Влез

View Full Version : Какво представлява Любовта според малчуганите :)

sh3_1s_7h3_0n3
01-30-2007, 18:53
Какво според теб е любов?

Група от професионалисти задали на деца от 4 до 8 години въпроса: „Какво според теб значи ЛЮБОВ?”

Отговорите, които получили, били по-смислени и по-дълбоки, отколкото някой е можел да очаква. Вижте и кажете какво мислите:

Когато баба получи артрит, тя не можеше повече да се навежда и да си лакира ноктите на краката. Оттогава дядо прави това вместо нея винаги дори след като и той получи артрит на ръцете. Това е любов.
Ребека – 8 години.

Когато някой те обича, той произнася името ти различно. Ти просто знаеш, че името ти е чисто, произнесено от него.
Били – 4 години

Любов е, когато едно момиче си слага парфюм и едно момче си слага афтършейв и те излизат заедно и се миришат.
Карл – 5 години

Любов е, когато ти отиваш да си купиш нещо за ядене и даваш на някого повече от твоя чипс, без да искаш той да ти дава изобщо от своя.
Криси – 6 години

Любов е това, което те кара да се усмихваш, когато си тъжен.
Тери – 4 години

Любов е, когато мама прави кафе на татко и сръбва от чашата му, преди да муя даде, за да е сигурна, че е хубаво и не пари.
Дани – 7 години

Любов е, когато се целуваш с някого през цялото време и когато се уморите да се целувате, ти искаш още да бъдеш с него и да си говорите още. Мама и татко са такива. Те изглеждат неприлично, когато се целуват.
Емили – 8 години

Любов е това, което е в стаята с теб на Коледа, ако ти спреш да отваряш подаръците си и се заслушаш.
Боби – 7 години

Ако искаш да се научиш да обичаш по-добре, трябва да започнеш с приятелите, които мразиш.
Ника – 6 години (ние имаме нужда от няколко милиона повече Ники на тази планета)

Любов е, когато казваш на едно момче, че харесваш ризата му, когато го виждаш с нея всеки ден.
Ноил – 7 години

Любов е, когато една стара жена и един стар мъж са още приятели, макар че се познават много добре.
Томи – 6 години

По време на моя рецитал по пиано, когато излязох на сцената, много се страхувах. Видях колко много хора има в залата! Всички ме гледаха. И видях татко, който ми махна с ръка и ми се усмихна. Той беше единственият, който направи това. Повече не се страхувах. Това е любов.
Синди – 8 години

Мама ме обича повече от всеки друг. Никой друг не ме целува, преди да си легна.
Клер – 6 години

Любов е, когато мама дава на татко най-хубавото парче от пилето.
Илейн – 5 години

Любов е, когато мама вижда татко мръсен и потен, и въпреки това му казва, че е по-хубав от Робърт Редфорд.
Крис - 7 години

Любов е, когато кученцето те близва по лицето дори тогава, когато си го оставил цял ден само.
Мери-Ан – 4 години

Зная, че по-голямата ми сестра ме обича, защото ми дава всичките си стари дрехи, а после трябва да излезе и да си купи нови.
Лорен – 4 години

Когато обичаш някого, клепачите ти подскачат нагоре и надолу и очите ти излъчват звездички.
Карен – 7 години (каква представа!)

Любов е, когато мама вижда татко седнал на тоалетната, и не мисли, че това е срамно.
Марк – 6 години

Наистина не трябва да казваш на някого „Обичам те”, ако не мислиш така. Но ако го мислиш, то трябва да му го казваш много пъти. Защото хората забравят.
Джесика – 8 години

от http://www.obshtestvo.net/?p=1092

Има малко истина в това, нали?

miloto_girl_4e
01-30-2007, 19:22
Супер яко е, браво :!: :wink:

Fucking_Bitch
01-30-2007, 19:28
Чела съм ги и преди,но пак си остават най-милите и най-точните думи с които може да кажеш какво е любов..Децата са невероятни... :-) :-)

sheherezada_
01-30-2007, 20:03
Много е хубаво :)

Scarabey
01-30-2007, 20:15
Хихих егати сладурите :D

01-30-2007, 20:18
Аз съм тъп тинейджър, който предава предишното си аз!

Това е страхотно!

sh3_1s_7h3_0n3
01-30-2007, 21:15
Какви по-прости обяснения на тази иначе така сложна дума 'любов'. :smt051

Много е сладурско :smt059

bungle
01-30-2007, 21:23
Уникално.

Децата са толкова мъдри.
Съвършенни.
:smt051

svetlidim
01-31-2007, 00:08
Аз също съм дете!Благодаря!!! :lol: :D :wink:

iv4enceto
01-31-2007, 06:49
Много са сладурски.Имаше някои,които бяха толкова задълбочени,че никога не бих помислила че ги е казала детенце на 4-5 или 6 годинки.Много готини са ;-)

I_ve7o
01-31-2007, 07:08
aa mn sa sladki..i naistina ima nqkoi koito se za4ydvam 4ak 4e sa gi kazvali deca ;) na po 5-6 godini

Frank_Lampard
01-31-2007, 07:21
малчуганите до голяма степен са по-пораснали от повечето потребители на форума ;)
машаала! аферим! ашколсум ! :lol:

S_Soul
01-31-2007, 10:07
wow... това са го казали малчугани !?
Лелей ... шапка им свалям :D

Infatuated Inside
01-31-2007, 10:54
:smt059

Много е мило. (:
И истинско, и красиво.
Децата виждат любовта в чистата й форма, на възрастните им е по-трудно. Трябва по-често да бъдем деца. (:

sasitu
01-31-2007, 11:13
opredeleno tova sa nai-to4nite dumi,s koito moje da se opi6e lubovta.. a kazvat 4e ako pita6 dete kvo zan4i lubovta to 6te kaje 4e e igra4ka.. mislq 4e tova 6te kajat vuzrastnite, koito sa zarovili 4istoto detsko mislene nqkude dulboko v sebe si

koalka
01-31-2007, 13:49
Това не го бях чела, но наистина ме учуди и заинтригува.Определено примерите, които са дали тези деца, които уж нищо не разбират, са напълно точни.

sh3_1s_7h3_0n3
01-31-2007, 17:46
Това не го бях чела, но наистина ме учуди и заинтригува.Определено примерите, които са дали тези деца, които уж нищо не разбират, са напълно точни.

ако питаш мен разбират даже повече и от нас :) защото гледат на това по един невинен и същевременно идеализиран начин :) Колко са хората, които вярват и търсят любовта в чистия й вид? Искрено се надявам да са повече от тези, които търсят просто да задоволят плътските си страсти :wink:

punisher
01-31-2007, 21:09
O:) отсякъде са прави

svetlidim
02-02-2007, 21:25
Ей много благодаря наистина!!! \:D/ :D \:D/

02-02-2007, 21:34
Лелеле възхитих се,толкова малки,а толкова задълбочено да разсъждават :-)
това най-мнгоо ми хареса :arrow:
Тери – 4 години :wink:

02-02-2007, 21:59
tove e nai-iskrennoto i nai-4istoto opredelenie na dumata lubov, poglednato prez pogleda na malkite suzdaniica, koito vsi6tnost razbirat tova ponqtie po-dobre ot nas samite :!:

Konfucii
02-02-2007, 22:36
Interesno mi be6e ;) dosta vqrno i dosta iskreni sa malkite dica :P
;) tei tei

[B]a[N]D[i]T[k]a
02-03-2007, 07:39
interesno :) na men mi haresa :P

Gothique♫
02-03-2007, 07:45
ех тея деца всичко знаят,сладури :-)

kupondjiikata
02-03-2007, 09:52
Naistina e mn sladursko.Ima dosta verni ne6ta v dumite na de4icata :)

Undying
02-03-2007, 10:02
Колко а милички и умнички! :smt007

MoHuTo
02-03-2007, 12:40
Мн сладко 8-[ Много е вярно и точно казано...и то от деца :wink: :roll:

summer4eto
02-03-2007, 14:45
tezi obiasnenia na mal4uganite naistina sa strahotni i tolkova viarni ne moga da poviarvam 4e sa gi kazali tolkova malki de4ica bravo na vas super ste naistina napravo 6apka vi svaliam

KpuCuTo0o
02-03-2007, 16:10
Когато някой те обича, той произнася името ти различно. Ти просто знаеш, че името ти е чисто, произнесено от него.
Били – 4 години

Тери – 4 години

Ако искаш да се научиш да обичаш по-добре, трябва да започнеш с приятелите, които мразиш.
Ника – 6 години (ние имаме нужда от няколко милиона повече Ники на тази планета)

Любов е, когато една стара жена и един стар мъж са още приятели, макар че се познават много добре.
Томи – 6 години

Любов е, когато кученцето те близва по лицето дори тогава, когато си го оставил цял ден само.
Мери-Ан – 4 години

Когато обичаш някого, клепачите ти подскачат нагоре и надолу и очите ти излъчват звездички.
Карен – 7 години (каква представа!)

Наистина не трябва да казваш на някого „Обичам те”, ако не мислиш така. Но ако го мислиш, то трябва да му го казваш много пъти. Защото хората забравят.
Джесика – 8 години[/b]
Ето тези изказвания са много хубави... И ако не бяха написани на колко години са тези деца, които са казали тези думички, едва ли бих си помислила, че са на по 4-5-6 години... Кой може да си помисли че колкото по-малко са децата, толкова по-смислено говорят... =D> Нямам думи, :-# много са сладки.. :)

Princesata
02-04-2007, 09:24
Тери – 4 години
ето това ми хареса най-много

Princesata
02-04-2007, 11:01
Ами незнам на колко е но просто това определение най-много ми хареса

iiirish
02-04-2007, 12:10
Сериозно се съмнявам,че деца на по 4 години имат такъв изказ и използват такива думи и изрази... :wink:

хах и аз ама карай да върви ;)

PoIsAnKa
02-04-2007, 12:26
Malee tiq chaveta me kefat!Ma to sa decata sled 1999 sa nekvi genii te se rajdat nau4eni!Abe evala!Stra6ni deca sa!Mn me kefat! :P