PDA

View Full Version : Приятели или Гаджето?! Няколко проблема в 1! :!:



ricci_master
01-29-2007, 01:32
Добре.. Ще започна от малко по-назад : Аз сам 8ми клас и си имам гадже от 10ти клас. И двамата сме момчета (моля, без подигравки)! Много го харесвам и даже мисля че го обичам , а май и той мен. Но всеки път когато се целуваме той иска да се крием зад даскалото или между кафенетата. Не че нещо ама вече зема да ми писва :x Но не мога да мукажа не искам да го загубя.. . Друг проблем е че приятелите ми не знаят че излизам с момче а когат си говорим за "гейове и тн" те се скъсват от подигравки ,значи не мога да им кажа :?

Последния ми проблем е по-скоро "информационен" :)
Преди с приятеля ми се срещахме навън, у тях ходих, и той у нас, но от скоро целувките му слизат по-надолу. Как да реагирам? Приятно е, но дали иска секс? :roll:
А да и втори въпрос-когато гейовете се чукат нямат голям избор-анално, анално ша е.. Въпроса ми е-боли ли? :?

01-29-2007, 02:02
Щом се обичате.Браво :P

Инак..за аналния секс..купувате си анален лубрикант..или ако те е срам да посетиш секс шоп..може да се поръча от стотиците еротични сайтове..ако не..купуваш си от аптеката бебешко олио.
Определено ще ви трябва смазка..тя е съвсем задължителна..без нея не само че ще боли..пениса въобще не може да влезе..особено ако си нервен или притеснен..в такъв момент инстиктивно свиваш анусът и ако ти го вкара без смазка ще изквичите яко на умряло и двамата..ти от болката в ануса..а той от болката на обърната си кожа на пишката :P

Определено ще съжаляваш че пусна темата..ще те псуват много.
Съжалявам те.
И все пак най-важно е двама да се обичат независимо от полът..още веднъж Браво ако наистина има силна привързваща любов между двама ви.

Snoopy_
01-29-2007, 02:11
Братле, хубаво ти казва да се криете честно казано. Държавата не е дорасла за това, някъде ще ви спукат от бой само заради това че сте различни. Според мен се крий заради здравето си. Иначе за друго, не знам да ти кажа... пас съм малко... Вие решихте ли кой ще го вкарва и кой ще го взима, всмисал нали има там активен и пасивен. Иначе мъжкия анус не е устроен по различно от женския а във форума има доста теми по този въпрос.

yuHku
01-29-2007, 05:40
vui kfa glupost 6tqh da napi6a bez da sam pro4ela za kfo staaa vapros.... :oops:
sa po temata , kofti situaciq e taka, problema za priqtelite e 4e v momenta si v takava vazrast 4e te i ti de ne bihte pomislili kato golqmi hora nad problema , o6te se darjite kato deca i ako im kaje6 veroqtnostta da te podkrepqt e malka , osven ako ne ste naistina mn blizki, mn blizki imam predvid denono6tno zaedno kato dupe i ga6ti i da spodelqte si4ko; a za analniq sex az opitah ili pone se opitah da opitam i me zabolq ne mn priqtno i se otkazah za sega; moje da izpolzva6 lubrikanti ( ovlajniteli) i taka 6te boli po malko; gadjeto mi e probval 1 pat s mom4e i kaza 4e v na4aloto bilo malko bolq6to ma posle bilo mn qko

doomguard
01-29-2007, 07:37
AZ LI4NO SYM PROTIW ,AMA MN PROTIV TOWA NO STOM SE OBI4ATE..
:!: IMAM SYWET - PYRVO SWALI NEKOE MOMI4E I AKO PRODYLZAWA6 DA HARESVA6 SEKSA S MOM4E POWE4E NZ

Merito_
01-29-2007, 08:00
doomguard написа:
AZ LI4NO SYM PROTIW ,AMA MN PROTIV TOWA NO STOM SE OBI4ATE..
IMAM SYWET - PYRVO SWALI NEKOE MOMI4E I AKO PRODYLZAWA6 DA HARESVA6 SEKSA S MOM4E POWE4E NZ

