View Full Version : Molqvi pomognete mi.ot4aqna sum
mn oburkana i mn tujna
01-30-2007, 22:39
Purvo zdraveite.4ustvam se adski oburkana imam 4ustvoto 4e za purvi put sum vlubena istinksi v edno mom4e.Ima edna golqma pre4ka mejdu nas.Kazahme si vsi4ko koeto ima6e za kazvane.rabotata tam e 4e toi me haresva i az go haresvam no toi mi kaza 4e mn mu se iskalo da tragne s mene no nemoje za6toto edin negov fr koito mn cenql mn me haresval i ako tragne s mene 6tql da izleze mn podul ;(.Prati edin dr negov fr da me pita dali go haresvam (xaxa) az si priznah i sled dulgiq razgovor na priznaniq kogato go popitah dali toi me haresva otgovora mu be6e: v momenta sum oburkan nz ot edna strana te haresvam no v momenta ne mi e do momi4eta.Vupreki 4e e znael 4e nemoje da hodi s mene toi me gleda6e predizvikatelno i me svalq6e.nikoga ne mi pi6e6e i kogato mu pi6a az toi kazva edna duma i mlakva kvoto i dago pitam pove4e ne mi otgovarq.nai golemiq mi problem e tova 4e nemojeme da tragneme.su6to i mu priznah vsi4ko lo6o koeto sum mislela da napravq sprqmo nego.az mu kazah 4e e vazmojno i da ne mi prosti toi kaza 4e vinagi 6e prosti kaza 4e mn otcenqva tova 4e si priznavam i kaza 4e toi tazi smelost q nqma.Iskam prosto da mi pomognete da razbera kavo 4ustva naistina toi i da mi kajete kak da napravq taka 4e da hodq s nego vupreki fr to mu.4ustvam 4e bez nego nemoga ;(.Molq vi pomognete mi da buda s nego i mi kajete kak da deisvam!Iskam prosto da sme zaedno.
x ray eyes
01-30-2007, 22:49
Хем му се иска, хем му не стиска - ако иэобщо энае кво иска :lol:
Бебешка му работа :D
Otreji rukata na frenda mu :D bazikam se
ne znam kakvo da napravi6, su6tnost ni6to ne razbrah ot tova koeto si napisala, no ako pi6e tova koeto si mislq 4e pi6e nqma6 drug izbor osven da se otkaje6 ot mom4eto, su6tnost zavisi ot mom4eto de ako e ot tezi mom4eta koito sa s stabilni moralni cenosti nqma6 6ans, no ako ne mu dreme za 2 ili puk 1 se razbere s 2 4e ti haresva6 1 a ne 2 i pomoli 2 da ne mu se surdi togava ne vijdam problem, a ima i o6te edin moment 4e dvamata moje da se bazikat s tebe i za tva da te razigravat taka
1 - tvoq pi4
2 - frenda mu
Не мисля, 4е hforce е права. Има какво да направи6 и о6те как. Обясни му, 4е дори неговия приятел да е луд по теб, ти няма да си с него, за6тото не го иска6(а не може да си с някой насила). Кажи му, 4е единственото мом4е, с което би искала да има6 връзка е той и няма смисъл да се жертва за приятеля си. Това би било изгубена кауза. Хм...няма какво друго да те посъветвам. Остава ми само да ти пожелая успех!
mirelinda
01-31-2007, 10:34
Ami macka spored men naistina trqbva da pogovori6 i s dvamata na 6 o4i i na Tvoq pi4 da mu kaje6 kakvo 4uvstva6 a na drugoto 4ave da mu obqsni6 4e nqma smisul i 4e iska6 da si s drugiq a ne s nego.6TE MUSTANE MN GADNO NO PONE 6TE razbere 4e ne go haresva6 i nqmate bude6te a tvoq pi4 6te vidi kollko durji6 na nego.NE SE OTKAZVAI DA VSEKI IMA I 2-RI 6ANS
Purvo zdraveite.4ustvam se adski oburkana imam 4ustvoto 4e za purvi put sum vlubena istinksi v edno mom4e.Ima edna golqma pre4ka mejdu nas.Kazahme si vsi4ko koeto ima6e za kazvane.rabotata tam e 4e toi me haresva i az go haresvam no toi mi kaza 4e mn mu se iskalo da tragne s mene no nemoje za6toto edin negov fr koito mn cenql mn me haresval i ako tragne s mene 6tql da izleze mn podul ;(.Prati edin dr negov fr da me pita dali go haresvam (xaxa) az si priznah i sled dulgiq razgovor na priznaniq kogato go popitah dali toi me haresva otgovora mu be6e: v momenta sum oburkan nz ot edna strana te haresvam no v momenta ne mi e do momi4eta.Vupreki 4e e znael 4e nemoje da hodi s mene toi me gleda6e predizvikatelno i me svalq6e.nikoga ne mi pi6e6e i kogato mu pi6a az toi kazva edna duma i mlakva kvoto i dago pitam pove4e ne mi otgovarq.nai golemiq mi problem e tova 4e nemojeme da tragneme.su6to i mu priznah vsi4ko lo6o koeto sum mislela da napravq sprqmo nego.az mu kazah 4e e vazmojno i da ne mi prosti toi kaza 4e vinagi 6e prosti kaza 4e mn otcenqva tova 4e si priznavam i kaza 4e toi tazi smelost q nqma.Iskam prosto da mi pomognete da razbera kavo 4ustva naistina toi i da mi kajete kak da napravq taka 4e da hodq s nego vupreki fr to mu.4ustvam 4e bez nego nemoga ;(.Molq vi pomognete mi da buda s nego i mi kajete kak da deisvam!Iskam prosto da sme zaedno.Ами значи приятелят ти държи преди всичко на своите приятели! Евала му правя! А ти ако истински го обичаш и в същото време не искаш да нараниш другото момче по - добре се махни от живота и на двамата. Аз това те съветвам. Същото нещо ми се случи наскоро и искам да те уверя - чувствам се УЖАСНО! ](*,) Ако си ЧОВЕК преди всичко - остави и двете момчета НАМИРА!
