View Full Version : mn vi molq za savet samo vie mi ostanahte
mn tajna
01-30-2007, 13:32
zna4i 1 zdraveite problemat mi e 4e nz kakvo stava zna4i skasah s gadjeto si(razbrah za 1 sms do biv6ata mu 4e q obi4a) i mu se obadih i skasahme toi dori nqma6e smelist da govori s men i taka posle si pisahme sms 4e iska da se sdobrim i da govorim(toi e ot grad blizo do moq-20km)no taka i tova ne stana parvi mi klipva6e i tova e no ni6to s vremeto zapo4na da mi lipsva i re6ih da go popitam dlai iska da se saberem no nqma6e pari i ne mi varna minaha okolo2 sed no ne govorihme posle razbrah za nqkakvo momi4e deto go haresva i taka 1 den otidoh na diskoteka v negoviq grad i se pravih 4e go nqma a toi si govore6e s moqta nai dobra fr no problemat e 4e nz kakvo iska doide pri men i zapo4na da me gu6ka nakara me da go snimam vze mi gerdana i taka zaka4a6e se s 1 duma problemat e tam 4e na men mi be6e mn gadno zaradi tova stranno darjanie i nai ve4e problemat e 4e se napih mn qko(nz kak sam o6te jiva) i povarnah toi me vidq koeto e varha na sladoleda i moqta priqtelka go popita kakvo iska i za6to se darji taka dava mi nqkakvi naprazni nadejdi i posle ni6to a toi i kazal 4e i toi nz kakvo iska na sledva6tiqt den mi klipva6e i ot togava absoliutno ni6to ne pravi az mn iskam da se saberem no ne mislq 4e trqbva az da go potarsq za6toto mislq 4e vinata ne e v men pak i ako trqbva da sam 4esna mn me e sram ot postapkata mi i sega nz kakvo da pravq a mn iskam da se saberem ima 4uvsttva kam nego i nz molqvi za savet znam 4e 6te me upreknete i to s pravo i zn 4e mn se izlojih no vi molq za savet mn vi molq
Обади му се. Дори той да е виновен. Дори и да те е срам, че си се напила. Обади му се и се ВИЖТЕ. Имате нужда от един сериозен разговор на живо. Ти искаш да знаеш той какво чувства и какво иска и очаква от отношенията ви. Няма да получиш отговор докато реално не разговаряш с него. След като той не предприема нищо, не го чакай - обади му се и се бори за връзката ви.
BebeTooOoo
01-30-2007, 14:43
Обади му се. Дори той да е виновен. Дори и да те е срам, че си се напила. Обади му се и се ВИЖТЕ. Имате нужда от един сериозен разговор на живо. Ти искаш да знаеш той какво чувства и какво иска и очаква от отношенията ви. Няма да получиш отговор докато реално не разговаряш с него. След като той не предприема нищо, не го чакай - обади му се и се бори за връзката ви.
Съгласна съм.Ако той не действай-какво чакаш--ако наистина го обичаш и искаш да си го върнеш,по-добре му се обади и му кажи че искаш да се видите и да поговорите,защото после може да е късно.Не му мисли много.Айде успех :)
Съгласна съм.Ако той не действай-какво чакаш--ако наистина го обичаш и искаш да си го върнеш,по-добре му се обади и му кажи че искаш да се видите и да поговорите,защото после може да е късно.Не му мисли много.Айде успех :)
Цитат:,,бляяяя'' :-D
Цицат : ,,бляяяяяя''
П.С. Не разбрах какво срамно има в това да се напиеш ? :shock:
Аз ако бях като теб трябваше да не излизам от нас от срам 8-[ :-s
Vladokaaa
01-30-2007, 16:12
Не е лаша идеята.Обади му се да разбереш какво изпитва към тебе и да ли има шанс да се съберете.