:wink:

Cuddly
01-29-2007, 09:31
doomguard написа:
AZ LI4NO SYM PROTIW ,AMA MN PROTIV TOWA NO STOM SE OBI4ATE..
IMAM SYWET - PYRVO SWALI NEKOE MOMI4E I AKO PRODYLZAWA6 DA HARESVA6 SEKSA S MOM4E POWE4E NZ

:wink:

Абе, я стига сте критикували момчето.
Вас някой да ви спича по какви си падате?
То си е негова работа. Пък и в крайна сметка не е писал във форума, за да оценявате връзката му и да давате мнения по въпроса, а си е задал конкретни въпроси.
Да осъзнаеш подобно нещо не е никак лесно. Сигурна съм, че преди да го разбере е пробвал да бъде с момичета. Не може просто да решиш такова нещо, ей така.

Та, по темата...
виж сега, пич, както другите казаха, наистина е по-добре да се криеш.
Както си забелязал от коментарите много хора не са дорасли, за да възприемат подобно нещо. Ако си открит, вероятността да станеш обект на подигравки и грубо ебаване, е доста голяма. Така че по-добре си трай.

Иначе, анален секс не съм пробвала, но приятели са ми казвали, че използват бебешко олио. Купуваш джонсън'с или нивеа бейби ойл и си екстра. Или другият вариант е лубрикант, както другите казаха.

Айде, успех!
:-D

П.С.
В моя випуск има един сладур, който е гей.
Много му се радвам! :-D Редовно обсъждаме мъжете, както обичам да правя с приятелки.
Цялото училище знае, че е гей и досега никой не му е казал една лоша дума.
Просто зависи от хората около теб как биха го възприели.

ricci_master
01-29-2007, 10:13
AZ LI4NO SYM PROTIW ,AMA MN PROTIV TOWA NO STOM SE OBI4ATE..
:!: IMAM SYWET - PYRVO SWALI NEKOE MOMI4E I AKO PRODYLZAWA6 DA HARESVA6 SEKSA S MOM4E POWE4E NZ
Пробвал съм с момиче, и да ти кажа честно не правя огромна разлика. Въпроса е че не ммога да се привържа и не мога да обикна момичето (което и да е)!
Да.. Благодаря за съветите за лубриканта.. Но въпроса, на който никой не отговори е-дали според вас иска секс?? :? Не мога да го попитам директно щот съм сигурен че ще реагира зле на въпросчето... :?

sherry
01-29-2007, 10:15
Наистина, защо не пробваш първо с момиче? Ако не ти е хубаво с него, чак тогава си бъди с момчета.
Иначе..гадно е, че се криете, но много хора биха ви нападнали иначе.

shalis
01-29-2007, 10:53
Момчето пита дали партнъора му иска секс...Ми може би да.разбирам те , че не искаш да му зададеш въпроса директно, но нищо не пречи чрез закачки и увъртания сам да разбереш отговора.
Иначе браво на вас двамата, много ви се кефя на такива.Много често слушам как оплюват хора с ваща ориентация, аз обаче съм на мнение, че по принцип такива мъже стават за идеалните приятелки.Имам една такава - от класа ми...ми много си го уважавам момчето и много си споделям с него...Браво :)

malka_sladuranka
01-29-2007, 12:05
:smt104 ти ли искаш да си пасивния? ами..ако ти си пасивния може да и боли :smt102

koalka
01-29-2007, 12:40
В началото като тръгнеш да правиш анален може би боли, незнам и не съм опитвала.Та...щом приятелите ти се подиграват на гейовете просто няма да им казваш, защото по този начин можеш да ги загубиш като приятели, а и в днешно време хората не са много приятелски настроение към гейовете все още, така че моя съвет е да не рискуваш.А тези негови намеци на приятеля ти, са намеци за секс според мен.Но виж...не е задължително да те боли като правиш анален.Може ти да си активния, а той да е пасивния.А и както казват:"мъжката любов е най-чистата". :)

