PDA

View Full Version : момичета как ще реагирате

baiko
02-02-2007, 11:13
ако симпатично момче, което не познавате дойде и ви каже:

1) аз съм пенчо ти как се казваш?
2) имаш ли нещо против да отидем на кафе?
3) искам да спа с теб?
4) много си сладка.
5) просто ви намигне.

остен реакцията с какви впечатления бихте останали за момчето(навлек, сладур, смелчага, сваляч?)

п.с. аз не съм нито едно от гореспоменатите просто искам да си направя някои изводи. плс отговорете честно!!
мерси

Alex_f
02-02-2007, 11:33
em moje6e i da stane ne6to ,no kato kaza imeto i se otkazax! :smt043

m_i-m_k-a
02-02-2007, 12:08
mnogo zavisi ot podhoda na mom4eto,6toto ako go e napravil prosta6kata 6te go.................. :smt068

s3xy_d0ll
02-02-2007, 12:26
za men 1-vo zavisi i ot tva kak izglejda se pak.. 6tot kvoto i da mi kaje nai golqmiq borsuk vaob6te nikvo vpe4etalenie.. no vse pak :
1) ok' *** priqtno mie i na men.' (po dobre za tebe e da nqma6 selsko ime ;)
2)vednaga li? (zavais ako sam svobodna i pi4a mi haresva..)
3)'da ti prili4am na kurva?!?'
4) 'oo mersi '(Ako e gotinmoje d amu otvarna ne6to i az )
5) 6te mu se usmihna ako mi harsva, ako ne 6a se parq 4e ne sam vidqla :D

IlLuSi0nS`
02-02-2007, 12:43
1) аз съм пенчо ти как се казваш? - учуден поглед :shock: кфо те интересува?!
2) имаш ли нещо против да отидем на кафе? - да
3) искам да спа с теб? - ем сори ама леглото ми е единично
4) много си сладка. - знам
(до тука е без зн как изглежда.. отг е все в тоя смисъл)
5) просто ви намигне. - ще се усмихна, ако ми хареса.. ако е некаф смотан ще му кажа да си ебе майката..

02-02-2007, 15:55
мерси за мненията! чакам още.

- Ти ме интересуваш не името ти.
- А на италиански ресторант?
- Имам пари за двойно
5) просто ви намигне. - ще се усмихна, ако ми хареса.. ако е некаф смотан ще му кажа да си ебе майката.

п.с. май ще се прекръстя на Брад :smt005

The_Mask™
02-02-2007, 16:29
5) просто ви намигне. - ще се усмихна, ако ми хареса.. ако е некаф смотан ще му кажа да си ебе майката..
Много сте смели бе деб*а :-k
На бас,че ако (примерно аз дойда) ти намигна ше се насереш от сдухване :evil:
Апък и най-голяма простотия беше 4) ...знаела...кво знаеш...бе лелееее #-o

BloodSoul
02-02-2007, 16:45
Бих му казала да иде да се скрие някъде!

Trisha1991
02-02-2007, 17:10
1) аз съм пенчо ти как се казваш? - казвам се ххх
2) имаш ли нещо против да отидем на кафе? - не, но ти черпиш ;)
3) искам да спа с теб? така ако ми каже, е тъпо, по добре да ми го намекне по друг начин
4) много си сладка. благодаря много
5) просто ви намигне. ще му се усмихна

koalka
02-02-2007, 17:32
Доста отчян опит...

The_Mask™
02-02-2007, 20:48
Доста отчян опит...
A ти кви идеи даваш :-k

romantichna^
02-02-2007, 20:54
1) аз съм пенчо ти как се казваш?-Приятно ми е,аз съм Х
2) имаш ли нещо против да отидем на кафе?-Защо не(стига да не съм заета)
3) искам да спа с теб?-това вече е тъпо
4) много си сладка.-благодаря
5) просто ви намигне.-ще се усмихна

malka_sladuranka
02-02-2007, 20:56
1) аз съм пенчо ти как се казваш? ще си кажа името
2) имаш ли нещо против да отидем на кафе? наи веротно ще кажа че имам
3) искам да спа с теб? ще го напсувам
4) много си сладка. -мерси
5) просто ви намигне. нищо

остен реакцията с какви впечатления бихте останали за момчето(навлек, сладур, смелчага, сваляч?)
навлек... :?

BaiKiroMafiqta
02-02-2007, 21:03

Всички са смели по форуми и чатове това не го ли знаеш ;) . Много ама много е вярно тва, че момичетата кат ги заговориш супер мн се шашкат, затва не излиза нищо. Ако си беше нормално лафче щеше да има резултати по честичко. А това дето го каза момичето "знам" мамооооооо направо да и плеснеш една пишка в челото.

02-02-2007, 21:19
аз съм пенчо ти как се казваш?kazvam se X , pr mi e
2) имаш ли нещо против да отидем на кафе? okay koga
3) искам да спа с теб? zabravi!
4) много си сладка. - blagodarq
5) просто ви намигне - usmifka

Ako e nqkoi gotin pi4 6te6e dami e sladuk

Kitana
02-02-2007, 22:07
1) аз съм пенчо ти как се казваш?-амм познаваме ли се :shock: /тишина/
2) имаш ли нещо против да отидем на кафе? - да мама ми е казала да не говоря с непознати
3) искам да спа с теб?- аз харесвам да спя сама със себе си :), сори ! Нахален си!
4) много си сладка.- благодаря , бих искала да кажа същото и за теб
5) просто ви намигне. - ще се усмихна нежно и от уважение ще помахам за довиждане, вместо да покажа :smt098

liana
02-03-2007, 12:38
Определо мразя подмазвачи , тип Дон Жуан и нахалници.Приемма комплименти едва след като се познаваме добре , единственият начин някой да ме впечатли е да ми намигне. Най -добрият начин да ми покаже че ме харесва , защото при всички други варианти можеш да изпаднеш в конфузна ситуация и или да незнаеш какео да кажеш или да разкараш момчето много брутално , докато при намигването сама мога да реша дали да отида да го заговоря , тоест аз да задвижа нещата..