EvilBrunette
01-30-2007, 16:28
Въобще не се притеснявай за случката в дискотеката! :| Не се и самообвинявай за това, което е станало с приятеля ти. Грешката е негова и сигурно я осъзнава щом ти се е "натискал" отново. Съгласна съм с останалите. Въпросът не е в това какво е станало в дискотеката, а какво изпитва към теб. :roll: Най-доре му се обади и го попитай. няма нищо нередно в това. Все пак сте били гаджета. Кажи му всичко и го накарай да разбере, че не може да си играе с теб. Сигурна съм, че ако говорите ще се почувстваш много по-спокойна и облекчена. Желая ти успех! O:)
Най-добре говори с него на четири очи и без да те е срам, за да се изясните веднъж завинаги. :wink:
mn tajna
01-30-2007, 20:16
em da no az mislq 4e ve4e na nego ne mu puka minaha 2 sedmici ot togava a toi dori ne mi e klipval nz kakvo da napravq ako naitina ne nmu puka za men 6te izleze 4e az mu se natiskam a az mn iskam da sam s nego no milq 4e toi ve4e ne iska da e s men :(
Няма значение как "ще излезе". Ти искаш да си с него - покажи му го. Ние не можем да знаем какво се върти в главата на твоя приятел, нито пък ти. Затова му се обади, вижте се и разбери какво точно става с него. Стига си го обмисляла толкова - действай, нищо не губиш.
Psihi4no_bolen
01-30-2007, 20:38
nai ve4e problemat e 4e se napih mn qko(nz kak sam o6te jiva) i povarnah toi me vidq
Сигурна ли си че си жива ...?!?!?!?!
namely_me
01-30-2007, 21:39
Забелязахте ли, че цялата история се състоеше от едно изречение, и то дори без точка накрая?
А по темата, обади му се!
zizi_sladkata
01-31-2007, 14:04
OBADI MU SE moqta vruska su6to zavisi ot edno obajdane koeto nqmam smelost da napravq...oba4e ako ne mu se obadq 6te go zagubq zavinagi taka 4e ne pravi tazi gre6a a mu se obadi nqma ni6to sramno ot tova da si VLIUBEN povqrvai mi :smt009
mn tajna
01-31-2007, 20:01
[size=18]vsi4ki mi kazvat da govorq s nego no ima drugo ne4o koeto stana,dnes bqh v negoviq grad i minah pokrai tqh a toi be6e s ba6tamu navan i se napravi 4e ne me vida no 1 momi4e mi kimna i az otminah i se obarnah a toi gleda6e i az mu kimnah no ako ne go bqh napravila 6te6e da s enapravi 4e me nqma mn mi stana gadno posle pak minah ot tam i se smeehme s moite fr i toi ni gleda6e no ni6to posle akto s epribrah vlqzoh v skype i 1 negov fr mi zvanna i se agovorihme i toi ni4o ne mi kaza pitah go dali 6e si napravi skaip i toi kaza 4e ne iskal za6totot sa 6teli da mu dosajdat moje bi e imal predvid men i az mu kazah ako si napravi6 mi dai panomo6o i toi mi kaza 6te si pomislq ama na bazik go kaza ne seriozno vse edno me reje ama nz kakvo da pravq nz ](*,) a mn iskam da sam s nego kato go vidq i mi stava ne4o i nz[b]
namely_me
02-01-2007, 11:06
Офф, я по-спокойно. Не се вкарвай в разни филми разсъждавайки той какво си мислел за тебе и т.н. Така само можеш да си направиш някакви погрешни изводи и още повече да се спечеш. Прави се, че не те познава? Ми ок, начи по-лошо не може да стане, а само по-добре. Така че действай, намеквай му постоянно, че те кефи и въобще, направи всичко по силите си, така че той да не забравя за теб нито за минута. В крайна сметка нищо не губиш, може само да спечелиш.
SLU66AI KAKVO MILI4KA!NIKOI NQMA PRAVO DA TE UPREKWA, O6TE POWE4E 4E NQMA ZA KAKVO - NAPILA SI SE 4UDO GOLQMO;POVRU6TALA SI - SLU4WA SE I NA NAJ-PRIMERNITE, A NA TQH SAMO TVA IM SE SLU4WA 6TOTO JIVOTA IM E SKU4EN I SKAPAN! AKO OBI4A6 TOQ 4OVEK, AKO SI VLIUBENA V NEGO, AKO ISKA6 DA SI S NEGO HVA6TAI PYRVIQ WAZMOJEN WLAK ILI REIS, NQMA KAKVO DA SE OBQSNQWATE PO TELEFONA I VARVI PRI NEGO! NE SE OBQSNQWAI NA NIKVI PRIQTELKI, NE GI ZIMAI S TEBE - VARVI SAMA I SE SPRAVI SAS SITUACIQTA, BORI SE ZA LIUBOVTA NA TVA MOM4E, NE GO OSTAVQI DA IZBERE DRUGATA, SAMO ZA6TOTO SI NERE6ITELNA I SE 4UDI6 DA MU SE OBAJDA6 LI ILI NE!MOLQ TI SE NE SE PREEBAVAQ TAKA!ZAREJI TIQ GLUPOSTI,KOI E VINOVEN I KOI NE - SI4KI SE DYNIM I RANQWAME HORATA, KOITO OBI4AME NAJ-MNOGO!POKAJI MU,4E GO ISKA6 ZA SEBE SI I NEKA TOJ TE VODI NATATUK!ZA6TOTO ZA DA SLEDWA6 EDIN MYJ E NUJNA MN POWE4E SILA, TURPENIE I MUDROST, OTKOLKOTO DA WODI EDIN MYJ - JENA!POSTAPI KATO ZRQL 4OWEK - WARWI PRI NEGO IZLEI SI DU6ATA, NQMA OT KAKVO DA TE E SRAM, NQMA I KAKVO DA ZAGUBI6!ZAREJI WSI4KO I WARWI SPASI LIUBOWTA SI!ETO - 6TOM I TOI E PRAVIL RAZNI MILI NE6TA KUM TEBE W DISKOTEKATA I KAZAL NA TWOITA FR 4E I TOJ NE ZNAE KVO ISKA - ZNA4I IMA NADEJDA - ZNA4I TRQBVA DA OTIDE6 I DA MU KAJE6 SI4KO.NE POZVOLQVAI NA GORDOSTTA TI DA TI OTNEME LIUBOVTA - BORI SE ZA NEQ 4UVA6 LI! BORI SE MOMI4E!
P.S.PI6I MI MOLQ TE KAK E MINALO I KAVO SI RE6ILA!NE OTLAGAI I SLU6AI SAMO SURCETO SI I NITO RAZUMA NITO PRIQTELKI, SAMO SYRCETO SI!PI6I, 6TE 4AKAM!
EI, 4AKAI 4E NE BQH DO4ELA TEMATA - ETO VIJDA6 LI TVA NA ULICATA SAMO DOKAZWA, 4E NE E BEZRAZLI4EN - TO4NO 4E SE E NAPRAVIL 4E NE TE VIJDA - POWQRWAI - GLEDAL E PREZ CQLOTO WREME NO E ISKAL DA IZGLEJDA 4E NE MU PUKA.WARWI PRI NEGO NO SAMA BEZ ROQK PRIQTELKI OKOLO NEGO NIKAV SKAYPE I TAKIWA GLUPOSTI - WARWI PRI NEGO I SE VIJTE SAMO DWAMAT.KATO OTIDE6 PRI NEGO O6TE PREDI KAKWATO I DA E BILA REAKCIQ WMESTO ZDRASTI PROSTO GO GU6NI, NE MU SKA4AI NA WRATA, A SAMO GO GU6NI.POSLE WE4E GOWORWTE.POWQRWAI TWA SVALQ MN PREGRADI.MN TI STISKAM PALCI USPEH I PI6I DA KAJE6 KAK E MINALO!USPEH!
