PDA

View Full Version : Moderated: И двамата сме девствени, но искаме да го направим

валентинче
01-31-2007, 08:53
Значи аз и приятелят ми сме девствени обаче ни се иска да правим секс....Аз трябва ли да се държа по някакъв по необичаен начин с него. страх ме е че ще се получи кофти и че сме прекалено неопитни. как да го предразположа защото знам че и той се притеснява от това

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

01-31-2007, 08:59
Значии.. като за начало не се спичайте.. бъдете уверени в себеси. То ти почти няма кво да се изложиш.. той може да оплеска нещо.. дай му 1 водка да се поотпусне и сичко е 6 :) И ако все пак не се справи прати снимка и 1 ЛС :) Цаката му е да го накараш да се отпусне! :)

bungle
01-31-2007, 08:59
Прочети важните теми като за начало и всичко, което има в сайта оносно секс и възбуждане.
Из Нет-а има изписани купища теми, относно възбуждането и предразполагането.

Не, няма какво да се държиш по-необичайно. Баси, просто го гали, докосвай навсякъде, целувай, пускай езичета. Това е. На мъжете им трябва малко. :-D

Като прочетеш темите и ако имаш още въпроси питай.

pak az
01-31-2007, 09:04
мерси че отговаряхте сериозно
:? още едно въпросче- каква може да е причината тоя да толага това и да не е сигурен. почти съм сигурна че ме обича и пречената едва ли е в мен :shock:

Sexapilna_kukla
01-31-2007, 11:56
Prosto moje bi vse oshte se pritesnqva,tui kato shte mu e za purvi put i sigurno se strahuva da ne bi da se "izloji",no ti pogovori s nego i po nqkakuv nachin go predrazpoloji :wink:

looper
01-31-2007, 15:25
Просто го направете, тихо и романтично. И двамата сте неопитни, така че нямате база за сравнение и няма смисъл да се притеснявате.