PDA

View Full Version : детствена е оше наезнам как да процедирам?

jivei_za_denq_pavka_M
01-28-2007, 22:02
значи имам в момента една приятелка и тя ми каза че не е детствена и аз и повярвах като мислех че си имаме доверие и точно преди уредения ден да свършиме работата тя ми каза че не го е павила до сега нз кво да праа искам да сам по-нежен заз сам го праил някаде 6-7 пъти но никога сдетствено момиче с др момичета с които сам бил нямаха претенции как ще я карам ама незнам как да деситвам с нея как да направя така че първия път да не я боли или пък не чак толкова . Нека по-опитните кажат ПОМОЩ

01-28-2007, 22:05
първо се научи как се пише: 'девствена' после прави секс.....

f1s714e70
01-28-2007, 22:49
ami zna4i nqma kak da ne q boli.poprincip parvit nqkolko pati si boli i to dosta.Prikazvai i uspokoqvai q nakarai q nqkak si da s eotpusne mn pomaga,govori i milo napomnqi i kolko mn q obi4a6 kolko hubavi momenti ste imali i 6te imate ;PpPp i da ne zeme6 da r1ga6 kato pobarkan nejno i bavni4ko 8)

Snoopy_
01-28-2007, 23:04
ami zna4i nqma kak da ne q boli.poprincip parvit nqkolko pati si boli i to dosta.Prikazvai i uspokoqvai q nakarai q nqkak si da s eotpusne mn pomaga,govori i milo napomnqi i kolko mn q obi4a6 kolko hubavi momenti ste imali i 6te imate ;PpPp i da ne zeme6 da r1ga6 kato pobarkan nejno i bavni4ko 8)

ГЛУПОСТИ! Пич, има предостатъчно теми по въпроса, явно те мързи да четеш, ще ти сбия информацията. Първо - бъди сигурен че и тя го иска а не го прави за теб. Второ, обясни и всеизвестния на над 13 годишните (да f1s714e70 теб визирам) факт, че ако не се притеснява, няма да е стегната и суха => няма да я боли. Предразположи я, направи приятна обстановката, не я тръшкай на леглото и я мятай, ами измисли нещо де да знам свещи музика или каквото обича не я познавам не мога да кажа. Прекарайте доста време с игра не бъркай да го вкарваш и да почваш, целувай я накрай я да се чувства комфортно възбуди я, задължително удари един език и то по продължителен, възбуди я до толкова че тя да поиска да го вкараш. Зависи от физиката и разбира се, но ако успееш това да направиш ще я боли възможно най-малко или изобщо, и съответно ще има много малко кръв или въобще.

honda^
01-29-2007, 00:27
f1s714e70 кви са тея глупости, 4е няма как да не я боли?!?!?!? Разбира се, 4е не е задължително. Тва си зависи само от нейната физиология...нямало как да не я боли...както и да е.
А по темата. Наистина е добре да се постарае6 да я предразположи6 максимално. Трябва да си сигурен, 4е е достатъ4но влажна. За това е добре да има по - продължителна любовна игра. След което се постарай да бъде6 много много нежен. Успех!