morgana mn ti blagodarq za saveta tva ozna4ava mn za men povqrvaimi mn iskam da go napravq no nz kak 6te reagira i dai vaob6te 6te doide ako mu zvann i dali 6te go vidq izob6to az mu klipvam toi ne vra6ta nz dali trqbva da go napravq za6tot 6te otida a toi dori moje izob6to da ne vdihne tel nz i az mn mi e obarkano mn :smt010 no 4esno kazano ako ne otida 6te se obadq nz i az strah me e mn ot negovata reakciq ami ako izob6to ne vdigne ili otkaje da me 4ue :smt010
mirelinda
02-01-2007, 22:16
Deistvai momi4e bori se za nego zvunni mu govorete najivo ne spirai dokato ne ti kaje v o4ite 4e ve4e vsi4ko e svur6ilo i ne te obi4a
Nqma za kokvo da mi blagodari6 mila mnogo tyjna!Vij sega - spri da gubi6 vreme v razmisli za tova kak 6te reagira toj.Pri mom4etata(pove4eto) pogovorkata "Dale4e ot o4ite - dale4e ot syrceto" e dosta wqrna za na6e ogromno sajalenie - ma kvo da se pravi. Vie nali ste bili gadjeta predi? Zna4i gore dolu mu znae6 grafika za denq - otidi napravo v tqh - ne mu zvani predvaritelno - sus sigurnost nqma da ti hlopne vratata pod nosa, a i efektut 6te e mn po-golqm. Tva ne zna4i da go pritiska6 - toi ne trqbva da se 4uvstva upla6en - no otidi tam i se dryj dobre - hem na polojenie , hem si mu kaji vsi4ko - nqma ot kakvo da te e sram pak ti kazvam. Ako ti se dopla4e pla4i! Prosto zapomni edno - kato go vidi6 bydi maksimalno istinska - vse edno pi6e6 vyv foruma!Toi vse pak ne e nepoznat - bil ti e gadje tyi 4e nqma ot kakvo da se pritesnqwa6! Samo spri ve4e da gubi6 vreme w razmisli " kakvo 6te stane, ako..."Te sa bezpolezni i samo ti wredqt i te otdale4awat ot nego. I spri s tezi klipvaniq be 4ovek - samo se terzae6 4e ne ti vry6ta! Az ako bqh na tvoe mqsto 150 puti ve4e 6tqh da sym oti6la! Kakvo 4aka6 - smelost li?Ne znam kak te svyrta da stoi6 u vas i samo da se 4udi6?Az ne bih izdyrjala - seriozno!prosto nqmam kakvo o6te da ti kaja - prosto varvi pri nego.Ne se 4udi kakvo da mu kaje6 - to 6te ti doide otwytre. W nai - lo6iq slu4ai (da ne dava gospod) nqma da iska da e s tebe ve4e, no pone 6te znae6.A az 4estno da ti kaja ne mislq 4e 6te stane taka zaradi slu4kite v diskotekata( 4e e kazal 4e i toi ne zn kakvo iska), onq den za tva na ulicata i taka natatuk.Aide utre o6te wyrwi da se izqsnite!Molq ti se ne ostawqi liubovta si da izte4e v 4udene.Ako naistina go iska6,kakto sama kazva6, bydi smela i otidi pri nego.Nqma ni6to stra6no - razberi i spri da se 4udi6 ve4e. Mili4ka mnogo tyjna BORI SE ZA LIUBOVTA SI! Tva e edinstwenoto smisleno ne6to w toq jivot imam 4uvstvoto!Haide malko smelost, ne se boi,4uva6 li? Mnogo uspeh i deistwai!$akam da mi pi6e6 pak i mnogo ama mnogo ti stiskam palci!
PerfectStrang3r
02-02-2007, 17:42
Щом искаш да се съберете - започвай да действаш. Обади му се и се вижте и поговорете на дълго и широко за връзката ви. Нищо не губиш. Поне ще си наясно с всичко. Успех.