View Full Version : bremenna li sam pomagaite
s_classa91
02-02-2007, 11:40
xora mn mi e pritesneno pravq sex ot edin mesec i minaliq mesec ne mi doide a dnes mi doide nqkakvo rozovo te4enie t.e. 4erveni4ko i bqlo te4enie i e mn oskadno vazmojno li e da sam bremenna. idva mi ot avgust mesec a samo 3 pati mi e idvalo kakvo stava s men pls ako znaete ne6to pi6ete
gogo12316549866
02-02-2007, 11:46
спокойно нищо ти няма
цикълът ти още не се е нормализирал затова е така. понякога за да се нормализира напално е необходимо и 1 2 години.
А ако имаш съмнение че момчето се е изпуснало в теб направи си тест за бременност. Но щом ти е дошло нещо не се притеснявай. Малко е вероятно но все пак... ако има съмнения повери с тест?
....'''''
02-02-2007, 12:01
spox ne se pritesnqvai,syvsem normalno da ti e taka 6tom go ima6 ot 5 meseca nqma ni6to.....vpro4em na kolko god. si ta pravi6 i sex?
krem4et0
02-02-2007, 12:42
Цикълът ти е нередовен-спри сексът. в такъв период е опасен,защото не можеш да предвидиш овулацията си!
_Sweet_Love_
02-02-2007, 13:10
nqmam dumi. ujas. tova ne moje da e momi4e na pove4e ot 14 godini i 6te se zanimva sys sex... Po-dobre, mila, e da si pie6 mlqkoto i da si lqga6, sled tova 6te synuva6 sladkiii syni6ta sys princ na bql kon.
kolko vreme sled sex-a moje da se napravi test, koito da pokaje istinata - dali si bremenna ili ne...?
use6ta li se osven tova qnkakva razlika tam dolu (pri momi4etat) na sledniq den sled pyrviq polov kontakt...?
Trisha1991
02-02-2007, 17:45
xora mn mi e pritesneno pravq sex ot edin mesec i minaliq mesec ne mi doide a dnes mi doide nqkakvo rozovo te4enie t.e. 4erveni4ko i bqlo te4enie i e mn oskadno vazmojno li e da sam bremenna. idva mi ot avgust mesec a samo 3 pati mi e idvalo kakvo stava s men pls ako znaete ne6to pi6ete
Нищо ти няма. На нашата възраст си е нормално. Спокойно
kolko vreme sled sex-a moje da se napravi test, koito da pokaje istinata - dali si bremenna ili ne...?
use6ta li se osven tova qnkakva razlika tam dolu (pri momi4etat) na sledniq den sled pyrviq polov kontakt...?
2 седмици след половия акт можеш да си направиш тест и той ще отчете дали си бременна или не.
Da razbirase 4e e vazmojno i to daje klonish na tam.Ne se strqskai ami vzemi si kupi edin test za bremenost.Nai dobriq se kazva sure check i e na cena 3lv i pobarzai 4e ako si iztarvala 3 meseca 6te go rajdash
Testa edinstveno moje da se napravi edin den sled zakasnenieto na menstrualniq cikal i to samo sure check za drugite ne e tolkova sigurno pak takav test 2 sedmici sled poloviq akt i da ti ot4ete-nqma takova neshto zapomnete obzalagam se 4e sam pone 7 godini po golqma ot vas
shadow4e
02-02-2007, 22:56
2 седмици са. А това, че си 7 години по-голям не те прави по-умен задължително:). 1 ден след закъснението е, ако е било последната седмица, но и тогава не е сигурно, че ще се отчете правилно. Защото, за да се отчете промяната в състава на урината са необходими даже няколко дена, то даже след 1 седмица, резултатът ще е 80-90% верен, но гинеколозите съветват да се направи след 2, защото за да не се случи точно на теб да изживееш този кошмар от положителен тест.
А по темата. Още си малка или поне организмът ти още не се е доразвил. Това, че ти е пропуснало се дължи на това, а не на секса.
Цикълът ти е нередовен-спри сексът. в такъв период е опасен,защото не можеш да предвидиш овулацията си!
До някъде е вярно,тъй като-нередовен цикъл означава нередовна овулация,да не кажа-липса на такава и много по-малки шансове за бременност.От личен опит знам :)
А по темата,ако си толкова притеснена,направи си един тест,макар че най-вероятно още си в процес на регулация.