Влез

View Full Version : Става ми мн кофти

FizeuRa
02-01-2007, 18:56
Здравеите..преди няколко дена се раделихме с приятеля :( ми който ужасно мн обичам..с него сме една компания и най-добрата ми прятелка постоянно говори за него чувствам се мн кофти,не защото може би тя има чувства към него,а за това че много добре знае че не ми е добре...и въпреки това постоянно говори за това като сме се събирали какво направил и т.н от това ми става супер неприятно едва издържам да не се разплача,но и не искам да и кажа,защото знам че едва ли ще има смисал,понеже тя обича да е заобиколена от момчета било то само като компания и обича да говори за това какво е ставало и колкото ида се опитвам да го забравя не мога, чувствам се мн кофти :cry: ....това е просто исках да споделя...

m1m1
02-01-2007, 19:01
Ami kakvo da ti kaja?Moje bi e po dobre za moment da ser otdrupne6 da izliza6 s dr hora s novi poznati da se veseli6 i da uspee6 da go iztrugne6 ot surceto si dr nz!A ima i dr variant probvai da govori6 s tvoita priqtelka bi trqbvalo da te razbere i da se postavi na tvoe mqsto!!

Ami tva moga da ti kaja i se uspokoi ne6tata 6te se opravqt 6te nameri6 dr koito da go zamesti!USPEH

Bacard1
02-01-2007, 19:06
Здравеите..преди няколко дена се раделихме с приятеля :( ми който ужасно мн обичам..с него сме една компания и най-добрата ми прятелка постоянно говори за него чувствам се мн кофти,не защото може би тя има чувства към него,а за това че много добре знае че не ми е добре...и въпреки това постоянно говори за това като сме се събирали какво направил и т.н от това ми става супер неприятно едва издържам да не се разплача,но и не искам да и кажа,защото знам че едва ли ще има смисал,понеже тя обича да е заобиколена от момчета било то само като компания и обича да говори за това какво е ставало и колкото ида се опитвам да го забравя не мога, чувствам се мн кофти :cry: ....това е просто исках да споделя...

няма лошо да си излееш душата..........помага.............с мо едно саветче кажи и наи добре ще направиш ако и кажеш!!!

honda^
02-01-2007, 19:10
Единственото, което ми се струва, 4е е разумно да направи6 в тази ситуация е да говори6 с товята "толкова добра" приятелка. Мисли6, 4е няма да се вслу6а в молбата ти, но от опит глава не боли. Пробвай, може да не се окаже толкова безсмислено. Ако тя действително държи на теб 6те се постарае да не говори толкова много за него(поне не пред теб, а до колкото разбрах за теб това е мъ4ителното). Съгласна съм и с преди6ния коментар, 4е трябва да излиза6 с нови хора. Старай се максимално да разнообразява6 и да не мисли6 за него.

I_ve7o
02-01-2007, 19:15
honda^
syglasna sam ..

decu4ka
02-01-2007, 19:22
Единственото, което ми се струва, 4е е разумно да направи6 в тази ситуация е да говори6 с товята "толкова добра" приятелка. Мисли6, 4е няма да се вслу6а в молбата ти, но от опит глава не боли. Пробвай, може да не се окаже толкова безсмислено. Ако тя действително държи на теб 6те се постарае да не говори толкова много за него(поне не пред теб, а до колкото разбрах за теб това е мъ4ителното). Съгласна съм и с преди6ния коментар, 4е трябва да излиза6 с нови хора. Старай се максимално да разнообразява6 и да не мисли6 за него. !!!

mirelinda
02-01-2007, 21:06
Pogovori si s tvoqta priqtelka kaji i 4e ti stava gadno kato govori za nego a ako neprestane zapo4ni postepenno da se otdrupne6 za6toto edna dobra priqtelka vinagi 6te te razbere i 6te se postarae DA NE TI SKAPVA NASTROENIETO!!!

PerfectStrang3r
02-02-2007, 17:48
Пф кофти ситуация.. не знам какво да ти кажа или посъветвам. Просто поговори с приятелката си и й кажи какво ти има. Ако те уважава, ще спре. Опитай се да излизаш с нови хора, а не с досегашната си компания поне за малко. ще ти помогне. Успех.

gerinceto
02-02-2007, 17:55

няма лошо да си излееш душата..........помага.............с мо едно саветче кажи и наи добре ще направиш ако и кажеш!!!