View Full Version : Защо не се влюбвам в нея?
Ходя с едно момиче вече 2 седмици, забихме се на един купон. Още не сме правили секс но това едва ли е от огромно значение. Излизаме си на срещи виждаме се почти всеки ден. Тя се влюби в мен много се целуваме ще кажете че всичко е ок ама....как може да не изпитвам грам чувства към нея??? Много е сладка, красива и добричка би трябвало да хлътна много и вече да съм се влюбил в нея а аз изпитвам нещо леко само когато сме заедно. Моля ви влезте ми в положението и помогнете как да си контролирам чувствата, дали секса ще промени нещо? Кога ще дойде любовта, колко трябва да чакам има ли надежди, дали ни е обречена връзката? (не съм гей ако това си мислите) :cry: :cry:
Мисля че си от момчетата,на които така да секаже...сега им се живее.Ходите от едва една седмица,а вече мислиш за секс и дали тва щяло да оправи нещата.Момичето колкото и да е вл'бено,едва ли е толкова глупаво че да ти пусне след 1,2 или даже 3 седмици.Предлагам ти да си изясниш дилемата секс или връзка и тъй като аз предполагам че ще избереш секса,нормално е се пак,вземи остави момичето и си намери момиче,което да ти оправя проблемите със секс.
Не,не мисля че секса ще оправи каквото и да е било,има време,ако поискаш наистинада я опознаеш те чувствата сами ще си дойдеш.Ама ако само едното ч*кане ти е в главата...
Има хора, които поддържат такива връзки, въз основа на секс и пак нищо не стана, чувства няма.За любовта според мен са нужни повече от 2 седмици, да я почувстваш наистина. :wink: Незнам какви чувства имаш към това момиче и въобще дали имаш, но това определено да поддържаш връзка без нищо, не е много добре и за двамата.Ти не си щастлив и тя ще разбере това и на нея ще й стане гадно.На чувствата си не можеш да заповядваш и не можеш да ги контролираш.С времете чувствата може да се появат, но никой не ти дава гаранции за това.За това реши сам какво да правиш и какво ще е най- добре - да се разделите или да продължите връзката, като се надяваш, че чувствата ти ще се появят.А и не малко хора поддържат връзи без чувства, така че....Това аз лично не го одобрявам, но го има, факт.
white_chik
02-01-2007, 17:34
Еми,явно,колкто и да е сладичка и добричка не е момичето за теб
mnogomili4kata-sf
02-01-2007, 17:46
Ееееее,то ако ставаше така- нямаше да има нещастно влюбени на тоя свят,а пълна хармония и щастие.Така се случва и никой не може да стори нищо по въпроса.И на мен ми се е искало да се влюбя в страшно точен човек,ама уви не е бил за мен.Явно и мацката не е за теб.Не я залъгвай дълго,за да не страда мн момичето.Успех в развитието на историята
real-girl
02-01-2007, 18:18
Lubov po por14ka nqma. Tq ili se poqvqva,ili ne..ne smqtam,4e ima golqma nadejda za razvitieto na vzaimootno6eniqta vi,sled kato ne te e grabnala po nqkak1v po-osoben na4in,makar 4e ne ste ot mnogo vreme zaedno..ako iska6 iz4akai o6te m1ni4ko,no spored men taka prosto 6te si igrae6 s 4uvstvata na momi4eto..ne si uto4nil dali pone q haresva6-v smis1l dali si s neq kolkoto ei-taka da ne e bez hi4 ili vse pak ne6to konkretno V NEQ te e privlqklo..dai si o6te malko vreme s neq,ako ne prekrati vr1zkata si s neq,kolkoto se moje po-skoro,6toto prosto ne e 4estno..6to se otnasq do sexa mislq,4e vi e rano zasega..a i edva li bez 4uvstva i ot dvete strani 6te e ne6to zavladqva6to..haide i dano vse pak ne6tata m/u vas s vremeto se polu4at,ako li p1k ne..k1sai q..tva e..
Съгласна съм с това, 4е колкото и да е сладка и добра, явно не е за теб. Ако мисли6, 4е като правите секс, не6тата 6те се полу4ат, много се лъже6. Напротив, според мен тогава съвсем 6те изгуби6 интерес. Не те познавам, но смятам, 4е ти си с това моми4е, за6тото си много самотен(това е много гре6но). Не може да си с някой, просто за да повдигне6(едва ли не)само4уствието си(а ти май то4но това прави6). По-добре остави горкото моми4е и не я измъ4вай(за6тото си е истинско мъ4ение да си с някой, който не изпитва съ6тото към теб). Намери някоя, която да оби4а6, за да има6 една хубава, пълноценна и сериозна връзка.
