Влез

View Full Version : много сложна ситуация

аз съм, не ме ли позна
01-30-2007, 08:43
значи тя е следната - имам си гадже от доста време, и бих казал че я познавам по-добре от мен даже и много я обичам, просто е страхотна като характер и въобще (че и тя ме обича съм също 1000% сигурен)
обаче преди 3 дена се запознах с едно друго момиче, просто като я видях щях да падна, щото е адски красива и много си допаднахме....
и сега не знам какво да правя? дали е само временно, защото искам малко разнообразие (с гаджето ми сме вече сигурно година и полоина заедно)
но новото момиче така ми влезна в гллавата че само за нея исля последните дни...

държа да отбележа, че не съм на 15, а доста по-голям и съвети от рода - "всички под ножа" и "давай на ред"
търся сериозна помощ, защото съм объркан
благодаря

Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!

quench
01-30-2007, 08:47
Ще ти река,че е само временно. Не се залъгвай,ще съжаляваш. Ето ти отправна точка:
-от новата получаваш малка доза секс и огромна доза несигурност
-от сегашната получаваш разбиране и стабилна връзка,която да ти доставя емоционално удоволствие и успокоение
Сложи ги на кантара и виж дали си човек,който му пука за едното ебане :o

01-30-2007, 08:52
Ще ти река,че е само временно. Не се залъгвай,ще съжаляваш. Ето ти отправна точка:
-от новата получаваш малка доза секс и огромна доза несигурност
-от сегашната получаваш разбиране и стабилна връзка,която да ти доставя емоционално удоволствие и успокоение
Сложи ги на кантара и виж дали си човек,който му пука за едното ебане :o

01-30-2007, 09:11
prava e, ne si stryva da precakash vsi4ko, samo zaradi 1 yvle4enie, a sam sig. 4e e samo tova, posle naistina shte se syjalqvash, no shte e kysno!

01-30-2007, 11:22
ПОРЕДНАТА ТЕМА ЕБАВКА НА ФОРУМНИЯ УРОД quench

аз съм
01-30-2007, 11:31
ПОРЕДНАТА ТЕМА ЕБАВКА НА ФОРУМНИЯ УРОД quench
не е ебавка, и не е той

Barbie
01-30-2007, 12:13
Quench е прав. Ти сам най-добре знаеш - щастлив ли си с приятелката си? (Това ми се струва най-основният въпрос.) Прецени струва ли си да рискуваш връзката си с момиче, което сам казваш, че обичаш? Струва ли си да нараняваш човек, на когото държиш. Заедно сте от доста време, нормално е да ти се ще малко разнообразие, но това е период и увлечение, което ще премине...за това пък ако загубиш доверието на момичето, което сега те обича, после може и да не успееш да си го върнеш.

BeBencEto
01-30-2007, 12:20
няма смисъл да развалиш истснкото,заради нещо временно

koalka
01-30-2007, 13:07
По-добре избери първата.Второто момиче може просто да е моментно увлечение, докато това сега е истинско и твърдиш, че я обичаш.

furtado
01-30-2007, 19:28
OPREDELENO TOVA E SAMO UVLE4ENIE.NA MEN MI SE SLU4I SY6TOTO SYVSEM SKORO,NO ZABRAVIH MOM4ETO ZA 2,3 SEDMICI.TO4NO ZA6TOTO SI S PRIQTELKATA SI OT TOLKOVA VERME,ZA TOVA ZALITA6 PO DRUGATA.NO SAMO SI SPOMNI ZA VSI4KITE VI HUBAVI MOMENTI I INTIMNI PREJIVQVANIQ.SEGA STRUVA LI DA ZAREJE6 VSI4KO TOVA?!

Krem4eto
01-30-2007, 19:52

:smt023

SuN4o_F
01-31-2007, 00:08

:smt023
to4no...

Ams7el`
01-31-2007, 06:24
ей човече сега му е времето да чукаш отдай се на новото момиче и не му мисли много няма кво да се мисли :)