Влез

View Full Version : problem s brysneneto na onezi mesta ;)

kosmatko
01-29-2007, 12:26
zdraveite hora :)
iskam da vi pitam kratko za edno ne6to
naskoro po4nah da se brysna okolo malkiq... to si4ko be6e nared v na4aloto ama posle se poqviha nqkakvi pyp4ici navsqkade tova normalno li e? sled vreme po4naha da iz4ezvat no posle kato go obrasnah otnovo i pak se poqviha - ta ima li na4in da napravq taka 4e da sprat da mi izlizat tezi pyp4ici?

ultra
01-29-2007, 13:25
Ами няма как,така ще е.
При всяко бръснене се получава така.

The_Mask™
01-29-2007, 13:28
Ами няма как,така ще е.
При всяко бръснене се получава така.
В пълна грешка си :wink:
Ако се бръсне по посока на косама няма да ги има!Но за съжаление самобръсначката трябва да е остра,за да го направи гладко!Аз се бръсна по посока на косама и нямам пъпчици...пък ми допада и това ,че остават косъмчеа по 1/2 мм не е като Слави Трифонов :twisted:

деци
01-29-2007, 13:28
Аз като се бръсна ми е много трудно на дупето и винаги оставят едни косми дето стърчат грозно. Приятеля ми като ме види и се ми се присмива за тях. С пенсета съм махала ама ужасно боли- Как ги махате там?

The_Mask™
01-29-2007, 13:29
Аз като се бръсна ми е много трудно на дупето и винаги оставят едни косми дето стърчат грозно. Приятеля ми като ме види и се ми се присмива за тях. С пенсета съм махала ама ужасно боли- Как ги махате там?Аз не го правя!Но предполагам,че някой го могат сами а други просто ходят при специалисти....един приятел го прави...ама с кола маска хич не ти го препоръчвам! :shock:

ZaRaZaT@
01-29-2007, 15:10
Аз като се бръсна ми е много трудно на дупето и винаги оставят едни косми дето стърчат грозно. Приятеля ми като ме види и се ми се присмива за тях. С пенсета съм махала ама ужасно боли- Как ги махате там?Аз не го правя!Но предполагам,че някой го могат сами а други просто ходят при специалисти....един приятел го прави...ама с кола маска хич не ти го препоръчвам! :shock:

:smt103

sherry
01-29-2007, 15:38
По - добре с кола-маскам, отколкото с пинсети и епилатори например :-D Кола- маска при някоя козметичка е хубав вариант, махат ви всичко и не е скъпо...А и доста време не излизат,а бръснеш ли се, всеки ден трябва да го правиш, ако искаш да си ок.

01-29-2007, 15:41
mai naistina ti e mn malyk i za tova pita6 (strah ta e da ne ukastri6 i nego) :lol: :smt110

bulgarche
01-29-2007, 15:51
Купи си нова самобръсначка и недей замахва все едно играех голф. Там долу не се минава като с формула 1, а със скороста като онез зайци в рекламата на DURACELL. Значението дали е по посока на косъма или не, няма значение, поне за мен

Bazoveca
01-29-2007, 16:35
не си бий контрата и нема да имаш пъпки

furtado
01-29-2007, 16:51
Аз като се бръсна ми е много трудно на дупето и винаги оставят едни косми дето стърчат грозно. Приятеля ми като ме види и се ми се присмива за тях. С пенсета съм махала ама ужасно боли- Как ги махате там?

az se obezkosmqvam izcqlo s kola maska,vklu4itelno i na dupeto i ne boli tolkova,ili moje bi sym sviknala 6toto go pravq ot 3 godini.ZA BRYSNENETO-viangi ima pyp4ici,za syjalenie,6toto kosmite vyrvqt podkojno i dokato probiqt kojata se polu4avat pyp4ici,pyk i kojata se vyzpalqva pri brysneneto.dori s kola maskata mi izlizat pyp4ici,no az si gi maja s edin antibiotik,minavat byrzo.kupi si ot aptekata.

Space
01-29-2007, 16:58
Аз и на контра го бръсна па пъпки не излизат то си е и до начина на бръснене пък и послзваите пяна тя предпазва

