View Full Version : Баба ми ме тормозииии :@
sledko_f>93
01-28-2007, 20:23
Откакто мама отиде в командировка за 4 седмици и баба ми идва в стаята ми на всеки 2 минути!Не ми стига, 4е сме 5 4овека в нас, но не, тя ще ме тормози! Заради нея ве4е сънувам ко6мари! и НЕ, не преовели4авам!
С дядо ми идват в стаята към 12 4аса през нощта, тя запо4ва да ме буди зад а ме пита ДАЛИ СЪМ ОТИШЛА ДО ТОАЛЕТНАТА! (ненавиждам я ве4е баба ми!!!!!!!!!!!) , а дядо сменя водата на костенурките, ато по път светва вси4ки лампи!
НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕ4е! Не ми дават 50 стинки като излизам, защото съм моела да си купя ДРОГА!(аз не се дрогирам, нито пу6а или пия!)
В4ера ми каза, 4е съм била мн хубава и била ВЛЮБЕНА В МЕН! :shock: :shock: :shock:
Искам да избягам някъде! Съвсем сериозно!
Още малко и ще трябва да вземам успокоителни преди да заспя!
Бати ненормалниците са!
siXt_senSe
01-28-2007, 20:26
Нали знаеш,когато хората остареят се вдетиняват.Не се притеняваи и не се стягай.Просто се успокой и потрай още малко.Майка ти каза че е само на командировка,надявам се малко да остава и да се върне.Защо не пробваш да спиш при някой друг в къщатата,нали каза че сте 5-ма,което значи че имаоще 2-ма освен баба ти и дядо ти.Търпение мила.Стискам ти палци
luda^S^vibrator
01-28-2007, 21:32
Нали знаеш,когато хората остареят се вдетиняват.Не се притеняваи и не се стягай.Просто се успокой и потрай още малко.Майка ти каза че е само на командировка,надявам се малко да остава и да се върне.Защо не пробваш да спиш при някой друг в къщатата,нали каза че сте 5-ма,което значи че имаоще 2-ма освен баба ти и дядо ти.Търпение мила.Стискам ти палци
dam .. edinstvenoto reshenie e da potraesh.Upeh :) :) :) :) :) :) :)
punisher
01-29-2007, 08:37
оо Жени.. знам я аз баба ти :lol: :lol:
лудница и при тва момиче...няма лъжа..
и ние тука сме се наврели 100 човека (добре де 3ма :lol: ) ама все пак няма къде да се завра на спокойствие..
жени,прави като мене... лягай във ваната & relax ::: :-({|=
"С дядо ми идват в стаята към 12 4аса през нощта, тя запо4ва да ме буди зад а ме пита ДАЛИ СЪМ ОТИШЛА ДО ТОАЛЕТНАТА!"
хахахахахахахаха егати задрастеняците
ти да не си в детската градина още ???
eleto_ludo_dete
01-29-2007, 13:10
Razbiram te napulno!S ednata mi baba se razbiram super!Tq e napravo vihur!I ima mn mladi6ko razbirane za jivota!Daje mi pla6ta neta i takstana za Gsm ...:D Znae koi sa lubimite mi grupi i kogato vidi ne6to za tqh po Tv ili v nqkoi vesnik mi kazva ili mi kupuva spisanieto!E,da ,no drugata mi baba e tragi4en slu4ai!Az sum na 17 ,no tq vse o6te misli 4e sum na 3 i moje da mi pulni glavata s gluposti!Minalat godina taka se skarahme ,4e za malko da ne se stigne do boi (ama ne tq mene :D )V zaklu4enie kaza :Ti pili4a6 na drugata roda!"I Slava Bogu!Dano maika ti se vru6ta po burzo ,za6toto na tvoe mqsto 6te6e da mi izbie agresiqta sled vtoriq den! :roll:
sledko_f>93
01-29-2007, 15:29
"С дядо ми идват в стаята към 12 4аса през нощта, тя запо4ва да ме буди зад а ме пита ДАЛИ СЪМ ОТИШЛА ДО ТОАЛЕТНАТА!"
хахахахахахахаха егати задрастеняците
ти да не си в детската градина още ???
на 14 съм!
Днес пък ми каза, 4е искала като умира да съм и държала ръката! Толкова муи стана тъжно , 4е се разревах! Мама си идва утре, ама аз еддва издържам!
BrokenInnocence
01-29-2007, 16:32
Като си говорим за интересни роднини... от страната на баща ми са абсолютни загубеняци и задръстеняци, които се отнасят с мене сякаш съм на 5 и неуспешно се опитват да прикрият факта, че не могат да ме понасят. Срещаме се два пъти в годината и пак ми е много. От страната на майка ми пък са всичките някакви нерваци и злобари( начело с нея самата), които само гледат да ме хваната в крачка и да ме изпортят... И после хората се чудят защо не съм била нормална,пф!
Satanata ot grobi6teto
01-29-2007, 19:01
Tormozi q i ti
:-D :smt005
HopeLesss
01-29-2007, 21:51
Радвай се, че поне я имаш... :? След време ще съжаляваш за думите си "ненавиждам я ве4е баба ми!!!!!!!!!!!" Понякога хората, които ни обичат се стараят да ни защитят, но в своето старание ни задушават. Не и се сърди... :roll:
Леглото ми е за двама . :-D
teenkopele
01-31-2007, 05:50
Баба , със стари разбирания и навици, която ти мисли доброто. :wink:
Миличка не говори така сега ! Знам какво ти е но поне малко се опитай да ги разбереш защото те не са като теб не милсяш таса е се притесняват за теб. Ще сажаляваш после затова което сига казваш. Убедена съм в това !
Айде Успех !!!
опитай да обсъдиш това с нея ! При мен обикновенно има ефект ...(за 2 дена,.,...:( ) но иначе много помага!
Добре де,след като спиш това не означава ли автоматично,
че не пикаеш?! ..
:smt104 moita baba daje ne smee da doide do nas :smt006
Хаххаха :lol: Извинявай, просто ми е смешно...ами кажи им, че не ти е приятно.А те в 12.00 не спят ли?! Мойта баба в 8.00 е вече в леглото.(което ми навява друга идея - дай на баба ти и дядо ти хапчета за сън...само гледай да не ги объркаш с нещо друго че...)
Punished by the Love
02-01-2007, 17:53
Амми и тфойта не е лесна :shock: ама си има решение проблема е че ще трябва да дочакаш майка си(освен ако не ги убиеш :smt005 )и ако мойеш смени си бравата и си слойи ключ!!! :wink:
KillerQueen
02-01-2007, 19:39
опитай да обсъдиш това с нея ! При мен обикновенно има ефект ...(за 2 дена,.,...Sad ) но иначе много помага! :D
Pro4etoh samo tova, koeto ti si napisala...i az 6te ti kaja..4e starite hora ...sa taka...prevyrtat...mnogo ot moite babi sa taka..az prosto n eim obry6tam vnimanie..lo6oto e 4e jivee6 s tqh...maika ti kato se vyrne i razkaji ...no za tova 4e baba ti i dqdo ti se dyrjat taka e ot vyzrastta...
naprimer imalo e ve4eri kogato sym spala v babini..i ve4er si lqgam v 22 h..a na drugiq den vika na maika mi 4e sym bila izlizala..i sym se pribrala v 5 h sutrinta...dobre 4e maika mi mi ima doverie i mi povqrva...
Red.Chil
02-11-2007, 07:48
БАБА МИ Е ФАТАЛНАТА ЖЕНА!!! :twisted:
SwEeTyTu
02-11-2007, 10:04
Баба ти е много луда тва за другата направо ме разби според мен баба ти иска да те препази от всичко и всички неиска никой да ти навреди и да не си вредиш сама обаче това според мен изобщо не е правилен подход :? но все пак тя е жена на миналия век с остарели разбирания затова не очаквай да те разбере поне в тоя живот :-& :cry:
СПОКО :::
Казала ти, че е влюбена в тебе :smt017 ! Божееееее. Ами баща ти каде е???
leko_otkachena
02-11-2007, 11:24
Радвай се, че поне я имаш... :? След време ще съжаляваш за думите си "ненавиждам я ве4е баба ми!!!!!!!!!!!" Понякога хората, които ни обичат се стараят да ни защитят, но в своето старание ни задушават. Не и се сърди... :roll:taka e ama tova znachi li ,che trqbva da se durjat taka s neq?Pf men dqdofcite mi sa prefektni davat si mi sichko dokato babite mi...ako trugna da izlizam q nqkolko momcheta vinagi kazvat:"pazi se moje da ti napravqt neshto"(a stava vupros za momcheta s koito sum izrasnala)babite mi ne gi ponasqm ama za smetka na tova dqdofcite mi sa strashno pecheni
Tokio_Hotelkata
02-11-2007, 14:05
Аз съм така вече 4-та година,но баба ми е малко по-нормална от твоята!Тя е просто цербер :lol: ,но и аз си я тормозя доста! :-)
krisi_l@loka
02-11-2007, 18:19
ABSOLUTme
02-11-2007, 18:24
:smt104 moita baba daje ne smee da doide do nas :smt006
tva e shtoto shte i otrejesh rukata :lol:
malkoto^f
02-15-2007, 20:00
jiveq s baba si ot kakto sam se rodila i sega kato sam samo s neq bez roditelite mi ...... ujas..... i naistina vazrastnite se vdetinqvat .. kazva mi nqkfi nevazmojni neshta..pushela sam,che sam bila bremenna .. kakvo li ne sam chuvala ot neq veche prosto vikai i si kasai nervite ili si premalchi vse edno nishto ne se e sluchilo. naistina e mnogo kofti taka.. :?
gerinceto
02-17-2007, 10:07
CrazyWitch
02-17-2007, 12:57
Верно много изкъсо са те държали, но все пак за тях света от тяхното време до днес е станал много лош. Всичко е от загриженост и ти го знаеш. Така, че евала, че си ги издържала. =D>
Аз имам една пра баба и една баба.. които са чак в Пловдив.