01-29-2007, 15:37
Здравей,даже незнам,как да започна.Първо искам да ти кажа,че не си по-различен от останалите.Всеки има право да обича,не зависимо,към кого ще изпитва тази любов,дали към противоположния пол,или към собствения.Второ,правилно казаха преди мен,че в България не се отнасяме толерантно към еднополовата любов.
Ти си намерил човек,когото обичаш.Е,аз съм момиче,но все още не мога да срещна такова момче.Може би след 20 години,българите,или по-точно голяма част от българите ще осъзнае,че да си хомосексуалист не е сравно,не е престъпление.Това не е наказуемо,срамно е ,отвратително е,да си педофил.Е такива хора според мен заслужават да бъдат публично разстреляни.
Според мен,не е добра идея да показвате чувствата си на показ.Ще си навлечете доста проблеми,както от страна на ръководството на училището,така и от страна на съучениците ви.Помислете и за родителите си.
А относно секса,ние не можем да ти кажем,трябва да поговориш с приятеля ти и да прецените.Ние не можем да кажем,каквото и да било.
И за хората,които казват,да пробва с момиче....Какво си мислите,хоп той е осъзнал,че не си пада по момичета.И мислите ли,че ще му е лесно да тръгне с момиче,мислете преди да кажете нещо.
Успех,и ако се нуждаеш от съвет,ще се радвам да ти помогна

fitnessa
01-29-2007, 20:29
zemi se stegni malko we bukluk zadrasten 4e mi pravi sex s mom4e :shock: idiot :shock: az ako vi poznava6 6tqh da vi prebia idvamata pa posle v pirogov si se 4ukaite :-D :D :smt097 ne ni izlagai nas mom4etata we 4ulime we ne6tasnik :evil: :twisted:

Snoopy_
01-29-2007, 20:44
Хомосексуалността НЕ Е ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ. Какви са тея тъпи съвети пробвай вика с момиче вий кухите ли сте? Момчето си каза по какво си пада, това не е прищявка не си го е избирал така че стига сте му говорили глупости. А ония.... фитнеса.... келешче хомофобско, какво ше биеш бе? Знаеш ли че такива като тебе са ми най-интересни. Реагират на всичко "гей" ужасно остро, ходят да помпят за да изглеждат по "мъжествени" и всичко това го правят защото са неуверени в собствената си сексуалност и са ужасно комплексирани. Нали бе фитнес... имаш ли нощи в който не можеш да спиш и въпроса "дали ще ти е яко ако те помпят" те измъчва, не той самия а факта че си го задаваш.... Нещастник

fitnessa
01-29-2007, 20:57
awee eii Snoopy_ kopelence ne6tasno kvo se prai6 na otvoren be gei smradlim da go na4ukam na maikata i na sestrati u putkata.noo si otvoren a are da te vidime dali 4e si taka otvoren ako sme o4i v o4i we umo4ko ne6tasnik zabacan.kvo ot tova 4e se treniram tebe da ne te e qd. isas sigornost s momi4etata si gragla nula we smotanqk smradliv. :twisted: maikata 6e ti ewa :twisted: :twisted: dai si adres 6tom si tolko otvoren d ase zapoznaeme kato nz. s koi si ima6 rabota ne se otvarai bukluk.takiva kato tebe kade se pravqt na noo otvoreni na noo golemi maje a vsa6nost sa edni bukluci mqstoto ime na 3metra pod zemqta 4ulime be kaput smotan. :smt097 :smt066 :smt067 6te ti ewa maikata pedalska

Barbie
01-29-2007, 21:06
awee eii Snoopy_ kopelence ne6tasno kvo se prai6 na otvoren be gei smradlim da go na4ukam na maikata i na sestrati u p*tkata.noo si otvoren a are da te vidime dali 4e si taka otvoren ako sme o4i v o4i we umo4ko ne6tasnik zabacan.kvo ot tova 4e se treniram tebe da ne te e qd. isas sigornost s momi4etata si gragla nula we smotanqk smradliv. :twisted: maikata 6e ti ewa :twisted: :twisted: dai si adres 6tom si tolko otvoren d ase zapoznaeme kato nz. s koi si ima6 rabota ne se otvarai bukluk.takiva kato tebe kade se pravqt na noo otvoreni na noo golemi maje a vsa6nost sa edni bukluci mqstoto ime na 3metra pod zemqta 4ulime be kaput smotan. :smt097 :smt066 :smt067 6te ti ewa maikata pedalska

:-s О, лексиката ти на зрял и интелигентен мъж на място така ме развълнува...