vij, spored men mom4eto koeto haresva6, ili mn durji na priqtelite si ili prosto ne iska da si ima nepriqtnosti s tqh.. tova 4e si priznala kakvo 4uvstva6 e mn smelo ot tvoq strana, mn hora ne biha go napravili..no ako priqtelqt mu naistina mn te haresva toi sig iska da si 6tastliva a ti 6te bude6 no ne s nego i za tva toi trqabva da te "pusne" da bude6 6tastliva... i kolkoto i da go boli, trqabva da se primiri s fakta 4e ti ne izpitva6 su6tite 4uvstva kum nego... mislq 4e e nai dobre da pogovori6 s tova mom4e i prosto da mu kaje6 kvo 4uvstva6 i kum koi....
ако тоя му е толко приятел ще разбере.... :wink:
seksi_kote_f
01-31-2007, 11:43
spored men nz kakvo iska.Napi6i mu "kato razbere6 kakvo iska6 moje6 da mi se obadi6" :-s
Тая история ми се струва супер позната :-s :-s :-s
MonitOoOo
01-31-2007, 13:34
Purvo zdraveite.4ustvam se adski oburkana imam 4ustvoto 4e za purvi put sum vlubena istinksi v edno mom4e.Ima edna golqma pre4ka mejdu nas.Kazahme si vsi4ko koeto ima6e za kazvane.rabotata tam e 4e toi me haresva i az go haresvam no toi mi kaza 4e mn mu se iskalo da tragne s mene no nemoje za6toto edin negov fr koito mn cenql mn me haresval i ako tragne s mene 6tql da izleze mn podul ;(.Prati edin dr negov fr da me pita dali go haresvam (xaxa) az si priznah i sled dulgiq razgovor na priznaniq kogato go popitah dali toi me haresva otgovora mu be6e: v momenta sum oburkan nz ot edna strana te haresvam no v momenta ne mi e do momi4eta.Vupreki 4e e znael 4e nemoje da hodi s mene toi me gleda6e predizvikatelno i me svalq6e.nikoga ne mi pi6e6e i kogato mu pi6a az toi kazva edna duma i mlakva kvoto i dago pitam pove4e ne mi otgovarq.nai golemiq mi problem e tova 4e nemojeme da tragneme.su6to i mu priznah vsi4ko lo6o koeto sum mislela da napravq sprqmo nego.az mu kazah 4e e vazmojno i da ne mi prosti toi kaza 4e vinagi 6e prosti kaza 4e mn otcenqva tova 4e si priznavam i kaza 4e toi tazi smelost q nqma.Iskam prosto da mi pomognete da razbera kavo 4ustva naistina toi i da mi kajete kak da napravq taka 4e da hodq s nego vupreki fr to mu.4ustvam 4e bez nego nemoga ;(.Molq vi pomognete mi da buda s nego i mi kajete kak da deisvam!Iskam prosto da sme zaedno.Ами значи приятелят ти държи преди всичко на своите приятели! Евала му правя! А ти ако истински го обичаш и в същото време не искаш да нараниш другото момче по - добре се махни от живота и на двамата. Аз това те съветвам. Същото нещо ми се случи наскоро и искам да те уверя - чувствам се УЖАСНО! ](*,) Ако си ЧОВЕК преди всичко - остави и двете момчета НАМИРА!
napalno sam saglasna.predstavi si,4e ti i tvoq priqtelka ste v sa6tata situaciq.Vsi4ko te se obarka.ima edna misal,koqto spored men e mn podxodq6ta v slu4aq "Nikoga ne kasai koneca na priqtelstvoto,za6toto dori i da go zavarje6 ostava vazela,a vazela vinagi pre4i"
zizi_sladkata
01-31-2007, 13:36
Mi Pogovori s Nego i Ako Prodyljava Da Se Dyrpa Go Ostavi-Znachi Ne Iska Da e s Teb [-X
Когато си влйбен е наистина прекрасно, но когато между това двама души да са заедно застане нещо, тогава вече наистина има проблем.Момчето явно те харесва, но не иска да постъпи зле с приятеля си, което само му прави чест.Най-добре говори с него и му кажи какво чувстваш и искаш да сте заедно.Ти не харесваш приятеля му, а него.Така и така нищо няма да стане между приятеля му и теб, след като нямаш чувства.Така че...защо не се опитате да говорите с приятеля му и не му обясните открито, че искате да сте заедно и да не ви се сърди?Никой не е казал да действате подмолно, а просто да разговаряте като големи хора и да се разберете.