Липсват ми някакви роднини.. Странно звучи, ама си е така.
Айде.. Радвай се, че все пак си се избавила от мъките ;)
Vse pak te sa vyzrastni hora i misleneto im e razli4no ot na6eto..taka, 4e trqbva da gi trae6..i az ponqkoga se 4udq na postypkite na moite babi, ama...
Едно време баба ми редовно звънеше на наще им и им викаше-"Елате си ги приберете тия 2-те,че...." :-D :-D щот им взимахме акъла със сестра ми,а сега реват по телефона и искат да ни видят,защото я се вяснем,я не и като ме види се разревава,че след нея и дядо ми.Едно е сигурно-желаят ни САМО ДОБРОТО.Моите баби и единия ми дядо(другия почина) са вече доста възрастни и ми е мъчно само при мисълта,че един ден няма да ги има... :cry:
cherinka
02-19-2007, 07:49
Като си говорим за интересни роднини... от страната на баща ми са абсолютни загубеняци и задръстеняци, които се отнасят с мене сякаш съм на 5 и неуспешно се опитват да прикрият факта, че не могат да ме понасят. Срещаме се два пъти в годината и пак ми е много. От страната на майка ми пък са всичките някакви нерваци и злобари( начело с нея самата), които само гледат да ме хваната в крачка и да ме изпортят... И после хората се чудят защо не съм била нормална,пф!
Нема нормални хора. Има само по-луди.
PriMaLChaoS
02-24-2007, 17:43
Нема нормални хора. Има само по-луди.
Мхм. Абсолютно правилно :P
Колкото до случая с бабата според мен само разговор е начина. Ако не помогне... организирай друг разговор , на който да присъства и майка ти. Според мен тя ще ти помогне да защитиш позициите си.
Успех! [-o<
Епа кажи й че искаш да спиш...баси да дойде да ме събуди в 12 часа да ме пита дали съм се изпикала...И то да не би насекъде само дрога да се продава-ти нищо ли не тря си купуваш...кажи й че не е добре :smt017
Добре де,след като спиш това не означава ли автоматично,
че не пикаеш?! ..
мое да има проблеми :-D
Exothermic
03-11-2007, 16:25
И мойта баба е мноооого досадна направо не мога да я понасям тая дъртофелница понякога ми иде да и тегля ножа та да млъкне поне за малко ,но в един момент се отчайвам и почвам да мисля ,че и това няма да помогне!
Няма нещо,което да направя и тя да не ме упрекне,дори когато нищо не правя пак същата история,направо ми иде да се метна през балкона,но не си заслужава ,защото живея на 3 тия етаж и най-много да си счупа нещо!
Всеки ден се налага да крещя по нея ,ама едно си знае баба едно си бае ден след ден,нощ след нощ!
вече почвам да я намразвам!До депресия ше ме докара тая жена и без тва ми трябва само малко ,за да ме заведът на психиатъррр! :smt013
SaYoNaRa
03-12-2007, 09:32
Като бях малък мислех че дядо ми като се напие иска да ме убие и мн ме беше страх :lol:
MiRaCuLiXbb
03-12-2007, 17:32
Откакто мама отиде в командировка за 4 седмици и баба ми идва в стаята ми на всеки 2 минути!Не ми стига, 4е сме 5 4овека в нас, но не, тя ще ме тормози! Заради нея ве4е сънувам ко6мари! и НЕ, не преовели4авам!
С дядо ми идват в стаята към 12 4аса през нощта, тя запо4ва да ме буди зад а ме пита ДАЛИ СЪМ ОТИШЛА ДО ТОАЛЕТНАТА! (ненавиждам я ве4е баба ми!!!!!!!!!!!) , а дядо сменя водата на костенурките, ато по път светва вси4ки лампи!
НЕ ИЗДЪРЖАМ ВЕ4е! Не ми дават 50 стинки като излизам, защото съм моела да си купя ДРОГА!(аз не се дрогирам, нито пу6а или пия!)
В4ера ми каза, 4е съм била мн хубава и била ВЛЮБЕНА В МЕН! :shock: :shock: :shock:
Искам да избягам някъде! Съвсем сериозно!
Още малко и ще трябва да вземам успокоителни преди да заспя!
Бати ненормалниците са!
Хахахахахаха. Земи една грозна пръчка и я побарай по гърба. :lol: Мама й съсухрена.