Undying
02-03-2007, 13:03
1) аз съм пенчо ти как се казваш?-Ще си кажа името,ако момчето ми дпада.За впечатленията-може би ще си помисля че е симпатичен и леко нахакан.
2) имаш ли нещо против да отидем на кафе?-Ами ще кажа че нямам,ако нямам,и че имам ако имам. :lol: За впечатленията-като първото.
3) искам да спа с теб?-А аз не искам.впечатления-навлек.
4) много си сладка.-Бих казала благодаря и ако човека и на мен ми харесва също ше му направя компллимент.Впечатление-сладур.
5) просто ви намигне.-Ще се усмихна.Предполагам ще го помисля за сваляч.

deusex
02-03-2007, 13:12
абе не видях нито едно момиче което да каза искрен отговор... т.е. че ще се съгласи на секса :)

добре като сте толква хитри поставям условие:

1 - момчето не се казва "пенчо" а някво по-готино име
2 - момчето е супер красив и готин на външен вид много мускулест и стегнат и висок със секси дупе...

та сега пак ли ще му откажете???

Trisha1991
02-03-2007, 13:28
абе не видях нито едно момиче което да каза искрен отговор... т.е. че ще се съгласи на секса :)

2 - момчето е супер красив и готин на външен вид много мускулест и стегнат и висок със секси дупе...

O категорично ще откажа! Даже и шамар може да получи, ако ще да е Брат Пит. Просто е най-тъпото което може един мъж да каже на жена така директно - "искам да спа с теб" това е просташко. Ако е истински сваляч и пич, ще знае как да подходи и да ме провокира, а не да дойде и да ми каже айде дапа с теб. Тъпо е! И най-готиния да е, ще ми падне тотално в очите

deusex
02-03-2007, 13:34
а защо тогава ако някоя жена каже директно на един мъж че иска да го ебе той веднага ще се съгласи??? (приемаме че жената е готина)

Trisha1991
02-03-2007, 13:43
а защо тогава ако някоя жена каже директно на един мъж че иска да го ебе той веднага ще се съгласи??? (приемаме че жената е готина)

Мъжете и жените са различни.
Ти ако се почешаш между краката пред група жени ще ти кажат, че си простак. Аз ако се почеша пред група мъже, ще ми се изкефят. Ти ако спиш с 2 жени за една вечер, ще си баси пича, аз ако спа с двама мъже за една вечер ще съм баси кyрвата. Ти ако отидеш на дискотека, ще ти трябват пари, аз ако отида на дискотека могат и да ме почерпят.... и т.н. и т.н. Светът се дели на мъжки и женски, разберете го и няма да задавате безмислени въпроси :-)

IlLuSi0nS`
02-03-2007, 13:51
Всички са смели по форуми и чатове това не го ли знаеш ;) . Много ама много е вярно тва, че момичетата кат ги заговориш супер мн се шашкат, затва не излиза нищо. Ако си беше нормално лафче щеше да има резултати по честичко. А това дето го каза момичето "знам" мамооооооо направо да и плеснеш една пишка в челото.

стига е.. кфо ме нападате ся.. не разбрирате ли, че тфа беше базик с глупавата тема.. мн ясно, че никой не знае как ще реагира в определена ситуация.. но се е случвало да ме заговарят непознати и ако искате да отговоря сериозно - ами реагирам според моментното си настроение..

deusex
02-03-2007, 13:52
въпросът не го зададох сериозно ако не си усетила... но иначе ти казвам евала за отговора наистина е така и винаги съм бил на това мнение! :)

но вкрайна сметка никой не е длъжен да се съобразява с общественото мнение - важно е да си различен :)

(но това ли е най-важното? не -> "ZAGORKA" -> ето това е най-важното \:D/ )

нананананана
02-03-2007, 21:52

O категорично ще откажа! Даже и шамар може да получи, ако ще да е Брат Пит. Просто е най-тъпото което може един мъж да каже на жена така директно - "искам да спа с теб" това е просташко. Ако е истински сваляч и пич, ще знае как да подходи и да ме провокира, а не да дойде и да ми каже айде дапа с теб. Тъпо е! И най-готиния да е, ще ми падне тотално в очите

ХАХАХа баси изцепката. 6те откаже6 на Брад Пит а..ХАХХАХАХА ако дойде Брад Пит или ако може Орландо Блуум изоб6то няма да му мисля.. Бих се съгласила на вси4ко...
П.С. отивам си одаря една.. :smt005

02-03-2007, 22:26
[quote="baiko"]ако симпатично момче, което не познавате дойде и ви каже:

1) аз съм пенчо ти как се казваш? - ще кажа моето име ;)
2) имаш ли нещо против да отидем на кафе? - ако ми е симпатичен ще приема
3) искам да спа с теб? - ще му кажа че е голям оптимист :)
4) много си сладка. - ще благодаря и ще върна комплимента
5) просто ви намигне. - ще му намигна и аз :)