View Full Version : suvet za priqtelq mi..
Sladinka^{P}_mucka
01-28-2007, 21:06
hi
ae hodq s eno mom4e sq ama nqma mu kazvam imeto, vikat my fest po prqkor - ta mnogo me kefi, sladuk e i ne e tup ama v sexa neshto ne stava.. mnogo mu e tunuk i kus.. i po4ti nishto ne useshtam i se svurshva prekaleno burzo puk neshte da me lije pone..
ina4e e mnogo qk ama to taka ne staa bahti!
kvo da praq? :cry:
до мене имам бутилка девин литър и половина.ако искаш мога да ти услужа?пък не вярвам кон да те е ебал че да не те задоволява
luda^S^vibrator
01-28-2007, 21:23
ti si bahti kucata !Aman ot takiva kato teb!"nqma da mu kazvam imeto ama mu vikat fest po prqkor" ..dai sq otreji momcheto , shoto mu bil kys i tynyk,mi ko da napraim .. takav mu e .. Ako pone malko imashe chuvstva kym nego nqmashe da ti prechi razmera na huq mu!zemi i se zamisli !
Sexapilna_kukla
01-28-2007, 21:26
:shock: E nie li da ti kajem kakvo da pravish?!?Kato tolkova ne ti iznasq,ami smenqi go!I bez tova kato gledam mnogo-mnogo ne ti puka za nego,taka che...
Ама колко му е дълъг и тънък горе-долу та се оплакваш, да не си някаква продънена ти :roll:
f1s714e70
01-28-2007, 21:42
am gramni sa nai dobre 6te napravi6....
добрият секс е най-важното нещо в една връзка!!!
и който ми каже че най-важното били чуствата нека пак се замисли защото може да ходиш с някой само заради хубавия секс без да има чуства но едва ли ще ходиш само заради чуствата без да има секс!
разбирасе най-добрия вариант е да ги има и двете неща едновременно но ако секса не е хубав нема смисал батенце ;)
леко егоистично звучи ама така ни е създала е природата...
sh3_1s_7h3_0n3
01-29-2007, 09:59
:shock: E nie li da ti kajem kakvo da pravish?!?Kato tolkova ne ti iznasq,ami smenqi go!I bez tova kato gledam mnogo-mnogo ne ti puka za nego,taka che... :smt023
Ама колко му е дълъг и тънък горе-долу та се оплакваш, да не си някаква продънена ти :smt023
като не ти отърва късате и толкова. но по-добре не му казвай, че е заради 'малкия му приятел'... 'щото може да го комплексираш много и да нараниш мъжкото му его!
и който ми каже че най-важното били чуствата нека пак се замисли защото може да ходиш с някой само заради хубавия секс без да има чуства но едва ли ще ходиш само заради чуствата без да има секс!
разбирасе най-добрия вариант е да ги има и двете неща едновременно но ако секса не е хубав нема смисал батенце ;)
:-s И как ни е съэдала природата?!
Природата ни е създала с много повече от елементарните сексуални нужди. Имаме нужда от разбиране, близост, нежност, подкрепа...обич. Първото и най-важно нещо във връзката са чувствата. Ако щеш, защото за много хора (е, може би най-вече жени...но вярвам, че има и такива единици мъже) сексуалното изживяване е повече емоционално, отколкото физическо и за да донесе то удоволствие са нужни чувства към партньора.
Пък и е много по-лесно двама партньори, които се обичат, да постигнат удоволствие в секса, от колкото двама души, между които има само физическо привличане, да задоволят емоционалните си нужди.
До авторката - постави си приоритети и или търпеливо работи над подобряването на сексуалния ви живот (ако държиш на момчето)...или сменяй партньора.
malka_sladuranka
01-29-2007, 10:56
:evil: гръми се
по принцип природата ни е създала за 3 реални функции
1.хранене
2.размножаване
3.служене като храна на хишници
А това,че нашият примитивен,несъвършен мозък е токова голям,че да си създаваме илюзии като любов подкрепа и дрън-дрън та пляс е поради простата причина,че ганглия на червея не е достатачен да управлява 50-60 килограмово тяло.
А да и така наречената авторка на темата е админа на един друг форум а фест е един модератор и си прави е*авка с сички вас но вие не се отчаиваите пишете си още :D :-) :-) :-)
по принцип природата ни е създала за 3 реални функции
1.хранене
2.размножаване
3.служене като храна на хишници
А това,че нашият примитивен,несъвършен мозък е токова голям,че да си създаваме илюзии като любов подкрепа и дрън-дрън та пляс е поради простата причина,че ганглия на червея не е достатачен да управлява 50-60 килограмово тяло.
