View Full Version : НЕКА ДА СЕ СВЪРШИ.
Джон Сняг
02-02-2007, 16:34
Любов ?Какво по дяволите? Всеки път едно и също."Обичам те", клетви , обещания и накрая те разкарват,под предтекст , да си останем приятели.Маината ви на вас и вашите приятелства.Никога през живота си досега не съм се чувствал толкова скапано , самотно , тъпо , сдухано , тъжно и както искате го наречете, от седмици ходя като парцал напред назад , губя се в тъпото ни съвремие, тъпото ни скучно съвремие , което ме съсипва ден след ден.Дявол да го вземе само на 17 съм а вече съм отчаян от скапания живот и това , което съм.Толкова пъти ми строшиха сърцето на парчета , че вече никога няма да го сглобя , толкова пъти.Сега отново съм на прага на скапана дилема.Лили момиче от моето училище..само 1 усмивка ми е достатъчна и единственото което виждам цял ден е лицето и как усмихнато ме гледа.Познавам я отскоро а всъшност изглежда се познаваме от години.Тя обаче си има приятел..приятел които уж не иска а път всъшност ... истината е , че никога не съм бил по объркан от даден човек през живота си и то само от усмивка.Забравям си думите и приказките и всичко като я видя, а аз не съм такъв!Аз съм дързък и ловък в това отношение,винаги се старая във всичко,но с нея се чуствам като малко дете..Какво е това ?Закво ми се случва?Не го искам!Искам да съм сам искам да спре да ме боли и искам да се испари шибаната ми чуствителност (наследена от маика ми ). Чувствам се като момиченце да му се невиди омръзна ми да се оплаквам и да търся съвети омръзна ми от всичко.Защо просто шибаните чувства не ме оставят намира докато не доиде наистина някоя , която да каже "Обичам те" наистина , с която да съм наистина , а не само на думи.Ако има антибиотик , които се пие за да станеш безчуствен с удоволствие бих го испил , за да се отърва от всички скапани чувства , които испитвам и съм испитвал и ще испитвам , нека се превърна в парченце лед и се разтопя под слънцето.Нека да се свършва.
bawdy talk
02-02-2007, 16:50
Защо просто шибаните чувства не ме оставят намира докато не доиде наистина някоя , която да каже "Обичам те" наистина , с която да съм наистина , а не само на думи.
Тя не може да дойде просто ей така,за да я намериш трябва да я търсиш,а докато я търсиш естствено ще преминеш през тези гадости.Но всичко си има и по нещо положително.Аз винаги като мина през една гадост и откривам по нещо ново за мен.Последния път разбрах че е по добре да се държа такъв какъвто съм си,а не да преигравам!!!Продължавай да търсиш твоето момиче за да я намериш.Все пак живота не е лесен ако беше лесен нямаше да е интересен и никой нямаше да се ражда с плач!!!
съчувствам ти за всичко, което си преживял и което сега в момента преживяваш, но не бъди такъв песимист! живота е пред теб, не бива да се отчайваш и да скланяш глава! бъди упорит и вярвай в себе си и в хубавото, което те очаква! дано някой ден наистина до теб бъде човек, на когото с чисто сърце да кажеш "Обичам те!"
Джон Сняг
02-02-2007, 17:08
Защо просто шибаните чувства не ме оставят намира докато не доиде наистина някоя , която да каже "Обичам те" наистина , с която да съм наистина , а не само на думи.
Тя не може да дойде просто ей така,за да я намериш трябва да я търсиш,а докато я търсиш естствено ще преминеш през тези гадости.Но всичко си има и по нещо положително.Аз винаги като мина през една гадост и откривам по нещо ново за мен.Последния път разбрах че е по добре да се държа такъв какъвто съм си,а не да преигравам!!!Продължавай да търсиш твоето момиче за да я намериш.Все пак живота не е лесен ако беше лесен нямаше да е интересен и никой нямаше да се ражда с плач!!! С тази разлика , че при раждането не съм исплакал и са ме реанимирали.Може да се каже, че си е жив късмет тфа моито раждане..
Джон Сняг
02-02-2007, 17:17
Отрежи си ръката. :roll: :roll: ](*,) :smt012 :smt017
Vladokaaa
02-02-2007, 17:20
Любов ?Какво по дяволите? Всеки път едно и също."Обичам те", клетви , обещания и накрая те разкарват,под предтекст , да си останем приятели.Маината ви на вас и вашите приятелства.Никога през живота си досега не съм се чувствал толкова скапано , самотно , тъпо , сдухано , тъжно и както искате го наречете, от седмици ходя като парцал напред назад , губя се в тъпото ни съвремие, тъпото ни скучно съвремие , което ме съсипва ден след ден.Дявол да го вземе само на 17 съм а вече съм отчаян от скапания живот и това , което съм.Толкова пъти ми строшиха сърцето на парчета , че вече никога няма да го сглобя , толкова пъти.Сега отново съм на прага на скапана дилема.Лили момиче от моето училище..само 1 усмивка ми е достатъчна и единственото което виждам цял ден е лицето и как усмихнато ме гледа.Познавам я отскоро а всъшност изглежда се познаваме от години.Тя обаче си има приятел..приятел които уж не иска а път всъшност ... истината е , че никога не съм бил по объркан от даден човек през живота си и то само от усмивка.Забравям си думите и приказките и всичко като я видя, а аз не съм такъв!Аз съм дързък и ловък в това отношение,винаги се старая във всичко,но с нея се чуствам като малко дете..Какво е това ?Закво ми се случва?Не го искам!Искам да съм сам искам да спре да ме боли и искам да се испари шибаната ми чуствителност (наследена от маика ми ). Чувствам се като момиченце да му се невиди омръзна ми да се оплаквам и да търся съвети омръзна ми от всичко.Защо просто шибаните чувства не ме оставят намира докато не доиде наистина някоя , която да каже "Обичам те" наистина , с която да съм наистина , а не само на думи.Ако има антибиотик , които се пие за да станеш безчуствен с удоволствие бих го испил , за да се отърва от всички скапани чувства , които испитвам и съм испитвал и ще испитвам , нека се превърна в парченце лед и се разтопя под слънцето.Нека да се свършва.
Напълно си прав подкрепям те на 100%.Думите ти изразяват и моето мнение както и на много други хора които са отекчени от съвремието в което е готино да разбиваш чуствата на хората!!!Аз сам против любовта само болка а сега какво пак ме настига и сам си харесал едно момиче!!!
:( :(
PerfectStrang3r
02-02-2007, 17:24
Абсолютно ти съчувствам. Бил съм същата ситуация преди доста време. Искаше ми се да умра, да спра да обичам, но не можех, както не можеш и ти. За съжаление животът е скапан, смачква те, както прави с мен последните седмици. Опитай се да правиш нещо, да се разсейваш по - често и да не тъжиш толкова. Каквото и да ти кажа в такава ситуация, би ми се изсмял. Не знам.. трудно е. Вдигни глава и вярвай, че там някъде в скапания свят има човек, който ще срещнеш и ще те обича истински и ще те цени. Вярвай.. не скланяй глава. Наранявали са те, убиждали са те и аз съм бил така, но винаги се е намирала следваща любов, която да ме държи жив няколко месеца. Явно и при теб е така. Някой ден ще срещнеш обичта.. само вярвай и не се предавай.
Това, което е станало хич не е хубаво и в момента не знам какво да ти кажа, за да се почувстваш добре.Ще се радвам, ако прочетеш мненията в темата и поне малко да се окуражиш и да се почувстваш по-добре.
Сега ще изкажа и моето мнение.Възможно е да си прекалено влюбчив човек, отдаващ се на чувствата си, но не всички момичета отвръщат на това, не всички споделят чувствата ти, както ти би искал.Разбирам положението ти, ужасно е да се чувстваш разбит и да не знаеш какво да правиш.Но ако само се самосъжаляваме и просто ни е гадно, без да правим нищо, за да променим това....няма да стигнем до никъде.На 17 си и точно за това не трябва едва ли не да се отказваш от живота.Недей да ставаш безчувствен, да не вярваш в любовта, защото когато наистина се появи момичето на живота ти(никога не е ясно кога) какво ще направиш?Няма да можеш да отвърнеш на чувствата й или поне няма да са същите, защото вече не вярваш в любовта...недей.Сега относно това момиче-разбирам, че си влюбен в нея, но не мислиш ли, че трябва да си дадеш малко почивка и да забравиш за малко за момичетата?Това момиче ти харесва, но разбери, че си има приятел и това доста намалява шансовете й.Според мен трябва да изчакаш, докато се разделят, но според мен няма смисъл, защото те може и да не се разделят една година и не си струва например да я чакаш толкова време.
Ще се радвам, ако съм ти дала съвет и поне малко да съм те разубедила, че не всичко е болка и страх.И съм сигурна, че един ден ще срещнеш момичето, което ще те направи истински щастлив. :wink:
Джон Сняг
02-02-2007, 17:37
Испаднал съм в някфа такава странна ситуяция.Сичко около мене ми се вижда прозрачно дразнещо скапано досадно противно идиотско и само 1-та и усмивка ме държи.Испокарах се с родители , приятелите ми никфи ги няма , секи се е заринал в разни глупости и никои не му се слушат чужди проблеми , едно време се смеех на 1 позната заради този форум . но излгежда съм грешал.Благодаря за окуражителните съвети , ще се постарая да се пооправя..
gerinceto
02-02-2007, 17:47
Тя не може да дойде просто ей така,за да я намериш трябва да я търсиш,а докато я търсиш естствено ще преминеш през тези гадости.Но всичко си има и по нещо положително.Аз винаги като мина през една гадост и откривам по нещо ново за мен.Последния път разбрах че е по добре да се държа такъв какъвто съм си,а не да преигравам!!!Продължавай да търсиш твоето момиче за да я намериш.Все пак живота не е лесен ако беше лесен нямаше да е интересен и никой нямаше да се ражда с плач!!!
gerinceto
02-02-2007, 17:47
FiRe_LaDy
02-02-2007, 17:56
Mi lubvota ne pita,a vryhlita.Tochno kogato nai malko q ochakvash tq sama idva pri teb.A shtom e doshla i pri teb a ti ne q iskash ... ami nameri si drugo zanimanie,ne misli za tova.Prosto vremeto lekuva kolkoto i iztyrkano da zvuchi ot lichen opit znam che pomaga!!! :wink:
Пише се "иЗпаднал", " иЗпокарал"....
Това е животът.
Бъди боец.
Още нииииииииииииииищо не си видял от него.
Тепърва ще идват трудностите и ще ти се иска да изчезнеш от лицето на гнусната Земя.
Недей да хленчиш заради едно момиче... момиче с красива усмивка, както разбирам. Стегни се и вдигни гордо глава. Радвай се на малките неща. Бъди благодарен на това, което имаш и за тези, които са до теб. Усмихвай се на слънцето, на залеза, на летящата птица, защото после толкова ще затънеш в лайна и "проблеми", че ще забравиш , че си част от Вселената.
Сигурно ти е трудно, сигурно ти е скапано,знам какво е. Изпадала съм в много по-кофти настроения. Е.. няма смисъл. Съкращаваш си живота допълнително. Правиш го от егоизъм.
( и още нещо между нас си.. ако наистина обичаш мацката, ако тя е щастлива с приятеля си, ти също ще си щастлив. Защото на нейното лице грее усмивка.. ;) )
Пише се "иЗпаднал", " иЗпокарал"....
Това е животът.
Бъди боец.
Още нииииииииииииииищо не си видял от него.
Тепърва ще идват трудностите и ще ти се иска да изчезнеш от лицето на гнусната Земя.
Недей да хленчиш заради едно момиче... момиче с красива усмивка, както разбирам. Стегни се и вдигни гордо глава. Радвай се на малките неща. Бъди благодарен на това, което имаш и за тези, които са до теб. Усмихвай се на слънцето, на залеза, на летящата птица, защото после толкова ще затънеш в лайна и "проблеми", че ще забравиш , че си част от Вселената.
Сигурно ти е трудно, сигурно ти е скапано,знам какво е. Изпадала съм в много по-кофти настроения. Е.. няма смисъл. Съкращаваш си живота допълнително. Правиш го от егоизъм.
( и още нещо между нас си.. ако наистина обичаш мацката, ако тя е щастлива с приятеля си, ти също ще си щастлив. Защото на нейното лице грее усмивка.. ;) ) Колкото и поучително да звучат думите ти не мога да се съглася с тях.Не хленча заради едно момиченце.Не мога да съм щастлив в нещастието си.Момиченцето ми е 1 от грижите..Последните 2 години бяха наи кошмарните някога , изгубих близки и така нататък няма да иЗпадам в подробности,изгубих и приятели.Не ми се искаше да го казвам тук , но ето докъде стигнах от тия ужасни неща - да "хленча" по форумите..
Аз ти казах : ако я обичаш наистина толкова силно и ако тя е щастлива с приятеля си, и ти ще си щастлив, че на нейното лице грее усмивка.
Всеки губи по нещо или по някой.
Дай да забравим кои сме и какво има в нас... Да, бе.
Няма да ти говоря мили думички.
Няма да те окуражавам.
Няма да казвам някакви клишета.
Ти си се клиширал достатъчно.
Наистина ти е тежко. Ай ноу. Ай ноу ит хъртс. Дори те поздравявам с ето тази песен : http://store2.data.bg/jezveee/ear%20supply/Psychofreud-Giving_Up.mp3
Просто ти казвам да се радваш на живота, докато е време. Докато все още забелязваш нещата. Докато все още не си забравил напълно корените си. Докато не си се превърнал в потребител. Затънал в консумиране и проблеми.
Едни си отиват. Други идват. Спомените остават. Мечтите също.Тях никой няма да ги отнеме.
Все някъде те чака и твоята половинка. Ще се намерите, сигурна съм.
Извинявам се, ако съм била по-груба, или съм те обидила. Нищо лично. Просто... животът е гаден, промени го...
BrokenInnocence
02-02-2007, 20:02
Джон сняг, хм? И мене ме кефят тея книги.
Джон Сняг
02-02-2007, 20:34
По няква случаиност таа песничка ми е една от любимите на Психо =) Благодаря за поздрава и споко , няа нищо .Като сме тръгнали с поздравите - Panacea - New improved Stormbringer =))
Мерсииииииии.
Хайде малко офф-топик. :-D
Беше ли на Panacea ? Аз лично много се изкефих. Партито беше много готино.
Напълно си прав подкрепям те на 100%.Думите ти изразяват и моето мнение както и на много други хора които са отекчени от съвремието в което е готино да разбиваш чуствата на хората!!!Аз сам против любовта само болка а сега какво пак ме настига и сам си харесал едно момиче!!!
:( :(
И аз съм така ... .
Джон Сняг - бъди оптимист.
Песимистът вижда чашата на половина празна.
Оптимистът вижда чашата на половина пълна.
Реалистът вижда просто една чаша с вода. =;
ThePainIsReaL
02-02-2007, 22:14
Май всички с разбити сърца разсъждаваме по един и същи начин . Какъв кофти модел на мислене . :?
svetlidim
02-02-2007, 22:33
Я по-добре пробвай с чалга. :wink: ..или с няква по-ритмична и радостна музичка!...Да ти препоръчам:Теодора-Гаси тока. Не ,че ми е любима,ама е по-ритмична.
Konfucii
02-02-2007, 22:39
pi4 probval li si samoubistvo? haha
;) odreji si rakata :P
smelo smelo nie te podkrepqme m oralno :P
haha ;)
bazikam se
sq seriozno probvai s 4a6a bira ili vodka ili kvot iska6 pii ne6to i se uspokoi pod stres si ako se osaznae6 6te razbere6 4e libov na tezi godini ne ti trqa ispuska6 mnogo taka liubov sled 17! ;)
tei4e si prei gluposti zaribqvai si macki kiss posle ......... ;)
aide uspeh preodolei go ne ispadai v krizi pusni si vesela muzika ne6to po tka runtavo i si prei kopon4e i si izbuhni s nisko ka4estven flirt aide USPEH! ;)
Джон Сняг
02-03-2007, 10:23
Тука само алкохолици бе :D Колкото до партито бях естествено,беше уникалната лудницааа :mrgreen: \:D/
Джон Сняг
02-03-2007, 10:25
Май всички с разбити сърца разсъждаваме по един и същи начин . Какъв кофти модел на мислене . :? :-# :| :smt010
Партито беше хиииипер яко . :-D
Пак ми се ходи !
( Алкохолици сме я. Това е АНОНИМЕН форум на НЕ анонимните алкохолици ) :-D
И не се сдухвай, ей. Ще ходим да пием по бира, навит ? :)
IRRIDUCIBILI
02-03-2007, 10:37
pi4 gore glavata,doskoro i az bqh v tvoeto polojenie daje po lo6o,no os1znah 4e prosto nqma smisal da si trovq nervite i vs okolo men da da me drazni,gledai napred rano ili kasno vseki namira 6tastieto ;)
Май всички с разбити сърца разсъждаваме по един и същи начин . Какъв кофти модел на мислене . :? :-# :| :smt010
0885-77-67-58
Това ми е телефона, Коста се казвам. Ако имаш желание звънкай за по кафенце, аз вмомента съм в същото положение за това и пиша в проклетия форум.
Mikohito
02-04-2007, 01:58
Много е кофти да бъдеш наранен и аз в момента съм в същото положение но както и при теб при мен се появи едно момиче което само с усмивка може да ме накара да мисля за нея цял ден.Обаче както й при теб момичето си има приятел.Аз чаках достатачно така,че вече се отказвам от чакането и мисля да действам.Ако пробваш и й кажеш,че я харесваш кой знае може и да се получат нещата в твоя полза.Аз съм го решил да действам така,че те съветвам да направиш същото.Няма защо да чакаш.Действай.Сега си наранен има два вариянта след като говориш с нея.Да си останеш наранен или да бъдеш щастлив.
Аз и го намеквам постоянно няма начин вече да не е разбрала...отказвам се нека си е щастлива..аз си се забавлявам по мои начин...ЕИ Заклевам се до абитурентския догодина никфи гаджетА !
Ice_Queen
02-14-2007, 17:26
Испаднал съм в някфа такава странна ситуяция.Сичко около мене ми се вижда прозрачно дразнещо скапано досадно противно идиотско и само 1-та и усмивка ме държи.Испокарах се с родители , приятелите ми никфи ги няма , секи се е заринал в разни глупости и никои не му се слушат чужди проблеми , едно време се смеех на 1 позната заради този форум . но излгежда съм грешал.Благодаря за окуражителните съвети , ще се постарая да се пооправя..
Тая позната някога ти беше най-добрата приятелка...поне така си мислех някога! Да тук всички се стараем да си помагаме ,да сме задружни ( някой де има и такива които само се чудят как да си отрежат ръката ;) ) .
Аз нямам намарение да ти давам съвет,не че и ще се интересуваш от него ако го дам. Ситуацията ти ми е позната както знаем , и искренно се надявам поне този път да си щастлив...