View Full Version : Коса без гел... ?
te100SteRoNcHo
01-31-2007, 12:40
Значи имам следният въпрос...може да е малко тъп де :D значи много хора съм гледал и по телевизия и насам натам и много ми е интересно да разбера как си правят косата..някък си рошаво нагоре,на всичи страни без гел,или пияна..просто седи мека и леко бухнала с какво я правите..???
и аз се чуда и много искам и на мен да ми застане така косата иначе ми е някаква чисто права като зализана
tva e mn interesno i az se interesyvam.are pls ako nqkoi znae da kage : )
bawdy talk
01-31-2007, 16:45
И аз искам да знам айде казвайте :-D
christina_aguilera
02-03-2007, 00:07
Не съм сигурна, но мисля, че още на мокра коса се слага пяна и после се суши като междувременно се роши косата. Поне аз така си го обяснявам де :lol:
dam tva e na4ina.sled kato se kape6 i posle dokato e o6te mokra kosata slaga6 pqnata i se razro6va6 dokato si q sy6i6 i stava mn fe6an :D az pone taka prava i stava mn qko to4no kakto ti opisa 4e iska6 da ti e kosata:)
OtherDimension
02-03-2007, 12:22
tova e edin ot variantite
no ako imash gusta kosa buhva prekaleno i si kato shtraus v glavata..
ima oshte 2 nachina : sus suha vaksa , kato se slaga mnogo malko
ili s lak .. az si slagam lak i kosata ne izglejda mazna i lepkava ;)
no trqbva da imash praktika za da ucelvash kolichestvoto i t.n.
amii az mislq che moje da e s gel s mok1r efekt..ili zaspivash s mokra kosa iiiiii eto s1bujdash se roshav
amii az mislq che moje da e s gel s mok1r efekt..ili zaspivash s mokra kosa iiiiii eto s1bujdash se roshav
da tva sus spaneto naistina deistva :smt005 vinagi si lqgam s mokra kosa i na sutrinta se subujdam edna nakudrena i roshava napravo ujass
Friend_witH_Benefit
02-03-2007, 13:06
tova e edin ot variantite
no ako imash gusta kosa buhva prekaleno i si kato shtraus v glavata..
ima oshte 2 nachina : sus suha vaksa , kato se slaga mnogo malko
ili s lak .. az si slagam lak i kosata ne izglejda mazna i lepkava ;)
no trqbva da imash praktika za da ucelvash kolichestvoto i t.n.
Много от моите приятели си правят по точно този начин косата ... обаче използвайте хубави марки и не прекалявайте с количеството ... все пак това е най-добрият начин поне доколкото аз знам ... и брат ми по същия начин си прави косата и се получава доста добре ... :)
OtherDimension
02-03-2007, 13:25
^ trqbva da se vnimava, tva sa himikali vse pak..
even_in_death
02-03-2007, 16:01
Има едно момче от моя клас дето си слага супер много гел..смисъл с гел му е по добре косата ама изглежда някак мазна(аве не ме кефи така, все 1 не се е къпал сума време...), затова наистина гледаите да не прекалявате.. :>
Jamalska
02-03-2007, 21:31
На един авер му седи тъй без нищо да си прай...просто тъй му расте косата...
Пробвай да си изсушиш косата с главата на долу :lol:
evil_lady_in_black
02-03-2007, 22:24
Съвсем леко топирана с лак за коса =P~