е
krem4et0
01-29-2007, 17:31
сексът ни е 30 минути,защото аз искам да е 30 минути-повече не искам и не мога. Беше редовно над час,но аз казах,че не мога и след час клатене ме боли!!!!!!
Иначе съм си доволна-свършвам си по няколко пъти,но не и той. За това ми е мъчно!!!!
Много доволна съм от секса!!!!!
И още нещо-любовната игра издигаме на пиадестал и наблягаме на нея!
LetiCherry
01-29-2007, 19:40
Най-много 4 може и 5 да са били,не си спомням :wink: ...
HardcorE_AFA
01-29-2007, 19:46
4 или 5...мисля че бяха 4
Еми то си има дни за "Секс маратон". Пробвайте! Е така от сутринта и целия ден! Секс , после почивате , после пак , гледате телевизия. Не тряаа само тва да ви е в главата.
А лично за мене 3 кутий с презервативи плюс един отделно ми беше в джоба... мисля че можете и сами да си го сметнете :oops: :lol: :?
П.С.: Много внимавайте да не се разгорещявате много особено след 3-4 път , защото тогава започвате да ръгате като невидели и е съвсем възможно да ви се протурка главичката на пениса и да ви шурне кръв като от река. Казвам ви го от личен опит , вярвайте ми!
Айде приятно на всички! :)
macka123
01-29-2007, 19:58
mi dva pyti ama to4no edin sled drug
аз сьм стигал до 10 ама след 10-ия пьт ве4е ме боли кура
gangbang
01-29-2007, 20:26
Да ве ти си полов атлет.
Айде, да се състезаваме заедно :P
2 puti za 1 den.. purviq put 1 4as smenqm gumata i produljavam o6te 30-40 min .. za treti nqqm sili celiq izpoten,izmoren
NiksaN4o
01-29-2007, 21:23
Аз за сега 3 пъти , щото след това имам нужда от почивка ... както искайте го приемайте :lol: :-D :lol:
вижте ся значи рекорда ми е 5 чекии (хахаха) кат бяь 2-3 клас като започвах , а сега имам проблем - свърша ли веднъж ми минава всякакво желание за секс и нз .. не мога повече .. тва е някаф проблем който не мога да реша ..
Scarabey
01-29-2007, 22:26
2 пъти за един ден