Cuddly
01-29-2007, 21:06
awee eii Snoopy_ kopelence ne6tasno kvo se prai6 na otvoren be gei smradlim da go na4ukam na maikata i na sestrati u p*tkata.noo si otvoren a are da te vidime dali 4e si taka otvoren ako sme o4i v o4i we umo4ko ne6tasnik zabacan.kvo ot tova 4e se treniram tebe da ne te e qd. isas sigornost s momi4etata si gragla nula we smotanqk smradliv. :twisted: maikata 6e ti ewa :twisted: :twisted: dai si adres 6tom si tolko otvoren d ase zapoznaeme kato nz. s koi si ima6 rabota ne se otvarai bukluk.takiva kato tebe kade se pravqt na noo otvoreni na noo golemi maje a vsa6nost sa edni bukluci mqstoto ime na 3metra pod zemqta 4ulime be kaput smotan. :smt097 :smt066 :smt067 6te ti ewa maikata pedalska


Ти верно си много зле. :lol:
Шшшт! Тихичко!
Мълчи си и не се издавай!

То и едно време е имало прости хора, ама те са се срамували от това и са го прикривали.
А сега какво? Днес се парадира с простотията.
Да ти кажа само, че не е голяма гордост... :-D

01-29-2007, 21:11
obi4ate ne obi4ate ebal sym va v groznite pederazi da vi padnat langite dano maika vi 6eiba protivna

furtado
01-29-2007, 21:13
Хомосексуалността НЕ Е ПСИХИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ. Какви са тея тъпи съвети пробвай вика с момиче вий кухите ли сте? Момчето си каза по какво си пада, това не е прищявка не си го е избирал така че стига сте му говорили глупости. А ония.... фитнеса.... келешче хомофобско, какво ше биеш бе? Знаеш ли че такива като тебе са ми най-интересни. Реагират на всичко "гей" ужасно остро, ходят да помпят за да изглеждат по "мъжествени" и всичко това го правят защото са неуверени в собствената си сексуалност и са ужасно комплексирани. Нали бе фитнес... имаш ли нощи в който не можеш да спиш и въпроса "дали ще ти е яко ако те помпят" те измъчва, не той самия а факта че си го задаваш.... Нещастник


4ovek mn me kefi6 4estno!evala ti pravq,vinagi me kefqt dumite ti,mn na mqsto!

NiksaN4o
01-29-2007, 21:13
fitnessa написа:

awee eii Snoopy_ kopelence ne6tasno kvo se prai6 na otvoren be gei smradlim da go na4ukam na maikata i na sestrati u p*tkata.noo si otvoren a are da te vidime dali 4e si taka otvoren ako sme o4i v o4i we umo4ko ne6tasnik zabacan.kvo ot tova 4e se treniram tebe da ne te e qd. isas sigornost s momi4etata si gragla nula we smotanqk smradliv. maikata 6e ti ewa dai si adres 6tom si tolko otvoren d ase zapoznaeme kato nz. s koi si ima6 rabota ne se otvarai bukluk.takiva kato tebe kade se pravqt na noo otvoreni na noo golemi maje a vsa6nost sa edni bukluci mqstoto ime na 3metra pod zemqta 4ulime be kaput smotan. 6te ti ewa maikata pedalska

Изключително грамотен и зрял "мъж" ... Аз няма нужда да го коментирам ... То той сам показа, колко е "интелигентен" и "мъжествен" ...

kriskataaa
01-29-2007, 22:08
nqma lo6o 4e 4oveka pravi muskuli ama vse pak i pedalite sa hora :P

Snoopy_
01-29-2007, 23:37
човека прави мускули, защото няма в главата. това че съм толерантен към хомосексуалните ме прави педал, браво, гениално! с жените съм бил кръгла нула защото не смятам хомосексуалните за болни хора, браво отново гениално! първо поиска ми нещо - Kaiserkorso str 2, 12101 Berlin, Germany. Жалко че трябва да можеш да се подписваш че да ти продадът билет, иначе бих те очаквал....охлюв смешен. За мускулите, нека прави, съдейки по поведнието му ръга яко стероиди.... един ден като му завехне чепа ще го питам кой къде е кръгла нула...

ricci_master
01-30-2007, 21:02
Благодаря на всички за помощта! Относно активност и пасовност.. Лично предпочитам да съм пасивния :lol:

fitnes e jalyk hahahahhah
02-01-2007, 21:32
човека прави мускули, защото няма в главата. това че съм толерантен към хомосексуалните ме прави педал, браво, гениално! с жените съм бил кръгла нула защото не смятам хомосексуалните за болни хора, браво отново гениално! първо поиска ми нещо - Kaiserkorso str 2, 12101 Berlin, Germany. Жалко че трябва да можеш да се подписваш че да ти продадът билет, иначе бих те очаквал....охлюв смешен. За мускулите, нека прави, съдейки по поведнието му ръга яко стероиди.... един ден като му завехне чепа ще го питам кой къде е кръгла нула...Fitnes bace veche si zatapen ot sekyde be bokluk kompleksiran.Ne pishi pove4e izlagash se a otnosno izraza ''s jenite sigurno si krygla nula'' sywsem qsno se izdavash kolko si jaluk i zagorel prost 4ovek typ4esht se sys steroidi.Syvsem 4estno bace syjalqvam te :lol: Kolko si jalyk samo haha :smt005

SlasHDaFiveNine
02-01-2007, 22:49
awee eii Snoopy_ kopelence ne6tasno kvo se prai6 na otvoren be gei smradlim da go na4ukam na maikata i na sestrati u p*tkata.noo si otvoren a are da te vidime dali 4e si taka otvoren ako sme o4i v o4i we umo4ko ne6tasnik zabacan.kvo ot tova 4e se treniram tebe da ne te e qd. isas sigornost s momi4etata si gragla nula we smotanqk smradliv. :twisted: maikata 6e ti ewa :twisted: :twisted: dai si adres 6tom si tolko otvoren d ase zapoznaeme kato nz. s koi si ima6 rabota ne se otvarai bukluk.takiva kato tebe kade se pravqt na noo otvoreni na noo golemi maje a vsa6nost sa edni bukluci mqstoto ime na 3metra pod zemqta 4ulime be kaput smotan. :smt097 :smt066 :smt067 6te ti ewa maikata pedalska

/off
хах,....първо да ти кажа че дори първите няколко изречения...щот не съм ти чел цялата смешка , ме разсмяха най много.....хах
Значи като цяло това е реакция на слабост от твоя страна.....ти да не го писа тва с "Речник на Псувните" в ръка а ....щот не ми се вярва да имаш толкова думи в речника....ма ходи помпай си ....избивай си комплексите....мисли си че си силен....пфффффф....вие сте едни от най смешните батка....и ми е интересно дали ше го начукаш на майка му и сестра му ... или няма да ти го начука баща му ....пффффффф

Относно поста....човече възхищавам се на смелостта ти да го признаеш макар било то и по нет-а.....ма както казаха всички , ако си решил да показваш че си различен....не тва е страната...щото тука гъзари са ей тия кат тоз по нагоре митьо крика .....те са такива мачовци че чак ми са повръща хах.....неосъзнати педали са те...щот има разлика между хомосексуалист и педал......
Та както казаха не го показвай на всички.....но няма да е зле да го покажеш на най добрите си приятели....тогава вече ще научиш кои ти е истински приятел и кои не .....
Колкото до секс-а....ми ддз направи му и ти някаф намек....

02-02-2007, 01:13
chestit praznik barai mekiq peeras -.-