View Full Version : Love.. ?
......................
02-01-2007, 21:22
Не знаех към кой да се обърна и реших да питам тук.. та ситуацията е следната... на скоро се влюбих много в едно момиче.. тя скъса миналата седмица с приятеля си .. вчера излизахме на кафе.. но не мога да преценя изобщо нищо.. кога да направя първата стъпка.. особено като идва св. валентин.. нещо да предложите.. даже ме е срам да и кажа какво чувствам.. Незнам просто ми е нужна малко помощ.. :?
mirelinda
02-01-2007, 21:45
Хммм нека да помисля малко :-k .Все пак трябва да се престрашиш да й признаеш чувствата си.Мили жестове,подкрепа,добро приятелство отова ще и направи впечатление :wink: .Представи си че не си й казал какво чувстваш, си имал възможност да тръгнете но не е станало защото те е срам :-# много гадно а???
Хммм нека да помисля малко :-k .Все пак трябва да се престрашиш да й признаеш чувствата си.Мили жестове,подкрепа,добро приятелство отова ще и направи впечатление :wink: .Представи си че не си й казал какво чувстваш, си имал възможност да тръгнете но не е станало защото те е срам :-# много гадно а???
еми да.. гадно е.. но по какъв начин да и го кажа/покажа.. Незнам много ме обърква страшно много я обичам..И.. кога да направя първата стъпка ми е трудно.. при теб как става? ... откачам само за тва мисля не моа спя вече
mirelinda
02-01-2007, 22:07
EeEe ami az sum momi4e i obiknovenno men me svalqt.Napulno te razbiram za purvata stupka trudna...Hora pomognete na mom4eto de :?
айде де някой няма ли да помогне?
ще постъпиш много глупаво ако още от сега започнеш да й намекваш за чувствата си. в крайна сметка тя е скъсала прекалено скоро с приятеля си и по всяка вероятност все още е наранена дори и не тя да е била зарязаната.
първо й дай време да свикне с мисълта, че този човек вече не е част от живота й и да осъзнае, че иска да продължи напред с друг! едва когато това стане можеш да й признаеш чувствата си, а до тогава... й оказвай чисто приятелска подкрепа когато има нужда от нея!
ще постъпиш много глупаво ако още от сега започнеш да й намекваш за чувствата си. в крайна сметка тя е скъсала прекалено скоро с приятеля си и по всяка вероятност все още е наранена дори и не тя да е била зарязаната.
първо й дай време да свикне с мисълта, че този човек вече не е част от живота й и да осъзнае, че иска да продължи напред с друг! едва когато това стане можеш да й признаеш чувствата си, а до тогава... й оказвай чисто приятелска подкрепа когато има нужда от нея!
а за 14 февруари кво предлагаш ?
Ако не се престрашиш да и кажеш какво мислиш, нищо няма да стане - тя няма да направи първата стъпка. Тъй че, стискай зъби, намисли си какво точно да и кажеш и и го казваш. Няма друг начин.
Силно ти препоръчвам да избягваш думички и фрази 'влюбен съм в теб' 'ти си единствената за мен', и т.н. Не искаш да и направиш впечатлението, че си хлътнал до уши (дори и да е така, не се издавай). Запази големите думички за по късно, ако потръгнат нещата, и под по-късно, имам предвид доста по късно.
Кога е най-подходящото време - никой не може да ти каже, сам трябва да прецениш. Не чакай много обаче, не искаш да започне да те възприема само като приятел. Много зависи от момичето, но 2ра-3та среща е може би един добър момент. Пак повтарям, много зависи от момичето - ще трябва сам да прецениш.
Що се отнася как точно да го направиш - това зависи най-вече от теб, но като напътствия - излезте на кафе (или на някое заведение вечер), говори и - не стой и да мълчиш като пън. Погледни я в очите, замълчи са малко, усмихни и се, и и кажи нещо от типа на "<Име>, много си сладка и аз наистина те харесвам, мисля че си страхотна", усмихни и се.
Прецени реакцията и, и ако мислиш че ще стане работата - целуваш я :)
Това е в общи линии, най-важното което трябва да си втълпиш е, че няма какво да чакаш, и трябва да действаш. Първия път е малко терсене, но както казах - стискаш зъби и действаш :)
а за 14 февруари кво предлагаш ?
специално за 14 Февруари аз лично бих предпочела да се съберем една хубава компания от весели хора и да си искараме както никога ;) не е от значение къде ще бъдете, а важното е да наравите този ден незабравим, но не с нагласата, че е Св. Валентин ;)
mu6ka_malka
02-02-2007, 11:54
zdravei.az sym momi4e i ako nqkoe mom4e me haresva i izpitva nqkakvi 4uvstva kam men bih iskala da znam.primerno zapo4ni s nqkakvi mili smsi.i ako misli6 4e i tq izpitva ne6to kam teb i priznai na jivo.ni6to 4e skoro se e razdelila s priatelq si vse pak starata lubov se zabravq s nova.a i de da ima6e pove4e mom4eta kato teb koito se interesuvat kak da vpe4etlqt momi4etata.a za sveti valentin az li4no mn bih se zaradvala na edno cvete primerno roza i ima mnogo hubavi sr4ica plu6eni(razbira se ako razpolaga6 s sredstva) plus karti4ka v koqto opisva6 4uvstavata si.kasmet dano momi4eto ti obarne vnimanie
Според мен ще е добра идея да й подариш нещо на Св.Валентин.Така наистина ще й покажеш, че я харесваш.Можеш да я поканиш да излезете, за да е наистина сигурна.И тогава можеш да признаеш чувствата си, но и да се надяваме, че ще отвърне на тях.
gerinceto
02-02-2007, 18:16