PoIsAnKa
01-31-2007, 21:30
Zdr az sum avtor4eto na tva roman4e :d.Hora nqma smisul ne pi6ete po taq tema ve4e vsi4ko svur6i.Priklu4ihme s tova mom4e.Mersi na si4ki koito se opitaha da mi pomognat,Mojebi sega 6te mi pomognete za ne6to drugo :)
emi tova pololenie e dosta slojno no mie napalno poznato.moita istoriq e po4ti sa6tata. zna4i ima6e edno momi4e predi izvestno vreme koeto mnogo me haresva6e ama az ne i obra6tah vnimanie.sled tova zapo4nah da 4ustvam ne6to kam neq. no tq mi prizna 4e si haresva i nai dobriq mi fr. s koito bqhme priqteli o6te ot deckata i stana malko kofti.za6toto tq se razkasva6e mejdu nego imen. i az go popitah dali toi q haresva i toi mi kaza 4e napravo q obi4a :-k no ne mu kazah 4e s neq se haresvame.i sled tova na neq i kazah 4e 6tom tq go haresva nego i toi neq az 6te se otdrapna ot neq za6toto toi mi e nai dobriq fr. tq se razplaka i az si tragnah.sled nqkolko dni te ve4e bqha gadjeta i sega sled 1god. se obi4at adski mnogo i mi e qko kef 4e az ne sam bil pre4ka mejdu tqh dvamata \:D/ sled kato kazah na frenda mi kakvo e stanalo toi mnogo se zaradva 4e ne sam zastanal mejdu nih i sega sme kato bratq a i s momi4eto sme dobri priqteli.spored men v tvoq slu4ai i dvete mom4eta trqbva da znaq4 te te harevat no 4e ti haresvah samo edinq i drugiq nqma 6ans.I ko priqtelq na tova mom4e kade kazva6 4e nemojeh bez nego mue istinski fr. nqma da vi pre4i po nikakav na4in. :-D :-D :-D :-D :-D
Не мисля, 4е hforce е права. Има какво да направи6 и о6те как. Обясни му, 4е дори неговия приятел да е луд по теб, ти няма да си с него, за6тото не го иска6(а не може да си с някой насила). Кажи му, 4е единственото мом4е, с което би искала да има6 връзка е той и няма смисъл да се жертва за приятеля си. Това би било изгубена кауза. Хм...няма какво друго да те посъветвам. Остава ми само да ти пожелая успех!
1. КАК ЗА 3 ГОДИНИ НЕ СЕ НАУЧИХТЕ, ЧЕ СЪМ МЪЖКО БЕ?!?!?!?!
2. Нищо няма да се получи между нея и пича, по-лесно ще и е да си намери друг
mgxpower
02-03-2007, 01:05
Незнам ,но докато четох съвсем се заплетох някой неща почти не се разбират ,но това е сигурно защото ми се спи та ние няма да ти дадем кой знае какви съвети полезни ,но все пак е добре...ти да решиш какво да направиш ти самата преприеми нещо...направи първата крачка щом искаш да си с него и се чувстваш наистина влюбена знаеш какво да правиш...
S poslednata mi vruzka i az popadnah v sushtata situaciq..i vqrvai mi vse oshte se chuvstvam vinovna! :( ..Nai dobriq priqtel na gadjeto mi me haresvashe i predi da trugna s nego ..az bqh za edna vecher sas priqtelq mu.. Sled tova se chuvstvah adski zle ...zashtoto gadjeto mi mn me obichashe i trqbvashe da izbira mejdu men i priqtelq si,koeto ne beshe nikak lesen izbor.. toi beshe spodelil na priqtelq si za nas i mu kaza che i dvamata mn se iskam i suotvetno momcheto proqvi razbirane i kaza che nqma nishto protiv,no vutreshno mu beshe mn gadno da go izreche tova.V kraina smetka nie si stanahme gadjeta,a dvamata nai dobri priqteli postepenno se otdalechiha..i az se chuvstvah adski gadno za tova! Mn puti sam spodelqla na gadjeto si kak se chuvstvam, a toi me uspokoqvashe s dumite "Ne sujalqvam za nishto..ako trqbvashe da izbiram pak..bih napravil sushtiq izbor bez dori da se zamislq" I sega kakvo stana -az veche skusah s tova momche a tqhnoto priqtelstvo veche ne e sushtoto .. Sux a az ne spiram da se obvinqvam za vsichko :( ..T1i che moq suvet e da ne pozvolish v nikakuv sluchai da se razvali priqtelstvoto m/y tqh. Kusmet !