View Full Version : Moderated: Могат ли да се увредят миглите от спиралата?
christina_aguilera
01-31-2007, 22:42
Значи много отдавна съм се чудела, но сега реших да попитам. Та въпросът ми е може ли да се увредят миглите ако всеки ден се носи спирала?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
ani_sweet
01-31-2007, 22:52
Az po princip to4no zaradi otva izbqgvam vseki den da si slagam spirala,te moite migli kakto sa tani4ki,kasi,rqdki i smao tui mi trqbva da gi uvredq oshte poveche.Koloto i da e kachestvena spiralate nemoje da ne uvrejda po nqkav nachin,to ako sega ne se zabelqzva sled godini shte si prolichi.Vse pak e himiq.
GLeZoRanA
02-01-2007, 06:32
Ани ли си каква си вземи смали тоя аватара , че деформира цялата страница..
А по въпроса - Ако използваш стари некачствени спирали от магазинче за всичко по кинта естествено , че ще ти се ивредят
ani_sweet
02-01-2007, 13:01
Ae kakvato i da e spiralata vse po nqkakav nachin shte uvrejda.Ima si podhranvashti ama pak e himiq.A po vaprosa ne izpolzvam spirali ot magazin za lev.
GLeZoRanA
02-01-2007, 17:37
Ae kakvato i da e spiralata vse po nqkakav nachin shte uvrejda.Ima si podhranvashti ama pak e himiq.A po vaprosa ne izpolzvam spirali ot magazin za lev. Кой ти е казал , че ползваш бе казах ти да си смалиш аватара , че деформира страницата
Friend_witH_Benefit
02-03-2007, 13:00
Почти всичко, което ползваме да се клепотим и да не се уврежда по какъвто и да е начин ... лично аз съм ползвала и скъпи спирали на истински марки и е все едно и също положението ... но когато само няколко дена не си сложа спирала, на следващото слагане става идеално, защото миглите са се възстановили малко или много ... имам и приятелка която е ползвала от 150 евро спирала и пак ефекта е един и същ с увреждането ... но не ти уврежда миглите до степен да почнат да капят, да не вземеш сега да си мислиш разни щуротий ... уврежда, но ако не прекаляваш няма да си навредиш ... но в никакъв случай не ползвай долнопробни спиралки, че ще изглеждаш отвратително, остави колко ще ти вредят :) Успех :)
ne mislq 4e se uvrejdat......uvrejdat se ot izviva4kata :?
krisi_l@loka
02-23-2007, 13:23
според мен - не :)
sexy_anji_
02-23-2007, 13:29
и според мен да... но не толкова 4е да ти се слу4и нещо на миглите ама сигурно ако стоиш всеки ден със спирала 5-6 години може и да ти ги овреди по някакъв на4ин но нямам представа :roll: абе според мен не е много полезно :D
Mimka_sweet
02-23-2007, 17:15
ДАааааАаааааА могат да ти окапят миглите и очите ти ще станат плешиви :-D :smt005 :smt005 :smt005
miss_fatty
02-23-2007, 20:06
ами ако таз спирала е толкоз вредничка до са да сам останала без мигли! :wink:
Попринцип от спиралата не би трябвало да се увреждат даже обратното тя трябва да ги потхранва,но друг е вапроса какво продават с "оригиналните опаковки"!А миглите най-вече се увреждат когато преди лягане не си я измиеш миглите ти остават твърди и когато се опреш до възглавницата се прекършват(тва го бях чела някаде..не съм си го измисла сама) :smt006 :wink: