PDA

View Full Version : "сичко е ебня!"

deusex
02-01-2007, 10:05
сигурен съм че повечето сте чували култувите правила на успелия ебач:

"дебна да ебна" , "еби - бегай" , "сичко е ебня!"

интересно ми е колко от вас реално действат на този принцип и се радват на забивки само за спорта?

тука и жени да пишат защото има доста такива които се праскат много по нерегламентирано дори от момчетата 8-[ \:D/

sabotage
02-01-2007, 13:44
a we qko e Tva det go kazva6 pi4...ma kat si na godini ve4e i ima6 swriozna Priqtelka ne se misli mnoo mnoo za tva [-( .....no i az sum go prail tva preDi super Qk prinCip e \:D/ a pak e i qko...ma ima i otGovorNost v tva Ebva6 i bega6.... :---)

deusex
02-01-2007, 13:52
да но не мисля че сериозната връзка означава че не може да се забиваш просто за удоволствие където и да е стига и двамата да го разбирате по този начин за да не наранш нито приятелката си нито забивката...
отношенията са си отношения но секса си е секс :)
всеки си има слаби моменти в които не може да се сдържи и ако гажето не е наблизо става фал...
можеби е леко несправедливо но е много трудно да намериш партниор който да те задоволява напълно \:D/

koalka
02-01-2007, 14:05
Такива неща можеш да чуеш само от някой тъпак с високо самочувствие, мислещ си, че е супер добър сваляч и може да има всяко момиче.Подозирам, че ти се вписваш в тая категория.Достигам до този извод, само като ти чета мненията...Освен да се отвратя от такова момче и да не го погледна повече друго просто няма да стане.А и на такива се връзват само к**ви, които само това и чакат.

adoration_
02-01-2007, 14:50
да но не мисля че сериозната връзка означава че не може да се забиваш просто за удоволствие където и да е стига и двамата да го разбирате по този начин за да не наранш нито приятелката си нито забивката...
всеки си има слаби моменти в които не може да се сдържи и ако гажето не е наблизо става фал...
можеби е леко несправедливо но е много трудно да намериш партниор който да те задоволява напълно \:D/
Не ми се обиждай,но да имаш ВРЪЗКА означава да си с един човек,на когото държиш,когото обичаш и не искаш да нараниш(освен ако връзката не се крепи единствено и само на сексуални отношения,без всякакви чувства)!А изневярата е най-сигурния начин,че ще нараниш сериозно половинката си!На хора,които постъпват като теб,бих пожелала единствено да се влюбят,да не знаят къде се намират,да ги боли от любовта... а любимият човек да ги нарани така жестоко,както ти би постъпил,ако имаш "ВРЪЗКА"...
Сори,но това си е моето мнение... Нищо лично спрямо теб;)
Мир да има! :mrgreen:

Barbie
02-01-2007, 15:04

Секса не си е "секс". Това не е спорт. Това е част от интимните отношения между двама души. Прощавай за наивната ми консервативност и сантименталност, но това не е нещо, което просто "правиш" с който и да е, поради липса на други занимания. За мен емоционалната страна на акта е много по-важна от физическата. (И съм неспособна физически да допусна някого близо до себе си, ако нямам чувства към него...)

malka_sladuranka
02-01-2007, 15:09
На мен не ми идва от вътре да правя така. Не че не го възприемам или да се възмущавам когато някой действа на този принцип, а просто не ми идва от вътре. :roll:

real-girl
02-01-2007, 17:17
Edno 6te ti kaja,pi4-draznqt me takiva mom4eta. 6toto si vikat nali 6e iz4ukam porednata navita ili kurvi4ka i are na sledva6tata,ama ti pojelavam nqkoi den da se vlubi6,taka,4e da ne se os1znava6 na koi svqt se namira6 i mackata taka qko da te poreje,4e da go zapomni6 za cql jivot..ne samo da ne prespi6 s neq,ami i da te zaboli. Sorry,4e s1m grubi4ka,ama tova e edinstvenoto,koeto moga da kaja na taka misle6tite se za golqmata rabota eba4i. 6toto kogato edna jena ti pokaje kolko struva,togava 6e se os1znae6. Ni6to protiv nqmam tiq,koito go praktikuvat-nali i takiva trqbva da ima,no ne si misli,4e tova 6te prod1lji d1lgo..ili nqkoq macka 6te ti doide ot haka,ili 6te ti doide ak1la.. a za mackite,praktikuva6ti go-evalata..tqhna si rabota..kurvenska istoriq za men. Vseki v edin period ot jivota si moje da zapo4ne na toq princip,ama rabotata e da s1znava,4e i otsre6tnite si imat 4uvstva..nqma da vlizam v pove4e podrnobnosti,moje da zvu4a i konservativno,no az samata ne smqtam taka i tova e nai-vajnoto ...

deusex
02-01-2007, 17:20
еее мацки вие много ме нахранихте бе =D>

и аз съм си съвсем ненормален като всички останали само дето мисля по различен начин

първо - нямам голямо самочуствие а просто си казвам нещата директно така както ги мисля
за мене няма "трябва или нетрябва" а има "искам или неискам"
явно наистина не съм срещнал жената която да ми дава всичко такаче да не искам нищо друго освен нея...

но само едно ще ви кажа че досега не съм изневерявал нито веднъж!
правете си изводите
защото съм сигурен че 90% от всички вас добрички момичета са изневерявали или най-малкото са били на косъм от изневяра защото знаете ли че за мен изневярата не е самия акт а самата мисъл - в момента в който си помислиш че искаш да си с друг то това е... и ако след това се въздаржиш и не бъдеш с този "друг" то тогава просто изневеряваш на себе си!

а ако вашата половинка ви изневери а после се върне при вас и ви признае? веднага ли ще го скъсате или ще се замислите за причината защо го е направил и ще се зарадвате че вкрайна сметка се е върнал при вас?
не всеки който харесва жените и има нужда от повече внимание е глупав и несериозен сваляч...

и още нещо да кажа не знам как е за жените но за мъжете най-голяото удоволствие във връската с жените това не е секса а е флирта!
най-често се случва като си намериш приателка да забравите да флиртувате и всичко да стане по рутинно... но ако мацката е готина ще продължи да те предизвиква и да те закача - ето това е което не съм открил в нито една жена и затова се опитвам да го намеря от много такива \:D/

ninsy
02-01-2007, 17:56
аз бях на този принцип преди от всички с който съм спала само с 1-2 съм го повторила,но сега съм сеиозно обвързана.
Преди съм правила така защото съм искала да опитвам от живота не съм искала да бъда единствена на някой ,сега вече съм сметнала че съм опитала сичко от което съм имала нужда преди и съм се отдала изцяло на връзката си.

А да и сега сигурно ще има доста които ще ме критикуват каква съм била или съм че да правя такива не морални неща.Не си правете труда защото не ми пука за вашето мнение ,аз съм това което съм и с вашите критики и без тях аз няма да се променя защото такава ме харесват близките ми !

cherinka
02-01-2007, 18:33
аз бях на този принцип преди от всички с който съм спала само с 1-2 съм го повторила,но сега съм сеиозно обвързана.
Преди съм правила така защото съм искала да опитвам от живота не съм искала да бъда единствена на някой ,сега вече съм сметнала че съм опитала сичко от което съм имала нужда преди и съм се отдала изцяло на връзката си.

А да и сега сигурно ще има доста които ще ме критикуват каква съм била или съм че да правя такива не морални неща.Не си правете труда защото не ми пука за вашето мнение ,аз съм това което съм и с вашите критики и без тях аз няма да се променя защото такава ме харесват близките ми !

Евала за мнението. Добре е човек да е по-разкрепостен, да знае какво иска, да прави всичко с мярка и да знае кога да спре.

slan4evo_momi4e
02-01-2007, 18:56
pozdravleniq za temata .... opredeleno golqma 4ast ot decata tuk ne sa pravili seks .... a samo prikazvat :)

bawdy talk
02-01-2007, 19:05
Не съм кръшкач.Понякога със приятели така говорим,но не съм такъв :roll:

deusex
02-01-2007, 20:46
[quote=ninsy]аз бях на този принцип преди от всички с който съм спала само с 1-2 съм го повторила,но сега съм сеиозно обвързана.

Евала на Ninsy за отговора и аз напълно я подкрепям и както вече казах в една тема НЕ трябва когато едно момче е бил с много жени да е готин сваляч а когато едно момиче е била с много мъже да я обявяват за курва - не! за мен момичетата които са били с повечко момчета са по-разкрепостени и по-опитни и следователно по-готини и по-желани :)

ама ninsy да те питам колко си голяма че си решила да се обваржеш сериозно?

ninsy
02-02-2007, 10:23
[quote=ninsy]аз бях на този принцип преди от всички с който съм спала само с 1-2 съм го повторила,но сега съм сеиозно обвързана.

Евала на Ninsy за отговора и аз напълно я подкрепям и както вече казах в една тема НЕ трябва когато едно момче е бил с много жени да е готин сваляч а когато едно момиче е била с много мъже да я обявяват за курва - не! за мен момичетата които са били с повечко момчета са по-разкрепостени и по-опитни и следователно по-готини и по-желани :)

ама ninsy да те питам колко си голяма че си решила да се обваржеш сериозно?

Не съм много голяма ,на 18 ..но така го почуствах реших че този начин на живот които водех преди малко ми убягва вече.Писваше ми..И реших да опитам нещо по сериозно,казах си че ако не се получи просто сигурно не ми е време още,но вече с приятеля ми сме от доста време заедно ,живеем сами ..та мисля че може и да ми е дошло времето :)

assd
02-02-2007, 11:17
леле много дълги отговори, аз повече от 5 реда не чета
иначе не се радвам, вече не спортувам активно ако мога да се изразя така, защото съм зает :D