View Full Version : za6to mom4etata vinagi ne pravut purvata stupka?!?!?!?!?!?!?
ku4kata(pami)
01-28-2007, 20:11
za6to mom4etata nikoga ne iskat da napravqt purvata stupka>>>>?????!!!! :(
za6toto jenite sa arogantni komersialistki i mom4etata gi e strah da opitat osven ako ne sa bykani s pari i samo4ustvie !!! :roll:
siXt_senSe
01-28-2007, 20:18
Именно!Момчетата ги е страх да не бъдат отритнати,особено ако наистина си харесват момичето
Именно!Момчетата ги е страх да не бъдат отритнати,особено ако наистина си харесват момичето
или заради това или защото понякога се мислят за нещо повече от това което са :roll:
Spored men zashtoto gi e sram i strah(glasuvah za sram)!Strah gi e da ne bydat otblysnati ot momicheto (osobeno ako e mn po -malko ot tqh ili pyk go haresvat mn)!A gi e sram posle kakvo shte obesnqvat pred priqtelite si!
I pak kazvam SPORED MEN ( po moi nabliudeniq)!Ne vsichki muje sa taka estestveno!No tuk za po-tochen otgovor shte trqbva da izchakame mujkoto syslovie vyv forumcheto ! :wink:
mi predi deistvah az pruv, posle oba4e mi pisna prosto stoqh i 4akah nqkoq da me haresa i da napravi purvata kra4ka, i ze 4e stana, a i taka e po-lesno za nas, mislq 4e dostatu4no vreme pravehme nie purvata kra4ka, vreme i vie malko da se potrudite
malka_sladuranka
01-29-2007, 10:59
Ама че тъп въпрос. За всеки си е относително. :evil:
Me4oOoOo
01-29-2007, 11:03
Защото са кухи лейки не че и аз несъм де ама :roll: .Според мене за6тото се имат за много голяма работа и ги е страх примерно момчето да не им бие 6ута веднага!! 8)
malka_sladuranka
01-29-2007, 11:06
Защото са кухи лейки не че и аз несъм де ама :roll: .Според мене за6тото се имат за много голяма работа и ги е страх примерно момчето да не им бие 6ута веднага!! 8) питането за за момчета :-D ама има ли значение де темата е тъпа :-D
cherinka
01-29-2007, 12:03
.. темата е тъпа :-D
Изключително тъпа. А и ти кво разбираш под "Първа стъпка".. Мноо заседнали хора ги има на днешно време ..аман.
Sexapilna_kukla
01-29-2007, 12:10
To i avtorkata ne e ot nai-umnite,taka che...
malka_sladuranka
01-29-2007, 12:10
To i avtorkata ne e ot nai-umnite,taka che... ами за да направи такава тема в която слага всички мъже под общ знаменател...няма съмнение :-D
Sexapilna_kukla
01-29-2007, 12:12
malka_sladuranka
:lol: taka e,napulno sum suglasna s teb :wink:
Papagal4e
01-29-2007, 12:19
и аз абсолютно :P
Ми не винаги е така, за всеки е различно.Доста момчета са срамежливи и за това не правят първата крачка.Повярвай ми, ако наистина се мислеха за готини до сега щяха да са направили нещо.
Страшно готин
01-29-2007, 12:41
Готините момчета са свикнали да ги свалят и за това никага не правят първа крачка. Съвсем логично е това, защото готините са и най-търсени. При толкова оферти той няма нужда да прави първа крачка, след като няколко чакат на опашка, така да се каже.
ku4kata(pami)
01-30-2007, 18:22
AWE VIE ZA KAKVI SE MISLITE??OTKADE NAKADE 6TE KAZVATE 4E SUM TUPA PRI POLOGENIE 4E NE ME POZNAVATE??????I KAKUV VIE PROBLEMA 4E NE PI6A SAMO ZA TOVA KAK SE PRAVQT SVIRKI I KAKVO E DA TI GO NAEBAT OTZAD???????????AKO NQKOI E TUP TO TOVA STE VIE!LIGLITE MU SLIGLI!!!!!!!! :evil:
anonimen88
01-30-2007, 19:22
ku4kata(pami) по принцип, мене много ме е срам и съм стеснителен, и малко трудно достигам до това да направя първата стъпка и заради това ми мое качество изтървах едно много хубаво момиче (вътрешно не само външно)
ami i nie sme hora sramuvame se strahuvame se maceto da ne ni se izsmee v o4ite btw kefqt me macki koito sa uporiti i deistvat bez da im puka
WindWaker
01-30-2007, 21:18
mom4etata VINAGI ne praveli purvata stupka.........tva e edno ot nai-typite ne6ta koito sym 4uval prez jivota si. ne, izlugah - ne e nai typoto. cqlata ralta e 4e sred malite pokoleniq qvno tva ve4e e modata - momi4eto da prai purvata stupka. li4no az ne bih pristupil napred edinstveno ako naistina se sramuvam ot ne6to. za tva i glasuvah. ama da mi kazva6 "vinagi' ....... sori ama malko si se oburkala. ne vqrvam po malkite ot mene 4ak do takava stepen da sa pasivni.....daje hi4 ne mi se vqrva. koeto me vodi na misalta 4e qvno prosto avtorkata na temata e popadala na takiva.
namely_me
01-30-2007, 21:20
Защото не са силния пол, както се счита, а просто...един от двата пола. Така че е нормално и справедливо в някои случаи те да правят първата стъпка, а в други случаи - момичетата.
WindWaker
01-30-2007, 21:55
Защото не са силния пол, както се счита, а просто...един от двата пола. Така че е нормално и справедливо в някои случаи те да правят първата стъпка, а в други случаи - момичетата.
poredniq namek na jelanie za jenska dominaciq. jalko 4e nikoga nqma da stane.
namely_me
01-30-2007, 22:17
poredniq namek na jelanie za jenska dominaciq. jalko 4e nikoga nqma da stane.
И поредно доказателство за шовинистичната мъжка природа.
summer4eto
01-31-2007, 12:46
mi i spored men ne triabva da slagame vsi4ki mom4eta pod edin znamenatel no pove4eto se strahuvat da napraviat parvata kra4ka ot misalta da ne badat othvarleni ot momi4eto za6toto taka 6te im se sma4ka samo4uvstvieto
bonboncheto_vicky
01-31-2007, 18:08
Strax!Ako momi4eto go rezne nqma da se 4uvstva dobre!