А да и така наречената авторка на темата е админа на един друг форум а фест е един модератор и си прави е*авка с сички вас но вие не се отчаиваите пишете си още :D :-) :-) :-)
:-s И какво, да подозираме, че всяка тема е ебавка, понеже някакви отегчени от живота деца-идиотчета, с очевидно атрофирало чувство за хумор, си нямат работа и имат достатъчно свободно време, за да пускат глупави теми. Отговарям на всяка тема и гледам да не размишлявам много над въпроса ебавка ли е или не, като се надявам, че някой ден ще ви писне.
creature666
01-30-2007, 09:49
Купи си вибратор!
Реши какво е наистина важно за теб.Нещо повече от секса в една връзка или просто секса?Говори с него по този проблем.
OLE ole ne stiga 4e mu e kys i tynyk,ami i byrzo svyr6va i ne 6te da te liji!sega tva si e problem.naistina 4ovek ima nujda ot sex i ako toi ne go udovletvorqva ne se 4uvstva pylnocenno i ne moje da se naslajdava tolkova dobre na vryzkata si.sexa opredeleno vliqe na edna vryzka i nikoi ne moje da go otre4e tova.ili ako ima takiva zna4i ne sa dobre.izvinete me! :oops: ama naistina tva si e vajno.ot tova koeto kazva6 mace az razbiram 4e vyob6te ne ti haresva sexa s nego,ne te uprekvam, pri tova koeto kazva6 i az ne bih bila dovolna.za men sexa e vajen i takova ne6to opredeleno 6te me nakara da se zamislq.zareji go.nameri si nqkoi s po-golqma patka deto da znae kak da te zadovoli!!!GOOD LUCK
еххх тва са си ваши работи и кво кат му е малка пишката щом е толкова готин за кво са оплакваш във форума няма да му промениш кура
Victorya
01-31-2007, 06:48
Само едно не разбрах...Тука от нас очакваш да му уголемим члена или какво?Това е товят проблем ние не можем да ти помогнем по никакъв начин докато сама ти не преценипш дали той или секса е важен.Избирай сама ние вместо теб няма как да изберем.Тая тема ебавка ли е? :smt011
BLuE_BeRRy
02-02-2007, 22:22
HHAHahhah .. ne znam dali e ebavka ili ne, no fest opredeleno go poznavam :)))
shadow4e
02-02-2007, 22:36
Ами щом той е толкова зле в секса, а ти си толкова добре, ще успееш да го научиш. Момчето няма опит според мен и проблемът не е в дължината, а че още не знае как точно да го използва.
Ако си с него само за секса, пробвайте още 7-8 пъти, в които му поискай и да те лиже и ако има напредък, оставаш с него, ако не- търсиш си нов.
А да и така наречената авторка на темата е админа на един друг форум а фест е един модератор и си прави е*авка с сички вас но вие не се отчаиваите пишете си още
гад, ща банна :P ама забеляза ли, че дори като им каза че е ебавка продължиха да пишат :P ми кво няма да се ебава човека, пълно е с дебили :D ](*,)
и не, няма да ни писне да се базикаме с дебилчетата, които не могат да си решат проблемите, а пускат идиотски теми.. дебилизацията на младите поколения е пълна. не могат да отидат да питат мама и тате, а се бутат по такива форуми да си задават въпросите тук.. "ама къса ли ми е пишката?".. ами колкото толкова.. ебати дебилния въпрос.. кво ако ти кажат че е къса по-добре ли ще ти стане? комплексарска работа..
BLuE_BeRRy ебавка си е :P а ти кой/коя по дяволите си :D и как си убеден/а че ме познаваш като ен знаеш даже от кой град съм :D забелязал съм ч в почти всеки град има поне по 1-2 фестовци :D ама карай, тука май и с медиуми е пълно ;)
съжалявам, че се забавлявахме за ваша сметка, ама толкова насериозно се приемате, че нямаше как.. :D менталното ви развитие е забавено доста заради голямото внимание което обръщате на простотии. точно такива простотии каквито се дискутират в този форум. този форум няма да ви помогне да живеете по-добре. това зависи само и изцяло от вас. погледнете се в огледалото и си кажете "какво по дяволите правя аз?"... половината от вас пишат с някакви странни никове, че да не ги познае никой.. ако знаехте какво е прокси и през прокси щяхте да минавате даже.. и кво няма.. и мене щеше да ме е срам ако ме хванат приятелите, че пиша по такива форуми.. събудете се бе. как може да обсъждате някакви важни проблеми които ви решават съдбата и да оставите някакви непознати да ви казват кое е най-добре.. вие мозък нямате ли, че да мислите самостоятелно? аман от келемета..
Д-р_Менгеме
02-08-2007, 12:44
Поради неотложни ангажименти Д-р Грешков беше командирован в Узбекистан и ме помоли лично да се заема със случая и да помогна с експертното си мнение.
Само едно не разбрах...Тука от нас очакваш да му уголемим члена или какво?
Най-вероятно да.Най-новите проучвания в областта показват,че инжектирането на сярна киселина определено помага.
