View Full Version : Priqtelkata mi ne mi dava da q 4ukam otzag
Abe priqtelkata mi e devstvena puk az mnogo iskam da q eba v gyza i da mi pravi svirki ama tq se dyrpaaa :( Kak da q nakaram da go napravi
Ludiq_biker
01-31-2007, 11:51
Еми тя си решава. Не знам дали ще можеш да я накараш по някакъв начин.
JIVOTNOTO
01-31-2007, 12:43
Moqata q opanah otzad ama pozlvax pove4ko lubrikant.vka 4e i bilo uniztelno da q takovat tam.Ama sled tva pak mi dade.Pone tvoqta ima li gotin zadnik struva li si?
malka_sladuranka
01-31-2007, 12:46
Ами тя ако поиска страп-он? Ти ще и дадеш ли :evil:
Ами тя ако поиска страп-он? Ти ще и дадеш ли :evil:
Da razbira se. Majete haresvame ot zad
Няма как да я накараш.Ако тя сама не пожелае да правите анален, няма да правите.Не я притискай и не я притеснявай.
Няма как да я накараш.Ако тя сама не пожелае да правите анален, няма да правите.Не я притискай и не я притеснявай.
podkrepqm!
Bellissimy
01-31-2007, 14:56
Пробвай с нож в гърлото :-D
gangbang
01-31-2007, 14:57
podkrepqm!
А аз не подкрепям! :D
След като му се иска приятелката му да му даде там, трябва да я притиска. Притискането може да е много нежно, не е казано, че ще е насила. Доста често момичетата се дърпат, защото се страхуват или просто кокетничат. Но в крайна сметка, всяка минава през това в един момент 8)
podkrepqm!
А аз не подкрепям! :D
След като му се иска приятелката му да му даде там, трябва да я притиска. Притискането може да е много нежно, не е казано, че ще е насила. Доста често момичетата се дърпат, защото се страхуват или просто кокетничат. Но в крайна сметка, всяка минава през това в един момент 8)
emi to po tvoita logika ako nqkoi ti posika na teb otzad i ti trqbva da dade6.moje i da e xubavo!na nqkoi im xaresva na nqkoi-NE!
gangbang
01-31-2007, 15:23
emi to po tvoita logika ako nqkoi ti posika na teb otzad i ti trqbva da dade6.moje i da e xubavo!na nqkoi im xaresva na nqkoi-NE!
Съгласен съм, че на едни им харесва, на други не, но при условие, че са го опитали. Ако съм с момиче, което не е правило анален секс и ми каже, че не го харесва, няма да го приема за отговор, защото не може да не харесваш нещо, което не знаеш какво е :)
А с тоя лаф дето излизате за опитването от към мъжете... Все пак не сме гейове по-голямата част, за да го опитваме и ние :-D
щом не ти дава значи няма да я лашкаш
щом не ти дава значи няма да я лашкаш :smt019
mi bate neznam sporedm men e xyabvo da q nasili6 malko..smisul kato po4netre napravo i go narugai v 6ibaniq guz ako ne6to izpi6ti ili se drupni i nabii edna typalka primerno :!: