Влез

View Full Version : Moderated: Какво да вземе след гафа?

няма значение
01-31-2007, 23:02
Та значи незнам как да започна, защото съм много разтревожен и нервен.. на 14 съм тази година ставам на 15.. и много яко се издъних си приятелката ми с която съм от 7 месеца преди 1 ден направихме толкова.. ужасно много си я обичам и наистина съм сигурен, че мога да прекарам живота си с нея до край.. правил съм го с нея може би към 15 пъти и само 3-4 пъти с презарватив... и днес се издъних :( свърших в нея.. съответно аз и казах и тя реагира, както едно момиче което те обича.. прояви разбирателство и не изпадна в никакъв стрес и паника.. казахме си, че ще идем утре до аптеката двамата и че ще купим нещата, които трябват съответно за да не забременее (но проблема е в това, че незнам какви неща трябва да се купят, моля ви да ме ориентирате, малък съм както по горе заявих и не съм запознат много още с тези неща). Незнам на колко хора се е случвало в моята възраст и по-нагоре де, но на никого не го пожелавам. Благодаря ви предварително!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

Sexapilna_kukla
01-31-2007, 23:12
Vzemi i Postinor Duo.Tova sa hapcheta,koito se piqt do 72chasa sled gafa,no kolkoto po-skoro se piqt,tolkova po-dobre.Cenata im varira mejdu 10-13lv,ne znam sus sigurnost.Uspeh!

02-01-2007, 05:54
благодаря

Bellissimy
02-01-2007, 07:22
Ай...и дано помогне...тоя Постинор..

Snoopy_
02-01-2007, 10:44
Братле, виж сега... Свършил си в нея, това значи че без презерватив го правите така ли? Да ти кажа 2 неща... Особено на твойта възраст, когато още не си познаваш нито тялото нито тя го познава, е абсурдно да го правиш без. И да го вадиш преди да свършиш не помага, като си възбуден излиза течност от пениса ти в която има сперматозоиди... Недей си профуква живота от сега и по важното не профуквай нейния... Щото твойта е лесна, ще ти се накарат яко у вас, баща ти ще цака парички за аборт и твойта до тука приключва. А това момиче ще изживее адския ужас, да не говорим че ще и остане душевна а може би и физическа травма, тоест да не може да роди никога. Не си го причинявайте, слагайте презерватив, като станете на 17-18 (нали ще прекарвате цял живот заедно, аз не ти вярвам междудругото) идете, купете и противозачатъчни, и си я карайте без. Ама не прави глупости!