Влез

View Full Version : Ще зарадвате ли любимия за 2 феруари (този петък)?

За изненади на мъжете
01-29-2007, 11:10
Аз възнамерявам най-после да му приложа страп-он секса. За целта си закупих днес оборудване ;)

Мисля подобаващо да отпразнуваме мъжкия празник.

Вие какви секси идейки имате?

Alex_f
01-29-2007, 11:15
mi toi moq ne e pederas,taka 4e nqma da go uvaja na tozi praznik! :smt057

01-29-2007, 11:18
mi toi moq ne e gey,taka 4e nqma da go uvaja na tozi praznik! :smt057

Празника не е за ГЕЙ само. Това си е мъжки празник. Нещо като 8 март на мъжете се води.

malka_sladuranka
01-29-2007, 11:25
mi toi moq ne e gey,taka 4e nqma da go uvaja na tozi praznik! :smt057

Празника не е за ГЕЙ само. Това си е мъжки празник. Нещо като 8 март на мъжете се води. не е гей ама гледайте авторката за страп-он говори :evil: ами моя няма да го зарадвам нито с пенис колан, нито с гумен атрибут, с нищо :-D

Metoman
01-29-2007, 11:30
Аз възнамерявам най-после да му приложа страп-он секса. За целта си закупих днес оборудване ;)

Мисля подобаващо да отпразнуваме мъжкия празник.

Вие какви секси идейки имате?http://www.nwhikers.net/forums/images/smiles/crazy.gif

jimmybones
01-31-2007, 21:05
haahahha :) nqkoi sa mnooo zle prostu :) otnosno temata da shte se zaradvam :) kato izteglq pari4ki ot bankomata ;) a inache sum roden na 2ri fevruari i kvo ? :) ot tva haahah :) basi horata predrazsuduci qko 4ovek i negovata orientaciq ne se opredelq ot denqt 4asut datata ili godinata ;] zavisi ot samiqt nego :)

axaxaxax
01-31-2007, 22:57
haahahha :) nqkoi sa mnooo zle prostu :) otnosno temata da shte se zaradvam :) kato izteglq pari4ki ot bankomata ;) a inache sum roden na 2ri fevruari i kvo ? :) ot tva haahah :) basi horata predrazsuduci qko 4ovek i negovata orientaciq ne se opredelq ot denqt 4asut datata ili godinata ;] zavisi ot samiqt nego :)Az puk sum na 8 mart i pak ne mi puka ,ne mqsam na jena -tva za 2ri fevruari i 8 mart prosto prez godinite sa se padali taka na tezi dati predi dori ne gi e imalo ,a dori ne sa bili i na tezi dati :D

machoka
01-31-2007, 23:33
т. 11