Konfucii
02-01-2007, 19:46
of da ti imam kasmeta az ot kgoa 4akam takova ne6to a ti? lud li si we kvo iska6 pove4e
badi s neq dokat ti ormazne posle q vyrti na malkiq si pryst pravi si kefa!
mi spored men imai tyrpenie do mesec 6si q obi4a6 prosto ti trqq vreme
namely_me
02-01-2007, 20:53
Спокойно, бе човек, това са само 2 седмици, а ти вече си рече че връзката ви е обречена. Щом се наслаждаваш на времето прекарано с нея и ти е приятно да се виждате, значи всичко е ок. По-силните чувства ще дойдат с времето.
mirelinda
02-01-2007, 21:13
Spored men e o6te rano za da se ot4aiva6 ta vie hodite ot edva 2 sedmici no ako v produljenie nemoje6 da se vlybi6 :-# nz nemislq 4e nai-dobriqt variant e da q zareje6 na 2-rata sedmica [-X
mirelinda
02-01-2007, 21:30
Spored men e o6te rano za da se ot4aiva6 ta vie hodite ot edva 2 sedmici no ako v produljenie nemoje6 da se vlybi6 :-# nz nemislq 4e nai-dobriqt variant e da q zareje6 na 2-rata sedmica [-X
Nujno li e da pitae6 4uvstva kym vsqko krasivo,mili4ko momi4e....6to ne pitae6 4yvstva togava kym vsi4ki momi4eta ot tvoq klas,da re4em......6toto prosto nqma6 4yvstva kym tqh,a tova momi4e ako ti be6e ot klasa i izob6to ne q be6e zabelqzyl ili ti be6e prosto poznata?.....kvo kato si sre6tnal edno milo momi4e i si se obvyrzal s nego,a pyk nqma 4yvstva ot tvoq strana,zakvo izob6to si se hvanal s neq,kato nqma6 4yvstva kym neq...zna4i e samo zaradi sexa!
не е задължитено любовта да дойде веднага! в крайна сметка не можеш сам себе си да принудиш да изпитваш подобни чувства към нея! остави всичко на времето и ако то даде някакви резултати от самосебе си - ок, ако не - всеки продължава по пътя си ;)
FiRe_LaDy
02-02-2007, 12:55
Mi nz shto nqmash chuvstva,ama edva li sexa sha pomogne neshto za da s epoqvqt chuvstva.Pone spored men e taka .. a ako nqmash jelanie za sex nedei go pravi samo za da vidish dali sha sa poqvqt chuvstva ... pyk kakto ti kaza moje bi vryzkata e obrechena(dano ne sym prava de ... ) :?
PerfectStrang3r
02-02-2007, 13:29
С времето си мисля, че любовта ще дойде. Все пак това са само 2 седмици, а ти искаш секс. ако си само за това с нея.. намери си друга. Но, според мен ако продължавате да излизате заедно.. ще се влюбиш :) Успех :)
bawdy talk
02-02-2007, 16:13
Вярно е че понякога любовта се среща от пръв поглед,но понякога ти трява време за да я почувстваш!!!Щом е красива и сладка значи проблема не е във визията,а може би не ви е интересно и не се забавлявате заедно.
А понякога мъжете се влюбват в една жена когато преспят с нея!!!
Джон Сняг
02-02-2007, 16:47
Даи си малко време човече.Любовта понякога закъснява.Не прави грешката да губиш някои от глупост!Чувствата ще доидат , ако ли не , толкова по - лошо и за двама ви.
gerinceto
02-02-2007, 18:34
Мисля че си от момчетата,на които така да секаже...сега им се живее.Ходите от едва една седмица,а вече мислиш за секс и дали тва щяло да оправи нещата.Момичето колкото и да е вл'бено,едва ли е толкова глупаво че да ти пусне след 1,2 или даже 3 седмици.Предлагам ти да си изясниш дилемата секс или връзка и тъй като аз предполагам че ще избереш секса,нормално е се пак,вземи остави момичето и си намери момиче,което да ти оправя проблемите със секс.
Не,не мисля че секса ще оправи каквото и да е било,има време,ако поискаш наистинада я опознаеш те чувствата сами ще си дойдеш.Ама ако само едното ч*кане ти е в главата...