View Full Version : И кво аз ли съм най-големия нещастник...
The-Cult
01-28-2007, 20:50
Ае може ли да съм такъв тапанар....харесвам си едно момиче и зная кво да правя и го правя но жалкото е че ме съмнява от другата страна да ми се отвърне със същото понеже то си обича(харесва) бившият приятел.....И кво трябва да го приема тфа ебах еми не ща да го възприема искам да се боря ама на моменти направо ми писва...Просто исках да го споделя с някой... не сега да вземете гледай напред и така нататък просто...Ае дано ми стане по леко което много се съмнявам....А и информативно преди около месец се разделих с 8 месечната си връзка .... но съм я забравил на 99% и си мисля само за това момиче което може би никога няма да имам... :cry: :!:
eleto_ludo_dete
01-28-2007, 21:36
Старата любов ръжда не хваща.Трудно ще се мериш с някой,който е хем в миналото хем в сегашното на мацката !Но,аз не виждам причина да не можеш да бъдеш този,който да я тласне да живее сега и да и покажеш ,че има любов и след любовта!УСПЕХ!
pathetic
01-28-2007, 21:38
Бам-бам!
:]
svetlidim
01-28-2007, 21:41
Е, че ти не ни остави възможност да кажем нещо...Ми хубаво..и без т'ва нямаше к'во да кажа.... :roll:
The-Cult
01-28-2007, 22:14
А благодарно първите два поста ме зарадваха некви веселяшки бяха :wink:
HopeLesss
01-28-2007, 22:24
А сега пийни една студена водица, хвърли си едно душче и се успокой - НЕ си най-нещастния човек на тази земя :wink:
bboy_bunker
01-28-2007, 22:25
:lol:
x ray eyes
01-28-2007, 22:30
Не си най-нещастния :D Тя ще раэбере че я обичаш, и ако е вече късно ТЯ ще е най-нещастната! Ахамм... :-D
The-Cult
01-28-2007, 22:34
Не си най-нещастния :D Тя ще раэбере че я обичаш, и ако е вече късно ТЯ ще е най-нещастната! Ахамм... :-D
Епа ти ме заби :wink: Хаха верно ще е така ама мене ми е некво тъпо без нея днеска и викам липсваш ми тя ми вика нещо от сорта "емм щом казваш"и аз направо гадно ми стана щото едва ли не цялата ми същност се надява и тя да ми каже и ти ми липсваш много...А това което каза бе съвсем друго..Ама и аз съм си виновен че съм се хванал в една сламка носеща се по една много бурна река... :(
Тва е леко кофти изказване.
Ами мога да те посъветвам да не прави6 никакви намеци от рода на "липсва6 ми" или пък "много си красива" (кви намеци...тва си е направо казано)а се постарай да бъде6 до нея. Вероятно тя се нуждае от приятел в този момент и от рамо, на което да попла4е. Вероятно 6те ти е много трудно да я слу6а6 как говори за бив6ия си, но няма ли да ти е по - добре поне да имате една здрава приятелска връзка, от колкото тя да гледа на теб като на мом4е и да ти хвърля само 1 пренебрежителен поглед...вси4ко, което 4ува6 от нея да е "6ом казва6", "ти си знае6" и т.н. Но задължително не и говори като на моми4ето, което харесва6, а по скоро като на много близка приятелка. Успех!
The-Cult
01-29-2007, 07:55
Абе онда :wink: како кво да и се правя най-добра приятелка тя с мен нищо не споделя сеш ли се :? пределно и е ясно че я харесвам няма как изведнъж пляяяяссс да и стана добра приятелка вместо да я хаерсвам не че това не е вариянт ама...или пък да зема да се правя на недостъпен и така тя да започне да ме търси ама...Нз Нз мн е странна проклетата ситуация... :?
kobrichka
01-29-2007, 10:24
Старата любов ръжда не хваща.Трудно ще се мериш с някой,който е хем в миналото хем в сегашното на мацката !Но,аз не виждам причина да не можеш да бъдеш този,който да я тласне да живее сега и да и покажеш ,че има любов и след любовта!УСПЕХ!
Напълно съм сагласна.може би ти си човека които може да я накара да повярва отново в любовта и че не само бившия може да я направи щастлива.Ти си наход и не се предаваи и определено ти не си най-нещастния човек на света. :wink: Успех
Отговор на въпроса -> Не, не си, има и по-големи нещастинци с по-големи нещастия :lol:
П.П: Аватара ти ме диви :-D :-D :-D
По добре се пробвай да направиш всичко по силите си за това момиче, а дори и да те отблъсне поне ще знаеш, че си опитал. А ако наистина те отблъсне бегай при некоя друга!!!
Според мен трябва да й дадеш малко време, защото сега надали ще имаш някакъв успех, след като в сърцето й нямаш място точно сега.Междувременно й намеквай за чувствата си, виждайте се по-често заедно и излизайте.Ако бивишия й не отговори на чувствата й, тя в един момент ще се окаже. :wink:
x ray eyes
01-29-2007, 14:52
Епа ти ме заби :wink: Хаха верно ще е така ама мене ми е некво тъпо без нея днеска и викам липсваш ми тя ми вика нещо от сорта "емм щом казваш"и аз направо гадно ми стана щото едва ли не цялата ми същност се надява и тя да ми каже и ти ми липсваш много...А това което каза бе съвсем друго..Ама и аз съм си виновен че съм се хванал в една сламка носеща се по една много бурна река... :(
Напълно си прав, и или си мнооого влюбен или имаш мното силен характер, въпреки всичко!
ЕВАЛА ТИ ПРАВЯ!
Само тей! :wink:
The-Cult
01-29-2007, 17:55
Ееее приятели не бях поглеждал темата от няколко часа понеже се бях отчаял а вие сте ме засипали с мнения .... :) С който само ми давате кураж да продължа напред благодаря ви много!Днеска нямах особенно много време да си початкам с нея но надявам се тази вечер да имам...(Апък и да знаете тя влиза в тоя форум ама май само в темата фън фън фън пише за тфа че да не се притеснявам че ще го прочете ;-) ) Има много истина във всички мнения който сте изказали аз пак ще си зная на моята и ще гледам да съм по често до нея....стига тя да ми разреши...и от време на време леко ще и намеквам за чуствата си...А тфа да се правя и на недостъпен малко как мислите добра идея ли е? :wink:
x ray eyes
01-29-2007, 18:02
Ееее приятели не бях поглеждал темата от няколко часа понеже се бях отчаял а вие сте ме засипали с мнения .... :) С който само ми давате кураж да продължа напред благодаря ви много!Днеска нямах особенно много време да си початкам с нея но надявам се тази вечер да имам...(Апък и да знаете тя влиза в тоя форум ама май само в темата фън фън фън пише за тфа че да не се притеснявам че ще го прочете ;-) ) Има много истина във всички мнения който сте изказали аз пак ще си зная на моята и ще гледам да съм по често до нея....стига тя да ми разреши...и от време на време леко ще и намеквам за чуствата си...А тфа да се правя и на недостъпен малко как мислите добра идея ли е? :wink:
Според мен не се прави на недостъпен, ще стане още по-эле! Тва е мойто мнение :wink:
[Fr33land3R]
01-29-2007, 18:09
Кофти е да искаш момиче, което не може да е с тебе :( :smt009
Да,ти си най-големия нещастник!Ебати нещастника! :lol:
The-Cult
01-29-2007, 18:37
Да,ти си най-големия нещастник!Ебати нещастника! :lol:
Хаха един искрен тука да има... :twisted:
В къв смисал ще стане по зле ако се правя? :?
The-Cult
01-29-2007, 19:09
а? :? :? :(
x ray eyes
01-29-2007, 19:17
Хаха един искрен тука да има... :twisted:
Че па другите не сме ли?
Не е хубаво да се правиш на недостъпен . 8)
Нито пък да се раздаваш много , т.е. прекалено достъпен.
Така че ще е добре нещо средно ... :-D
svetlidim
01-29-2007, 19:20
В смисъл:"Оооо тоя първо ме харесваше,пък сега ми се прави на интересен...Абе,я да му покажа коя съм аз..!" И решава да ти бие шута завинаги.Дори и след т'ва да и обясняваш,че още си я харесвал,тя няма как да преглътне гордостта си.Схващаш ли?Това е ,примерно, първи вариант.Не знам какво точно е имала в предвид x ray eyes .
BunnYY_f
01-29-2007, 19:27
Спокойноооо не си най-големия нещастник :wink: Има хора, които са много по-нещастни от теб! Един ден ще го осъзнаеш :wink: Айде горе главата и по-оптимистични мисли :wink:
бла бла направи тва и онова... убий петел... спи гол... прави секс с чорапи... бла бла...
виж.... помни две неща! Първо слушай абс винаги сърцето си и второ... какво беше второто... така е като ти светкат трийсетхиляди глупости на екрана... и второ... винаги може и по-зле...
HardcorE_AFA
01-29-2007, 19:53
:lol: ми... така ли се чувстваш :lol:
x ray eyes
01-29-2007, 20:55
В смисъл:"Оооо тоя първо ме харесваше,пък сега ми се прави на интересен...Абе,я да му покажа коя съм аз..!" И решава да ти бие шута завинаги.Дори и след т'ва да и обясняваш,че още си я харесвал,тя няма как да преглътне гордостта си.Схващаш ли?Това е ,примерно, първи вариант.Не знам какво точно е имала в предвид x ray eyes .
x ray eyes имаше впредвид псолютно същото :-D
svetlidim
01-29-2007, 21:08
прави секс с чорапи...
Какво значи това?Или пък "ще спя с чорапите"? Моля някой да ме светне по въпроса!!!
The-Cult не бъди сигурен,че влизам само във Фън фън и пак фън...а относно това за приятелството...помниш ли веднъж като исках да ти кажа нещо,а ти ми каза,че не ти се слуша ? Май забравяш много бързо а?
aaaaaaaa123
01-29-2007, 21:14
Опаа..забравих да се логна :x
x ray eyes
01-29-2007, 21:28
прави секс с чорапи...
Какво значи това?Или пък "ще спя с чорапите"? Моля някой да ме светне по въпроса!!!
:lol: Човека си прай ебавки ее :-D
The-Cult
01-29-2007, 21:54
О боже мой ще получа удар...Момичето е видяло темата...и сега съфорумци на къде...олеее ужас :!: Направо съм без думи искам да и кажа само че макар и да се караме за някви дребни работи извинявай....липсваш ми много и ... бичкам те...
П.С:Сега съфорумци всичките ще ми кажете че постъпвам грешно май ама... незная деиствам импулсивнно ....
The-Cult
01-29-2007, 22:51
ЗАКРИИТЕ ТЕМАТА!
2-pac No love for me :!: