View Full Version : lek diskomfort
Ami zna4i v4era mi be6e za prav pat,ta iskam da vi popitam normalno li e dnes da imam lek diskomfort,toest leki bolki i nzm za6toto se pritesnqvam i iskax da popitam?:)
adoration_
02-02-2007, 08:48
Нормално е,спокойно ;)
dano da e normalno...:] zna4i to i az nemoga da opi6a bolkata,nqkvo takova kak da kaja nemoga da se otpusna vse edno sam se stegnala be nzm kak da go opi6a to ne e to4no bolka amiii be ad se nadqvam da mine sled nqkolko dni......:]] mersi vse pak
Ще мине.
А и следващите няколко пъти сигурно ще усещаш този лек дискомфорт.
Напълно нормално е, недей да се притесняваш. :)
blagodarq ti mnogo za komentara :]
BeZ^BikiNi
02-02-2007, 09:49
SPokoino shte ti mine do nqkolko dni :) I na mene mi beshe taka ama nai-mnogo se useshtashe kato sedna na nqkoi stol :oops: Sled 2-3 put nqma da se chuvstvash taka, no te suvetvam 2 put da e po - skoro O:) Aide uspeh i ne se plashi :-D \:D/ :::
sweety{}tweety`
02-04-2007, 09:50
i az imah podoben vypros.. dali e normalno da useshtam diskomfort.. Iskam da vi popitam dali e i normalno da kyrvq dosta sled pyrviq pyt... poneje taq nosht mi beshe za pryv pyt, i dokato go pravehme nqmashe nikakva kryv, no sled kato se pribrah nqkolko chasa sled tova u doma i pochna da mi teche kryv... nqma kak da e zaradi cikyla mi poneje dnes mi e 14-ti den, nqma kak tokova rano da mi doide, a i nqmam bolki kakto drug pyt. Neshto sym se pritesnila.. ot kakvo moje taka da mi teche kryv.. moje li da mi e doshlo tolkova rano? ili e neshto zaradi snoshti...
BloodSoul
02-04-2007, 10:26
Напълно е нормално да има дискомфорт и да тече кръв няколко дни. На мен след първия път ми тече 3-4 дни кръв...
mersi, BloodSoul, pouspokoi me :)
mersi, BloodSoul, pouspokoi me :)
+1
Allthatshewant
02-04-2007, 11:59
Напълно нормално въобще не се тревожи :wink: