View Full Version : Изостави ме :(
тъжен пич
01-31-2007, 18:32
Много ми е гадно. Приятелката ми с която съм от 1 година и 3 месеца скъса с мен. Просто след поредния скандал тя не издържа и си тръгна и каза повече да не и звъня. Причината беше, че не искам да правя секс с нея. Немога да я разбера ](*,) Аз си имам лични причини (много ми е малък), обаче не е нормално да скъса с мен само защото не искам да правя секс с нея, обичам я :cry:
Кажете кой е прав в случая? Аз или тя?
Тъжен пич... тцтцтц! Т'ва да не пуснеш на приятелката си е супер зле! Ако сте го правили до сега и въпреки това, тя пак е изявила желание да го правите - значи и е харесало!
Виновен си брат ми, а учудващото е, че тя въобще е повдигала темата, а не е отишла направо да се наебе с някой! :-k
Тъжен пич... тцтцтц! Т'ва да не пуснеш на приятелката си е супер зле! Ако сте го правили до сега и въпреки това, тя пак е изявила желание да го правите - значи и е харесало!
Виновен си брат ми, а учудващото е, че тя въобще е повдигала темата, а не е отишла направо да се наебе с някой! :-k
Много си груб с изказването си!!!
Иначе по темата...ми явно си и омръзнал и се е чудила каква причина да изтъкне, за да скъсате.А иначе колкото до големината...никой тук не може да ти каже дали си добре или зле.
AngelOfDarkness
01-31-2007, 19:13
Лошо. Не мога да кажа кой крив, кой прав, обаче...не е хубаво да имаш такива комплекси. ЯСНО Е, че те обича. Тогава от какво се притесняваш? Обади и се(знам, че ти е казала да не го правиш-може би, защото ще размисли веднага, ако и се обадиш, и е била ядосана в момента и не е искала да размисли, затова го е казала) и провери и говори с нея. Ако сте достатъчно близки ще те разбере. Ако скъса с теб, "защото ти е малък", значи не те обича или е егоистка.
Абе с две думи обади и се и се изяснете. Не се срамувай. Сигурно и тя си мисли, че е дебела(99% от момичетата си го мислят), обаче ти не си го и помислил даже, защото я обичаш...
Не си струва да се карате за глупости.
Успех, давай смело, с теб съм!
sh3_1s_7h3_0n3
01-31-2007, 20:29
Много ми е гадно. Приятелката ми с която съм от 1 година и 3 месеца скъса с мен. Просто след поредния скандал тя не издържа и си тръгна и каза повече да не и звъня. Причината беше, че не искам да правя секс с нея. Немога да я разбера ](*,) Аз си имам лични причини (много ми е малък), обаче не е нормално да скъса с мен само защото не искам да правя секс с нея, обичам я :cry:
аз само не разбирам...като сте били 1год и 3 месеца заедно... не сте ли правили секс?! и за 1год и 3 месеца ти не можа ли да се примириш с големината на 'малкия си приятел' и да не се притесняваш толкова? Ако до сега сте правили секс... изведнъж ли ти хрумна, че ти е малък? Ако е било така... и тя е била недоволно от това... нямаше да сте заедно толкова време...
Satanata ot grobi6teto
01-31-2007, 20:35
Ubii q
:-D :smt005
s3xy_d0ll
01-31-2007, 22:07
e pi4 za tolkova vreme ne si li i kazal kav e problema ?kva e pri4inata da ne iska6? tq ako ne znae moje da si vkarva filmite 4e tq ne6to e vinovna i tem podobni ako ne si i kazal kaji i!!!! a za tva 4e ti e mlak nali znai6 ne e vajno razmera a kak boravi6 s nego :wink: obqsni i!! USPEH
bulgarche
01-31-2007, 22:22
Момичето има физиологични нужди. Тя се нуждае от секс, а ти нямаш желание да й го доставиш, което според нея означава че не я обичаш ;)
kAdrOkoSkA
01-31-2007, 22:38
Sorry ама е нормално да се получи подобна издънка... 1г и отгоре... и ти да не искаш да спиш с нея... Едва ли си й казал, че не иксаш, защото ти е малък... следователно тя се чувства пренебрегната и НЕЖЕЛАНА! А това една жена не може да прости... Не казваш какви са ви отношенията по принцип, но трябва да си и показвал, че я желаеш! Базирай се на това в защитата си, когато говориш с нея... Дано и тя те обича, защото ако е така - ще преживее малкия размер и ще сте заедно :wink:
тя е права! Защото си комплексиран цървул! Каквито и проблеми да имаш, колкото и да ти е малак, приятелката ти е човек, който очаква доверие от теб. Доверие и да не се срамуваш пред нея. Да можеш да и кажеш всичко и да споделиш с нея. Най-вероятно не си и казал че е заради това, бедното момиче сигурно си мисли че не я желаеш, а това е може би едно от най-гадните неща за една жена! Тя си е права!
Sexapilna_kukla
01-31-2007, 23:00
Samo da obobshtq,zashtoto vijdam,che drugite predi men hubavo sa ti go kazali...Razbira se,che tq e pravata,a ti naistina si strashen kompleksar i nai-dobre se stegni i pobarzai da si opravish otnosheniqta s neq do kato ne e stanalo prekaleno kusno!
gangbang
02-01-2007, 05:42
Не бях чул за случаи жена да изостави мъж, за отказ да спи с нея. Обратния вариант е по-често срещан. Явно има и такива случки обаче. Винаги може да се научи нещо ново тук :-D
Абе глупендер дръж я ти на сухо 1 година как няма да скъса с тебе ве :smt013 :smt013 :smt013
Bellissimy
02-01-2007, 07:17
Тоз пък...що не си и пуснал бе :-D
malkoto_sladur4e
02-01-2007, 09:29
Моля? :roll: Не си искал да правиш секс с нея? :roll: :roll: оле!Е как няма да искаш уе...това е знак на любов при младите двойки!Мда...секса е плода на любовта между младите тц тц тц...горкото ф-че ! :roll:
Сигурно ти се е разсърдила и е в правото си.Не си струва заради някакви твои комплекси, на нея да й е гадно.Няма смисъл, а и щом те обича, значи няма да има проблем.А на нея и секс й се прави.
Бате сериозно ти казвам, зле си, може ли да не и пуснеш, кво ти дреме, обзалагам се на 1/4 от мъжете в форума им е по-малък от твоя ама знаят как да го използват и праскат приятелките си, тва да откажеш секс на момиче е супер тъпо, като ти изпада възможност давай, може ли да държиш на сухо момичето година и кусор, не ти ли е жал за нея? Не я ли обичаш поне малко? Обратния вариант става, момче да седи на сухо да, примерно както е в моя случай държа на приятелката си като на човек а не като на секс играчка и ако трябва ще я чакам цяля вечност да ми пусне, но няма да я зарежа, но поиска ли няма да и откажа, та тва е грубо, представи си, че тя те отреже така след година и 3 месеца ти каже, че не иска да спи с тебе... Тва е брутално... Засрами се, само излагаш мъжете като цяло... Веднага минавай през аптеката за презервативи ако нямаш и отивай при приятелката си не е лошо обаче да и звъннеш преди тва...
Другия вариянт е да си отрежеш ръката, така няма да лъскаш и щеш не щеш ше ходиш при нея накрая
Тъжен пич, ти си един мноу ТЪП ПИЧ,
да откажеш на жена, която си иска
е голям грях, мноу ясно, че не ти е простила, това заслужаваш-да бъдеш зарязан...
малка ти била оная работа... мноо важно, нали освен оная си работа имаш и език, и пръсти??
това 4е те е срам от тялото ти е достатъчна причина да те презират и околните, няма какво да се чудиш.. :smt019