View Full Version : Moderated: Когато се възбудя усещам, че все едно ми се пишка
help me pllssss
01-30-2007, 20:19
първо се извинявам че темата сигурно се повтаря ,но не намерих точно кавото търся в търсачката
и така -по въпроса - когато съм с приятеля ми (не правим секс) но когато много се възбудя , усещам това чувство все едно ти се пишка (както бяха написали други във форума)
и как успявате да го преодолеете това чувство,понеже аз заради него не мога да се отпусна като хората и да свърша :S
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Satanata ot grobi6teto
01-30-2007, 20:34
Otiva6 do toaletnata-izpikava6 ili tam kvoto 6te pravi6/de da znam moje da ima6 zapek/i.................................tva e
:-D :smt005
хелп ме плс
01-30-2007, 20:39
мерси за ком петентния отговор ... аз питам сериозно ,пък ти се ебаваш. чела съм из форума за този 'проблем' ,но не намерих информация как да го преодолея
slu4valo mi se e ,ama 4oveka e prav, bez maitap , predi tova otidi do toaletnata i kogato doide momenta se otpusni i badi sigurna 4e nqma da se napikae6, poneje toku-6to si bila do wc. tova e :)
Slu6ai kvo tova e napylno normalno i nqma kakvo da te pritesnqva.Ima6 4uvstvoto, 4e ti se pi6ka, za6toto pri pikaene i wazbuda, receptorite na vaginata ti se draznqt po ednakuv na4in( tupo, no fakt!)Ubedena sum 4e nqma ni naj-malka veroqtnost da se napi6ka6, dokato go pravi6, prosto tova use6tane e predvestnik na orgazym.Za tva pravi go redovno i bezopasno, otpusni se i 6te vidi6 4e skoro 6te se usmihva6, kato se seti6 za tova svoe pritesnenie. Uspeh :D
http://line.romanticcollection.ru/lo/29_34_440DF450_RzaednoPsmePveCe_16.gif (http://line.romanticcollection.ru)
Slu6ai kvo tova e napylno normalno i nqma kakvo da te pritesnqva.Ima6 4uvstvoto, 4e ti se pi6ka, za6toto pri pikaene i wazbuda, receptorite na vaginata ti se draznqt po ednakuv na4in( tupo, no fakt!)Ubedena sum 4e nqma ni naj-malka veroqtnost da se napi6ka6, dokato go pravi6, prosto tova use6tane e predvestnik na orgazym.Za tva pravi go redovno i bezopasno, otpusni se i 6te vidi6 4e skoro 6te se usmihva6, kato se seti6 za tova svoe pritesnenie. Uspeh :D
Някой да я почерпи :smt083 аконикои не ще аз ще я почерпя :D[/quote]
[quote="morgana"]Slu6ai kvo tova e napylno normalno i nqma kakvo da te pritesnqva.Ima6 4uvstvoto, 4e ti se pi6ka, za6toto pri pikaene i wazbuda, receptorite na vaginata ti se draznqt po ednakuv na4in( tupo, no fakt!)Ubedena sum 4e nqma ni naj-malka veroqtnost da se napi6ka6, dokato go pravi6, prosto tova use6tane e predvestnik na orgazym.Za tva pravi go redovno i bezopasno, otpusni se i 6te vidi6 4e skoro 6te se usmihva6, kato se seti6 za tova svoe pritesnenie. Uspeh :D
Както са казали, едно пикаене е полвин ебане :Р
[quote=morgana]Slu6ai kvo tova e napylno normalno i nqma kakvo da te pritesnqva.Ima6 4uvstvoto, 4e ti se pi6ka, za6toto pri pikaene i wazbuda, receptorite na vaginata ti se draznqt po ednakuv na4in( tupo, no fakt!)Ubedena sum 4e nqma ni naj-malka veroqtnost da se napi6ka6, dokato go pravi6, prosto tova use6tane e predvestnik na orgazym.Za tva pravi go redovno i bezopasno, otpusni se i 6te vidi6 4e skoro 6te se usmihva6, kato se seti6 za tova svoe pritesnenie. Uspeh :D
Както са казали, едно пикаене е полвин ебане :Р
Ами изпикай се 2 пъти :lol: :lol: :lol: :lol:
E, VSE 06TE NIKOJ NE ME E PO4ERPIL :D
http://line.romanticcollection.ru/lo/29_34_440DF450_RzaednoPsmePveCe_16.gif (http://line.romanticcollection.ru)
същност аз съм чела ,че докато изпитват оргазъм някой жени пишкат,дори и да са ходили до тоалетна преди това ,така че несъм съгласна че няма никаква вероятност да не се напишкаш
malka_sladuranka
02-01-2007, 20:22
същност аз съм чела ,че докато изпитват оргазъм някой жени пишкат,дори и да са ходили до тоалетна преди това ,така че несъм съгласна че няма никаква вероятност да не се напишкаш Права си има...на мен ми се е случвало малко да се напишкам :oops: :oops: :oops: хахах охх сега ми стана смешно като се сетя :smt005
batkodoki
02-01-2007, 20:33
Slu6ai kvo tova e napylno normalno i nqma kakvo da te pritesnqva.Ima6 4uvstvoto, 4e ti se pi6ka, za6toto pri pikaene i wazbuda, receptorite na vaginata ti se draznqt po ednakuv na4in( tupo, no fakt!)
това изобщо НЕ Е ВЯРНО! инервацията на позива за уриниране е сложна рефлекса дъга нямаща нищо общо с тази на половата възбуда.
ThePainIsReaL
02-01-2007, 20:33
Ubedena sum 4e nqma ni naj-malka veroqtnost da se napi6ka6, dokato go pravi6, prosto tova use6tane e predvestnik na orgazym.
Чела съм за много жени , които са се напишквали . Явно е възможно . Ся като се сетя за усещане преди оргазъм , наистина сякаш ти се пишка малко . Ама тва не ми е пречило .. и не е ставало забавна ситуация :-D Така че , както ти казаха просто се отпусни и виж какво ще се случи .
каквото и да усещаш просто се опусни и го остави да тече... \:D/
Xixiix abeee pishkaiiiii si na volqqqqq nai vajnoto e da pishkash nasam natam,ne se pritesnqvai i da napishkash gadjeto si toi shtom ne moi da te nakara da se otpusnesh ne e stoka,tui che ni go jali \:D/ Aide uspeh i da vnimavash kude pishkash \:D/ aa..kvo pravish de :-D
krem4et0
02-02-2007, 13:02
Преди секс-до тоалетната. Това е закон за мен,защото при оргазъм се отпускам и може да стане фал. така е да речем,когато човек умира-тялото му се освобождава. При оргазъм просто не можеш да контролираш пикочния си мехур и може да стане гафче. Иначе по-скоро се усеща едно затопляне и 1 вълна,която напомня на това,когато ти се ходи до тоалетна,но това отшумява бързо и тази топлина се разсейва и се пръска по цялото ти тяло!
DA ima neshto vqrno vav tova ne na vseki se slu4va no se slu4va tova ne trqbva da te pritesnqva.prosto se opitai da ne mislish za tova i tova 4uvstvo 6te se mahne
Много жени се напикавали като свършвали.... Сигурни ли сте че не бъркат "напикаването" с еякулация?
Просто преди това отиди до тоалетната преди това.
bonboncheto_vicky
02-09-2007, 14:06
Xmmm...i na men mi se e slu4valo,purvi put kato bqx na kino s bif6iq :cry: i se mlqskaxme,tolkova silno me jasna 4e mi idva6e da go nalegna...i i i i i....of mai ni6to ne razbraxte!se edno! :smt012 :oops:
malka_sladuranka
02-09-2007, 14:14
Xmmm...i na men mi se e slu4valo,purvi put kato bqx na kino s bif6iq :cry: i se mlqskaxme,tolkova silno me jasna 4e mi idva6e da go nalegna...i i i i i....of mai ni6to ne razbraxte!se edno! :smt012 :oops: ами как да разбереме, като всно още не си се научила да се изразяваш :smt019
nelly_tss
02-09-2007, 16:21
nachi sigurno imash infekciq na pikochniq mehur..xaxaxax:P
ami towa si e sawsem normaln0 :)
az kato se celuwam s gadjet0 mi poluchawam tak0wa chuwstw0,n0 towa ne oznachawa che tryabwa da prowalyash momenta i da hodish p0st0yann0 do WS :razz:
Slynchiicee
04-15-2010, 12:00
Просто преди това отиди до тоалетната преди това.
+
ауеее за кфо извадихте стара тема-да нормално е .Точка пффф