разбирасе най-добрия вариант е да ги има и двете неща едновременно но ако секса не е хубав нема смисал батенце
Подкрепям.Секс трябва да се практикува 24 часа на ден,7 дни в седмицата,по всяко време и на всяко място.Дори и в небудно състояние.В нашата болница катедрата по сексология е оглавявана от доктор Иванов,обърнете се към него за повече информация.
CvEtI`KiSs
02-08-2007, 12:45
hi
ae hodq s eno mom4e sq ama nqma mu kazvam imeto, vikat my fest po prqkor - ta mnogo me kefi, sladuk e i ne e tup ama v sexa neshto ne stava.. mnogo mu e tunuk i kus.. i po4ti nishto ne useshtam i se svurshva prekaleno burzo puk neshte da me lije pone..
ina4e e mnogo qk ama to taka ne staa bahti!
kvo da praq? :cry:
:shock: :shock: :shock:
DIVINE_TIME
02-08-2007, 15:16
Значи : вземаш прахосмукачката , засмукваш го с нея , дърпааааш , ама колкото можеш и би трябвало да има ефект ... ](*,)
Д-р Дава Клецам
02-09-2007, 12:03
Доктор Менгеме е изложил своето експертно мнение и държа да отбележа, че съм впечатлен от бързата му адаптация към тежките условия и случаи, с които боравим тук...Колега, извинете ме аз дързостта да запитам, но вие откога практикувате този вид пофорумно лекуване на пациенти? Според моите лични наблюдения, вашата работа е добре заплатена(дет вика сина: еееби му маата, тея лекари много пари имат!) и дори забавна, което си е 2 в 1, откъдето и да го гледам, както и да го въртя. Та, да премина към съществения въпрос:
Колега, има ли място за още един експерт по всичкология в средите ви?
По(-)здрави!
Д-р Дава Клецам.
А да и така наречената авторка на темата е админа на един друг форум а фест е един модератор и си прави е*авка с сички вас но вие не се отчаиваите пишете си още
гад, ща банна :P ама забеляза ли, че дори като им каза че е ебавка продължиха да пишат :P ми кво няма да се ебава човека, пълно е с дебили :D ](*,)
и не, няма да ни писне да се базикаме с дебилчетата, които не могат да си решат проблемите, а пускат идиотски теми.. дебилизацията на младите поколения е пълна. не могат да отидат да питат мама и тате, а се бутат по такива форуми да си задават въпросите тук.. "ама къса ли ми е пишката?".. ами колкото толкова.. ебати дебилния въпрос.. кво ако ти кажат че е къса по-добре ли ще ти стане? комплексарска работа..
BLuE_BeRRy ебавка си е :P а ти кой/коя по дяволите си :D и как си убеден/а че ме познаваш като ен знаеш даже от кой град съм :D забелязал съм ч в почти всеки град има поне по 1-2 фестовци :D ама карай, тука май и с медиуми е пълно ;)
съжалявам, че се забавлявахме за ваша сметка, ама толкова насериозно се приемате, че нямаше как.. :D менталното ви развитие е забавено доста заради голямото внимание което обръщате на простотии. точно такива простотии каквито се дискутират в този форум. този форум няма да ви помогне да живеете по-добре. това зависи само и изцяло от вас. погледнете се в огледалото и си кажете "какво по дяволите правя аз?"... половината от вас пишат с някакви странни никове, че да не ги познае никой.. ако знаехте какво е прокси и през прокси щяхте да минавате даже.. и кво няма.. и мене щеше да ме е срам ако ме хванат приятелите, че пиша по такива форуми.. събудете се бе. как може да обсъждате някакви важни проблеми които ви решават съдбата и да оставите някакви непознати да ви казват кое е най-добре.. вие мозък нямате ли, че да мислите самостоятелно? аман от келемета..
Bro prekalqvash s upotrebata na dumata debil v razlichnite i formi.
....Aman ot kelemeta kaza nai golqmoto keleme.......I te zamalchaha na veki
Ice_Queen
02-11-2007, 20:57
:evil: гръми се
кратко и ясно :-D ! Хеадшот! =P~
ThePainIsReaL
02-11-2007, 21:06
Куха глава .. как може да си с толкова бедна фантазия , че по форумите да питаш . :lol:
Ми хвани си некой негър с кур дълъг 30 сантима ве да ти еба майката! Кво да се прави не може всички да имаме големи пишки каквито ти искаш!
Stiga s tezi razmeri!Moje da mu e malko pileto ama da si varshi rabotata dobre ili pak obratnoto.Ako obichash nqkoi ako shte pishkata da mu q hvashtash s pinseta 6te ti dostavq udovolstvie samo za tova zashtoto ti haresva da si s tozi 4ovek
Бая си ухапан мой... кат сперш да сучеш тогас давай акъл на малките аганца във форума ;)