View Full Version : Ооохх... До тук ОК, обаче на Св. Валентин...?!?!?
Амиии имам много тъп проблем...
От бая време ходя с едно момче, обаче аз съм с него само колкото да имам да се занимавам... и се виждаме много много рядко поради тази причина. Не ми е много интересно ама момчето е добро и явно знача за него повече, отколкото той за мен... а и не ми е зле с него, ако ме разбирате. Та реално погледнато това не е "връзка"...
Същността на проблема е че наближава т.н. Свети валентин... и аз не знам какво да правя с него?!?!?!?!? Чувствам се задължена към него по някакъв начин, обаче имам евентуално други планове за тази дата... и не горя от желание да празнуваме с него...
Дайте ми мнение по въпроса, че не знам какво да го правя сега... :smt120
LetiCherry
01-31-2007, 09:32
Амиии имам много тъп проблем...
От бая време ходя с едно момче, обаче аз съм с него само колкото да имам да се занимавам... и се виждаме много много рядко поради тази причина. Не ми е много интересно ама момчето е добро и явно знача за него повече, отколкото той за мен... а и не ми е зле с него, ако ме разбирате. Та реално погледнато това не е "връзка"...
Същността на проблема е че наближава т.н. Свети валентин... и аз не знам какво да правя с него?!?!?!?!? Чувствам се задължена към него по някакъв начин, обаче имам евентуално други планове за тази дата... и не горя от желание да празнуваме с него...
Дайте ми мнение по въпроса, че не знам какво да го правя сега... :smt120
И за какво мотаеш момчето?! Играеш си с него, а и ти си губиш времето с него при положение, че не изпитваш нищо към него, пък дори и маш други планове за Св.Валентин! Разделете се възможно най-скоро, мъчиш и двама ви!
Съласна с leti_cherry.
Не знам дали и колко мъчиш себе си, но си нечестна към момчето. Остави го и не усложнявай нещата.
И да, "задължена" си към него след като му позволяваш да си мисли, че сте заедно. Или бъди с него, или не го лъжи.
Nadelina
01-31-2007, 09:54
Ne si nikoq za da si igraesh s nechii chuvstva.. Ne mojesh li da se postavish na negovo mqsto? Ne razbirash li kakvo mu e? Da ne si tolkova bezchuvstvena .. i studena? Govori s nego i go ostavi... ako ne mojesh da mu predlojish nishto seriozno... a imenno tova ot koeto ima nujda toi!!
Значи ти значиш нещо за него и той има чувства към теб а ти си играеш с него.Ти си с него само за да ти минава времето.....Ми така не е чесно спрямо него, представи си че някой се отнся с теб по същия начин...как би се чувствала тогава,а?Не го лъжи!Колкото по рано скъсаш с него, толкова по добре
Щом не искаш да празнуваш с него този празник, това ясно показва, че е време да се разделите.Няма какво да го залъгваш.Гадно е да го зарежеш преди Св.Валентин, но не можеш вечно да криеш чувствата си, нали?
Zareji go mom4eto,a ne si igrai s nego :roll:
CVETELLINA
01-31-2007, 14:43
Хах ти наистина си много зле... :-# Съвета ми е да скъсаш със приятеля си,защото така и така тва вашето не е любов,т.е твоето...Бебешка работа,кой знае сигурно си някаква 13-14 годишна лигла..вижда се че незнаеш какво искаш..пфпф ](*,) А пък и се постави на негово място..не мисля че ще ти е приятно някой да си играе с чувствата ти :-s
alkobalko
01-31-2007, 14:50
А на колко казваш, че си?
Щом не искаш да си с него, значи не означава нищо за теб. Чудно ми е само защо си играеш с момчето и чувствата му. По-добре му кажи истината и се разделете. Може и да страда, но ще е много по-добре от това да го лъжеш така подло. Повярвай ми, ще му е много по-добре сам, отколкото с човек, който не го уважава.
Ooo za toq deto se e izkazal che e ligla na 13 14 ne smqtam 4e e prav az sum na 14 i sum s suvsem drugo mislene!Kolkoto do tova skupa ti qko si go mota6 tva chave ne naistina go zareji ama predi tova mu kaji istinata pone da znae za kvo go kusa6!Mn podlo si postupila! tva e ne q pravi taq gre6ka pove4e! [-X
ND4SPD_f
01-31-2007, 15:14
po-dobre ne go razmotavai,i bez tova qvno to ispitva ne6to kam teb.hvani skasai s nego,za6toto riskuva6 da mu razvali6 vs za napred
Eee не съм на 13-14 и знам какво би му било ако имаше чувства, обаче той няма! Те чувствата да не падат от небето! Ние не се познаваме, че да имаме и чувства един към друг... Днеска като се видяхме ми прави намеци да ходим в тях... ако и на тва викате чувства...
jimmybones
01-31-2007, 21:57
prostu mom4eto ima nujda qvno i ti go e kazal po nejniqt nachin s namek samo ;D v takuv slu4ai ako i ti imash nujda i 2mata shte wi ogree :) ako li ne i na 2mata shte se 4uvstvate nezadovoleni po nqkakuv nachin :) wow no pone nikoi nqma da strada ;]
Mike-Jones
01-31-2007, 23:34
tuka ne bqx vlizal ot meseci i vikam da vlezna predi si legna i kvo da vidq nqkva marsha pak naduta ei kurvoooo da falirash dano 4uvash li me maika ti da eba mrusna vsi4ko sa vrushta na teb dvoino u gaza
Ем за ко го разиграваш момчето!Кат не го харесваш - късай го, не разбираш ли че по този начин мъчиш и себе си, и него!? [-X Не виждам смисъл да продължаваш връзката ви...пък ако не знаеш как да го скъсаш...това вече е друг въпрос [-( :smt017
Mishlence
02-01-2007, 07:02
Едва ли ти би се почувствала добре ако един ден разбереш че човека на когото държиш супер много се е подиграл с теб.Не бъди самогъзница и не мисли само за себе си-помисли малко и за въпросния човек .... трябва да помислиш за неговите чувства-не за това с какво ще си губиш времето след това.Постави се на негово място и сама си отговори на въпроса какво да правиш....
Eee не съм на 13-14 и знам какво би му било ако имаше чувства, обаче той няма! Те чувствата да не падат от небето! Ние не се познаваме, че да имаме и чувства един към друг... Днеска като се видяхме ми прави намеци да ходим в тях... ако и на тва викате чувства...
И какво като ти е правил намеци да ходите у тях.Аз като съм ходила за пръв път в дома на някое гадже повярвай ми не сме правили нищо по-специално.А и ти казваш че ходиш от доста време с него,то си идва и момента за тва "ходене у вас".
tuka ne bqx vlizal ot meseci i vikam da vlezna predi si legna i kvo da vidq nqkva marsha pak naduta ei kurvoooo da falirash dano 4uvash li me maika ti da e** mrusna vsi4ko sa vrushta na teb dvoino u gaza
Eee бива ли да си толкова прост! И стига си клел, че "vsi4ko sa vrushta na teb dvoino u gaza" нали така...
Vse oshte li se pravqt podobni neshta... ami ne mislq che otgovora e tolkova truden, obqsni mu kak realno stoqt neshtata i se razdelete ne vijdam zashto trqbva da ostavash s nego... po tozi nachin toi se privyrzva mnogo poveche kym teb i shte mu e mnogo po-trudno da se razdelite eventualno sled mesec ili dva...
bahti..po dobre go zareji...za6to samo si igrae6 s 4yvstvata my???
Супер тъпо е да разиграваш така момчето. Имала други планове...пфф..а мислила ли си на него какво ще му е, ако му кажеш, че "не гориш от желание" да прекараш празника с него, както би трябвало да бъде.
П.П: Искрено съчуствам на това момче, че има такава приятелка.
PerfectStrang3r
02-02-2007, 12:08
Май детски истории има тук. И за какво мотаеш момчето.. по - добре спрете всякакви контакти и се разделете. Може да му даваш напразни надежди...