View Full Version : мноо кофти ситуация !
с гаджето ми много се обичаме, но има един проблем.
тя е девствена, а аз не. Когато стане дума за секс единствения й въпрос е " ще боли ли?" или пък "нали няма да боли?". Тя явно ми няма никакво доверие и как няма да я боли като мисли само за това... тя няма да се наслаждава на самия секс, а ще се притеснява дали ще я боли => няма да се възбуди => ще се стегне => ще я боли и въобще няма да направим нищо... казвал съм й го това но... едно и също. Вече не знам какво да правя честно...
ZaRaZaT@
01-29-2007, 14:14
с гаджето ми много се обичаме, но има един проблем.
тя е девствена, а аз не. Когато стане дума за секс единствения й въпрос е " ще боли ли?" или пък "нали няма да боли?". Тя явно ми няма никакво доверие и как няма да я боли като мисли само за това... тя няма да се наслаждава на самия секс, а ще се притеснява дали ще я боли => няма да се възбуди => ще се стегне => ще я боли и въобще няма да направим нищо... казвал съм й го това но... едно и също. Вече не знам какво да правя честно...
такива са девствените,не моожеш да ги разбереш . бъди по-мил с нея и дано да ти пусне . Ще дойде този хубав склънчев ден когато ще сте в леглото .....
teardrop
01-29-2007, 14:16
Не зависи от теб. Нормално е като е девствена да я е страх. Бъди мил и нежен, покажи й, че може да ти има доверие, а вече останалото си е до нейната психика.
Bazoveca
01-29-2007, 16:43
еми излъжи я че твойта пишка е малка и нема да я боли.Кажи й , че рано или късно ще прави сиекс и може да попадне с някой с дебел харпун и че ще я боли повече :wink: дано ти пусне :)
creature666
01-29-2007, 16:56
Кажи й, че няма да правите секс докато тя не го пожелае и че ти ще чакаш колкото е необходимо(излъжи там малко и я погледни мило) после се постарай да я възбудиш до такава степен, че да ти се разтече в ръцете :) Остави я наколко пъти в най- хубавия момент и ще видиш как след седмица сама ще иска да си намерите стая.Всичко зависи от това да налучкаш момента, в които да спреш и да събудиш любопитството й-а не може ли да е още по-хубаво!? :-D :evil: С'фашташ ли?
NiksaN4o
01-29-2007, 21:44
Еми просто трябва да я предразположиш към самия акт. Кажи и, че ще бъдеш нежен и внимателен и т.н. - нещо, което ще я успокои ( и ест., което ще можеш да изпълниш :lol: ) Поне при мен това е действало :-D Успех ! :P
такива са девствените :-D :-D :-D :lol: :lol: :lol:
еми заведи я на некой купон момата ще се напие и сама ще го поиска,а пък и нема да я боли много
maybelline
01-30-2007, 05:06
такива са девствените,не моожеш да ги разбереш
Напротив,можеш.Сексът е нещо ново за момичето и тя със сигурност се притеснява от това - дали ще боли,дали ще има кръв,дали го прави "правилно" и т.н.Със всичко ново е така,не само със сексът.Ти като се учеше да караш колело като малък не се ли страхуваше дали няма да паднеш и дали ще боли?
При някои момичета страхът леко се измества от удоволствието.По-добре изчакай още известно време,за да е по-спокойна,по-голяма и не само болката да й е в главата.Ако избързваш или я увещаваш да го правите скоро,е много вероятно този страх да се увеличи.Просто остави известно време да мине и тогава пак си поговорете за секса.Обясни й,че първият път боли,но не е болка за умиране и ако момичето е достатъчно възбудено,болката не се забелязва чак толкова.