OMG_WTF
01-29-2007, 17:27
Към автора на темата... пич бая главоболие ще си спестиш, просто отиди в близката аптека и си купи кремче за премахване на срамните части. Кремчетата са между 2-4 лева и увреждат косъма, почват да растат по-бавно и няма пъпки. Успех

edin chovek
01-29-2007, 19:09
Za da ne ti se poqvqvat pyp4ici,nai-dobre e da si praish kola maska,, ili da brysnesh s gilette max 3 no da slagash pqna,taka umeka kojata i ne boli.. i po rqdko se poqvqvat gadnite pypki :lol: :lol: :o

furtado
01-29-2007, 19:13
Към автора на темата... пич бая главоболие ще си спестиш, просто отиди в близката аптека и си купи кремче за премахване на срамните части. Кремчетата са между 2-4 лева и увреждат косъма, почват да растат по-бавно и няма пъпки. Успех

krem4e za premahvane na sramnite 4asti???? :shock: lele ve4e i takiva ne6ta li prodavat?haha

ultra
01-29-2007, 19:21
Za da ne ti se poqvqvat pyp4ici,nai-dobre e da si praish kola maska,, ili da brysnesh s gilette max 3 no da slagash pqna,taka umeka kojata i ne boli.. i po rqdko se poqvqvat gadnite pypki :lol: :lol: :o

Ти същата бръсначка да не я ползваш и за лицето си? :-D :-D :-D

creature666
01-29-2007, 19:23
Има да ,но аз не ги препоръчвам-кожата ми е твърде чувствителна и ме изгаря.Сабирай пари за фотоепилация :wink:

kosmatko
01-29-2007, 19:40
mersi mnogo za syvetite!
zna4i nai vajnite ne6ta koito razbrah sa:

- da si vzema krem4e za premahvane na sramnite 4asti (kosmite de)
- da se brysna vnimatelno i po posoka na kosyma

ama iskam da vi pitam i o6te ako nqkoi znae za tova koeto kaza creature666:

vqrno li e 4e sled kato si mahne6 vednaj kosmite sys fotoepilaciq i te ve4e nikoga ne izlizat???
a kolko struva goredolu fotoepilaciq na opredelen raion primerno mi6nicite ili sramnite 4asti ili dupeto?

01-30-2007, 07:28
Vie Znaite li kakvo e zna4inieto na tazi kosmi? zashtoo prirodata gi e suzdala i si imat nqkakvo zna4nie ama pove4eto ot vas haber si nqmat kak fukciniora 4oveshkoto tqlo i pravqt dosta gluposti s nego

doky
01-30-2007, 09:27
mersi mnogo za syvetite!
zna4i nai vajnite ne6ta koito razbrah sa:

- da si vzema krem4e za premahvane na sramnite 4asti (kosmite de)
- da se brysna vnimatelno i po posoka na kosyma

ama iskam da vi pitam i o6te ako nqkoi znae za tova koeto kaza creature666:

vqrno li e 4e sled kato si mahne6 vednaj kosmite sys fotoepilaciq i te ve4e nikoga ne izlizat???
a kolko struva goredolu fotoepilaciq na opredelen raion primerno mi6nicite ili sramnite 4asti ili dupeto?

Премахването с лазер е най-ефикасно,но е много скъпо и ти трябват няколко процедури.Заплаща се на квадратен сантиметър обезкосмено място.Като направиш всичките процедури,няма да ти никнат повече косми на съответното място,но както казах си е скъпо удоволстиве.А тва кремчета и такива работи,заеби ги,само си теглиш бръснача по внимателно и нямаш грижи,и наистина недей да прайш контра,щото почти винаги излзиат тогава,поне на повечето момчета.А тва да изпозлвам жилет за отдолу,пфф ти откачен ли си,зимаш няколко то тея от 80стинки самобръсначки и си готов,една за гъза,и една за отпред и си номер едно после.Ама ако ти е за първи път тегли една ножица преди тва,щото си е направо борова горичка там.После през 3-4 дена можеш набързо да премахваш малките косъмчета и така ше свикнеш псотепенно.

doky
01-30-2007, 09:30
Vie Znaite li kakvo e zna4inieto na tazi kosmi? zashtoo prirodata gi e suzdala i si imat nqkakvo zna4nie ama pove4eto ot vas haber si nqmat kak fukciniora 4oveshkoto tqlo i pravqt dosta gluposti s nego

Ако не си наясно,живота на един косъм е от 2 месеца до 2 години,така че си "измират" постепенно и никнат нови.Чрез космите основно се потиш,от там излзиат потта,която е 99% вода и другият 1% е соли,вода и амоняк.Така че за по-добра лична хигиена не виждам нищо лошо да се обезкосмиш трайно.

sWeEt_SeEd
01-30-2007, 11:13
Ами за вас ммчетата нз къф съвет да дам щото имате повечко косми и ако кажа кола маска мнооого ще ви боли макар че има мъже,които го правят ма с кремчетата май ще е най-добре а относно оная мацка дет си бръсне гъза аеххаехахехе момиче ти добре ли си...дори да ги махаш всеки ден всички знаеме кфо се получава от бръсненето и винаги има черни малки гадни точки косми...приятелят ти като те лиже сиурно си представя шкурка...пфф...само кола маска или епилатор за срамните части...при момичетата...освен ако не искате на 20 да станете като набола мъжка брада ауу :-D